UGLY Toledo

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Stitch__

#1 UGLY Toledo

Post by Stitch__ »

ja odavno nisam vidio nista ruznije :-) na slikama jos i izgleda tu-i-tamo, al uzivo je GADAN do bola :D

Image

Image
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Ali je zato novi Leon staaaahotaaaa... Jedva cekam da za desetak godina uzmem polovnjaka... :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

strpi se jos malo :D

i altea je horror :roll: dizajneri su dooooobro cugnuli kad su ono crtali :roll:
NeKi_LiK

Post by NeKi_LiK »

Bio je neki dan na streetrace-u kao vozilo organizatora. Katastrofa gledano s leđa :D .

Ali to su ti dizajnerski izleti baš kao i kod novog Megana, gdje nema sredine. Ili ti se baš sviđa ili imaš želju da ga olupaš bejzbol palicom :D.

A što se tiče novog Leona, dizajn je identičan Toledo/Altea stilu. Samo je fazon što su svi vidjeli onu napucanu studijsku bordo verziju pa pucaju hvalospjeve o njemu. I mene je na trenutak prevario, kad sam gledao prezentaciju u Genevi sa one dvije hostese u kožnom dopičnjaku :D
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

NeKi_LiK wrote:Bio je neki dan na streetrace-u kao vozilo organizatora. Katastrofa gledano s leđa :D .

Ali to su ti dizajnerski izleti baš kao i kod novog Megana, gdje nema sredine. Ili ti se baš sviđa ili imaš želju da ga olupaš bejzbol palicom :D.

A što se tiče novog Leona, dizajn je identičan Toledo/Altea stilu. Samo je fazon što su svi vidjeli onu napucanu studijsku bordo verziju pa pucaju hvalospjeve o njemu. I mene je na trenutak prevario, kad sam gledao prezentaciju u Genevi sa one dvije hostese u kožnom dopičnjaku :D
Ma nije ba, Leon je ko fol sportski model sad, bice on ljepsi od ovih prikaza, Altea je manje vise monovolumen, a Toledo ima samo malo vecu guzu i to je to... Zamisli kako bi izgledala Alfa 147 da od nje naprave kombi... Eto, za 10 godina, ako ko bude tusio za 5000 Leona, nek mi se javi... :D
Stitch__

Post by Stitch__ »

oces me onda s leonom vozit na crveno more? :D :D :D
ruzni

Post by ruzni »

Ma istina je sto kazete-isto kao kod Meganea-sto je gori to je bolji. Najljepse dizajnirani auti su stari 5-10 godina (po mom misljenju), tako da svaki nasljednik mora biti drukciji, ali moze biti samo ruzniji.
Milion je primjera:BMW-krajnost-svi su sranje, dok su oni od prije 5-10 god extra izgledali, zatim Renault, zatim moj naldrazi auto, kojeg planiram kupiti ABD za 5 god - Peugeot 406, godiste 96-99, njegov nasljednik 407 je uzas.
Jedini novi auto koji fakat dobro izgleda je, po mom misljenju, Mazda 6, kao i Mazda 3.Ali ce nasljednik sigurno biti ruzniji.
Znaci to sa Toledom je isto - samo nek je drukcije. Inace, smatram da Altea, Toledo i Leon odlicno izgledaju sprijeda, ali odzada se vrse experimenti, kao kod Meganea. Nadam se da ce Leon odzada ispasti bolji,nisam ga vidio. Inace,smatram da je stari Leon bio odlicno dizajniran, narocito odzada (licio mi je na onu starinsku Alfu)
Post Reply