Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Staj ono bilo nad Sarejevom ? Jel ono, staj ono - specijalni efekti na nivou 70-ih ili je stvarno nesto zamaklo iznad zgrade pozorišta, ko neki UFO, stali.
Jel to ono sto su rekli ko fola nastimano da ljudi bjeze i taksista viri iz auta ? Meni nekako su izgledala veoma ozbiljno ona lica (po zvanicno izvjestaju gledajuci u nista)
Staj ono bilo nad Sarejevom ? Jel ono, staj ono - specijalni efekti na nivou 70-ih ili je stvarno nesto zamaklo iznad zgrade pozorišta, ko neki UFO, stali.
Zna li ko ???
dosli ljudi, sletili i ponudili da s nama podijele svoje znanje i tehnologiju...
ali u nevakat... reis se vracao s iftara i reko im da im se mi necemo prilagodjavat, i da se oni nama trebaju prilagodit...
ovi se pokupili i otisli dalje...
dobro, moze ti se oprostit...u redfordovo doba nije bilo camera trackinga, maxa i aftera...
Nego fakat bez zezancije ja prije 2,3 noci kada sam krenula spavati vidjeh nesto na nebu gore nad Trebevicem, nekoliko sekundi i nestade...e sad sta je bilo nemam pojma.
Zna li ko ???
dosli ljudi, sletili i ponudili da s nama podijele svoje znanje i tehnologiju...
ali u nevakat... reis se vracao s iftara i reko im da im se mi necemo prilagodjavat, i da se oni nama trebaju prilagodit...
dobro, moze ti se oprostit...u redfordovo doba nije bilo camera trackinga, maxa i aftera...
OK, znaci da se ne prilagodavamo.
Pa jes vala, kome ba mi da se prilagodavamo, nek se UFO guys ili gays , po zelji, nama prilagode.
Nego fakat bez zezancije ja prije 2,3 noci kada sam krenula spavati vidjeh nesto na nebu gore nad Trebevicem, nekoliko sekundi i nestade...e sad sta je bilo nemam pojma.
ja kad sam bila mala, stalno sam vidjala ufo-e, ali mi nikad nisu vjerovali
Zna li ko ???
Vjerovatno sam ovo bio ja , znas bila je guzva u autu i Bit ce da je moja hanuma "ablendovala" nogama , iako sam joj rekao da pazi da nas njen babo ne vidi