Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ponosan wrote:kako napreduju radovi na ovom centru? nadam se da nema zastoja u radovima i da ce se ovo na vrijeme zavrsiti..uh kako bi bilo dobro da odemo na EP,onda bi se ovdje mogli pripremati...
Partijaner wrote:Ova trava sto naraste ce da se preseli na BP, to e zasad najbolja i najbrza opcija.
nece to su kontali uraditi, ali UEFA rekla Ne mere ...kazu, oni su obezbjedili sredstva za ovo i to mora u roku tom biti zavrseno, sada, kada bi se skinula ova trava, onda ponovo cekati da druga naraste i to....uglavnom, nista od toga
I de vi meni kazite sta ce sad ovo biti i cemu sluzi? Hoce li se moci prijateljska odigrati izmedju nas i Brazila? Posto ce izgleda biti najsavremeniji stadion u BiH i najljepsi?
Eborg wrote:Ma to će biti trening-stadion, dakle ono što je Hrasnica danas, neće biti nikakvih utakmica tamo osim internih razigravanja.
Kakva je, onda, svrha onih tribina? Mislim, ipak, da će se tu igrati i neke prijateljske-pripremne utakmice.
Pa svrha tribina je vise ta sto su u njihovom sklopu smjestene sobe i ostale prostorije i infrastruktura potrebna za trening centar,mjesto za gledaoce je tu samo bonus i nesto ni ja ne vjerujem da ce se tu odrzavati zvanicne utakmice.Maksimalno nesto poput one protiv Zelje sto je repka odigrala.
Ma bice brate polahko, vidjeces kad se zavrsi. Bic egarant jos jedan teren jer vamo prema ogradi ima jos mjesta sto znaci da ce bit teren bas kao sto na maketi izgleda, ali meni je svejedno da ti iskreno kazem.
@Socijalista, pa ti stubovi ti djele ta dva terena ...slikano je iz daljine pa ti se cini da nema mjesta, ali da si ikada bio na Crkvickom, znao bi da ima, itekako