Uefa je danas izrekla kazne za incidente u Oslu. NS BiH mora platiti 36.600 eura, dok će Norvežani morati plati upola manje. NS BiH je kažnjen zbog incidenta, a Norvežani zato što su propustili da spriječe unošenje baklji.
http://helpbhsport.blogger.ba/
UEFA kaznila NS BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Rottweiler
Ma ovo je sramota, jebo ih 36000€ ja sam se nadao bar 200000. 
-
Dezidijat
Sramota je to vis e, BH reprezentacija stalno placa neke kazne kad ce nogometni savez srbije i cg platit za nered i provokacije koje su organizovali u Beogradu na tekmi BH - SCG...kurac.
Samo mi je krivo zasto nije ta tekma odigrana na Bilinom polju. I za to su nasli neki razlog tipa eto nevaljaju WC jevi na Bilinom polju ne moze se Solskerov masni supak posrat tu na miru...majku im..
Samo mi je krivo zasto nije ta tekma odigrana na Bilinom polju. I za to su nasli neki razlog tipa eto nevaljaju WC jevi na Bilinom polju ne moze se Solskerov masni supak posrat tu na miru...majku im..
-
ketronsd1
Gdje si ti bolan zaluto?Dezidijat wrote:Sramota je to vis e, BH reprezentacija stalno placa neke kazne kad ce nogometni savez srbije i cg platit za nered i provokacije koje su organizovali u Beogradu na tekmi BH - SCG...kurac.