Baltazar_khan wrote:
p.p.s. ispadanje sarajeva istim žarom slave na sokocu i na grbavici

Moj Baltazare isto ko i titula Leotara, sramota!
Nebitno...
Sto se vas tice, majkemi mile, ali najozbiljnije, ne mogud a vjerujem kakvih vi mentola imate! Doduse bilo je i kod nas slicnih, ja sam prvi se nahorozio nakon ispadanja od Maribora, no kod vas je to cini mi se radikalnije! Pa jebote prije 2 sedmice Jovic je bio Alex Ferguson, Suljic Di Maria a Husejinovic u najmanju ruku besmrtan, a sad citam pojedinci, kojih je mnogo, nesto bi jebali, tjerali, palili, zarili i slicno! Halo ba...Kakav skok u pm!

Ne kazem, realno jeste sramota ispasti od onakve Zete, posebno nakon one dvije odlicne predstave protiv Levskog, ali tako radiklano je nidje veze majkemi. Pa u te iste likove su se 99% kleli a sad lafo odjednom ti isti igraci ne znaju, letve su, lopate i slicno...
Kazem i ja sam slicno mozda reagovao nakon Maribora, no ne bi mi palo napamet da mijenjamo Amara, ili da posumnjam u kvalitet odredjenih igraca u kadru. Losija predstava da, ali reci da ne znaju, da su kar'ne i slicno eh to je nidje veze. Previse ste "ili ili "u izjavama majkemi.
Nije da se posebno brinem, no kad vec diskutujemo onda da kazem koju.
Sto se utakmice tice, imao sam diskusiju prije neke 2-3 sedmice sa Northom (

) i ja mu fino rekoh ovo me apsolutno podsjeca na nasu proslogodinsnju utakmicu sa Sherifom, aon me ubjedjuje ma nije to tako.

Na kraju se ispostavilo da ipak jeste.
Sjecam se Serif favorit, kompleksi terena, pare, ovo ono i mi hop izbacimo ih, ljudi se u 180 minuta nisu vidjeli! Bukvalno. Naravno onda kao nosioc izvuces one mrtve supke i lagano ispadnes, no to je vec druga tema. Mislio sam vise da su slicne utakmice bile Levski Sa i Zeljo Serif. Oba protivnika favoriti, a nase ekipe u obdje utakmice pokazu odlicnu partiju.
Takodjer rekoh da je tad Seirf bio totalno nedefinisan, od sve te sile koju su najavljivali, ja ne vidjeh NISTA. Tako i sa Levskim! Ne umanjujem vas prolaz ili odlicnu pruzenu partiju(e), vec hocu reci da su mi utakmice cuvdne bile, lafo faovirt nije se vidio u mecevima.
Onda dodje Zeta i dobije vas nekako, gdje nestade onda igra od Levskog? Ne zante ni sami...Mislim da je pored vase odlicne partije kumvalo i to da u Levskom, kao onomad i u Serifu, ne stima dosta stvari, ali jebaji ih.
Opet se vracam na ono, da nam j e fudbal fakat u qrcu totalnom, svidjelo se to nekome ili ne. Da li ce biti napretka, da li cemo konacno i mi stati na zelenu granu? Da Bog da...

Sad ove ostale ekipe medju "superiska protivnicima" pored ekipa iz Lihtenstajna, San Marina, Malte itd dodaju i nase ime.
Ia da dodam na kraju za neke sto spominjase da je trece kolo svim ostalim imaginarna stvar, pa mi smo ga prosle godine isto igrali!
PS
Sad kad se oni furaju, onda ide prica " ne mozete vi bez FKS i hordi", a kad se ovdje danima trunilo o jebenom Mariboru, bruci, Amaru i ostalim, onda je to bilo "heheh zajebancija", ma opusteno samo! Sve se vraca...Samo jos cekam da neko pokrene temu "kompleksi". Zajebavali ste, bicete zajebavani, to je tako! Isto tako se moze reci poslije Maribora "ma ne mozete vi bez Zelje i Manijaka"!