Ugostiteljska oprema
Moderator: anex
-
fotelja
#1 Ugostiteljska oprema
Pozdrav
Imam namjeru otvoriti fast food. Razgledao sam malo po netu o ugostiteljskoj opremi ,ali slabo se razumijem o kvaliteti te opreme. Ako ima neko na forumu da se razumije o tome koji savjet bi mi dobro dosao. Gledao sam koncar u Mostaru , al nesto mi se cine plahi kao i alper koji robu nabavlja iz Turske.
Imam namjeru otvoriti fast food. Razgledao sam malo po netu o ugostiteljskoj opremi ,ali slabo se razumijem o kvaliteti te opreme. Ako ima neko na forumu da se razumije o tome koji savjet bi mi dobro dosao. Gledao sam koncar u Mostaru , al nesto mi se cine plahi kao i alper koji robu nabavlja iz Turske.
- mO k3
#3 Re: Ugostiteljska oprema
onako ...... da te priupitam jesi ikad ista ti ima sa ugostiteljvstvom ???
-
fotelja
#4 Re: Ugostiteljska oprema
Ne , bavim se drugim biznisom.Ženski Dr.Med wrote:onako ...... da te priupitam jesi ikad ista ti ima sa ugostiteljvstvom ???
- DaffyDuck
#5 Re: Ugostiteljska oprema
Alpeks, Artika, Tofi
-
fotelja
#6 Re: Ugostiteljska oprema
Ovi prvi turska proizvodnja i nisu mi nesto , artika ili ti ga koncar zagreb , odletit cu do mostara ovih dana pa cu vidjeti , eh sad ovaj tofi , za njih nisam cuo. Odakle nabavljaju robu , imal iko da iz Njemacke nabavlja ?Zubizareta wrote:Alpeks, Artika, Tofi
-
duboka_misao
#7 Re: Ugostiteljska oprema
a sto ne dolazi u obzir polovna masinerija ? imas dosta po oglasima, ovako ce te jako skupo doci ..
- DaffyDuck
#8 Re: Ugostiteljska oprema
Nije ALPER nego ALPEKS, talijanska oprema.. i oni su ti best buy, moja preporuka. Artika neozbiljna a Tofi ti je dobar ali i jako skupfotelja wrote:Ovi prvi turska proizvodnja i nisu mi nesto , artika ili ti ga koncar zagreb , odletit cu do mostara ovih dana pa cu vidjeti , eh sad ovaj tofi , za njih nisam cuo. Odakle nabavljaju robu , imal iko da iz Njemacke nabavlja ?Zubizareta wrote:Alpeks, Artika, Tofi
-
fotelja
#9 Re: Ugostiteljska oprema
Zahvaljujem , ali imaju samo stranicu sa .si domenom tako da cu otici do Vogosce ovih dana pa cu viditi.Zubizareta wrote:Nije ALPER nego ALPEKS, talijanska oprema.. i oni su ti best buy, moja preporuka. Artika neozbiljna a Tofi ti je dobar ali i jako skupfotelja wrote:Ovi prvi turska proizvodnja i nisu mi nesto , artika ili ti ga koncar zagreb , odletit cu do mostara ovih dana pa cu vidjeti , eh sad ovaj tofi , za njih nisam cuo. Odakle nabavljaju robu , imal iko da iz Njemacke nabavlja ?Zubizareta wrote:Alpeks, Artika, Tofi
- mO k3
#10 Re: Ugostiteljska oprema
fotelja wrote:Ne , bavim se drugim biznisom.Ženski Dr.Med wrote:onako ...... da te priupitam jesi ikad ista ti ima sa ugostiteljvstvom ???
-
fotelja
#11 Re: Ugostiteljska oprema
Ženski Dr.Med wrote:fotelja wrote:Ne , bavim se drugim biznisom.Ženski Dr.Med wrote:onako ...... da te priupitam jesi ikad ista ti ima sa ugostiteljvstvom ???![]()
![]()