Ugostiteljska oprema

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
fotelja

#1 Ugostiteljska oprema

Post by fotelja »

Pozdrav

Imam namjeru otvoriti fast food. Razgledao sam malo po netu o ugostiteljskoj opremi ,ali slabo se razumijem o kvaliteti te opreme. Ako ima neko na forumu da se razumije o tome koji savjet bi mi dobro dosao. Gledao sam koncar u Mostaru , al nesto mi se cine plahi kao i alper koji robu nabavlja iz Turske.
fotelja

#2 Re: Ugostiteljska oprema

Post by fotelja »

itko ? :(
mO k3

#3 Re: Ugostiteljska oprema

Post by mO k3 »

onako ...... da te priupitam jesi ikad ista ti ima sa ugostiteljvstvom ???
fotelja

#4 Re: Ugostiteljska oprema

Post by fotelja »

Ženski Dr.Med wrote:onako ...... da te priupitam jesi ikad ista ti ima sa ugostiteljvstvom ???
Ne , bavim se drugim biznisom.
DaffyDuck

#5 Re: Ugostiteljska oprema

Post by DaffyDuck »

Alpeks, Artika, Tofi
fotelja

#6 Re: Ugostiteljska oprema

Post by fotelja »

Zubizareta wrote:Alpeks, Artika, Tofi
Ovi prvi turska proizvodnja i nisu mi nesto , artika ili ti ga koncar zagreb , odletit cu do mostara ovih dana pa cu vidjeti , eh sad ovaj tofi , za njih nisam cuo. Odakle nabavljaju robu , imal iko da iz Njemacke nabavlja ?
duboka_misao

#7 Re: Ugostiteljska oprema

Post by duboka_misao »

a sto ne dolazi u obzir polovna masinerija ? imas dosta po oglasima, ovako ce te jako skupo doci ..
DaffyDuck

#8 Re: Ugostiteljska oprema

Post by DaffyDuck »

fotelja wrote:
Ovi prvi turska proizvodnja i nisu mi nesto , artika ili ti ga koncar zagreb , odletit cu do mostara ovih dana pa cu vidjeti , eh sad ovaj tofi , za njih nisam cuo. Odakle nabavljaju robu , imal iko da iz Njemacke nabavlja ?
Nije ALPER nego ALPEKS, talijanska oprema.. i oni su ti best buy, moja preporuka. Artika neozbiljna a Tofi ti je dobar ali i jako skup
fotelja

#9 Re: Ugostiteljska oprema

Post by fotelja »

Zubizareta wrote:
fotelja wrote:
Nije ALPER nego ALPEKS, talijanska oprema.. i oni su ti best buy, moja preporuka. Artika neozbiljna a Tofi ti je dobar ali i jako skup
Zahvaljujem , ali imaju samo stranicu sa .si domenom tako da cu otici do Vogosce ovih dana pa cu viditi.
mO k3

#10 Re: Ugostiteljska oprema

Post by mO k3 »

fotelja wrote:
Ženski Dr.Med wrote:onako ...... da te priupitam jesi ikad ista ti ima sa ugostiteljvstvom ???
:-) :-) :-)
fotelja

#11 Re: Ugostiteljska oprema

Post by fotelja »

Ženski Dr.Med wrote:
fotelja wrote:
:-) :-) :-)
:? :? Stari i ja se trenutno bavimo drugim biznisom , a ovaj sad hocu da sebi otvorim ;)
Post Reply