UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- B6Redhell
#9526 Re: UEFA Champions League
Nakon 45 min gledanja ove utakmice juve monaco. Zapitam se kako je ovaj monaco dospio u polufinale pored onakvih ekipa. Juve je jaki. Ali ne koliko su oni izgledali jadno. Odbrana nulaa
- relativno84
#9527 Re: UEFA Champions League
A cudno je to, do prije 15 dana taj isti Monaco je bio pozitivno iznenadjenje, ljepota gledati taj napadacki stil, toliko golova i cuda, nalete na Juve i nema ih na mapi, sad su karina, pa kako sunce mu 
- Muhamed Đakmić
#9528 Re: UEFA Champions League
Juventus je ekipa u Evropi sa najmanje oscilacija.
Ne znam da li je i koliko realno, ali Real je ista ekipa koja je bio i 2015. godine kad ga je Juventus izbacio u polufinalu Lige prvaka. Samo Casillas više nije tu.
Ne znam da li je i koliko realno, ali Real je ista ekipa koja je bio i 2015. godine kad ga je Juventus izbacio u polufinalu Lige prvaka. Samo Casillas više nije tu.
-
todd_smith
#9529 Re: UEFA Champions League
+1Muhamed Đakmić wrote:Juventus je ekipa u Evropi sa najmanje oscilacija.
Jos dodaj na to da Ronaldo igra totalno drugu ulogu gdje vise ne razvlaci odbrane i vuce 2-3 igraca sa sobom citavih 90 minuta
- Logovan
#9530 Re: UEFA Champions League
Šteta što Monaco nije napravio iznenađenje.
Makar da su bolji otpor pravili Italijanima. Mbappe 
Alves opet jedan boljih na terenu. Zabio je strašan gol.
Još sutra Real da potvrdi prolazak i spektakl u finalu.
Alves opet jedan boljih na terenu. Zabio je strašan gol.
Još sutra Real da potvrdi prolazak i spektakl u finalu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9531 Re: UEFA Champions League
Sad zabija hat-trick u prosjekutodd_smith wrote:+1Muhamed Đakmić wrote:Juventus je ekipa u Evropi sa najmanje oscilacija.
Jos dodaj na to da Ronaldo igra totalno drugu ulogu gdje vise ne razvlaci odbrane i vuce 2-3 igraca sa sobom citavih 90 minuta
-
todd_smith
#9532 Re: UEFA Champions League
Pa da, potpuno druga uloga 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9533 Re: UEFA Champions League
sekem mora se makar markica stavit' na hat-trick u finalu
-
todd_smith
#9534 Re: UEFA Champions League
Ako lik ista uradi u finalu, castim opet bracu vecerom.
- B6Redhell
#9535 Re: UEFA Champions League
Vidim juvetovi igraci gore od samopouzdanja. Tako su bili bavaraci i bayernovi navijaci isto.relativno84 wrote:A cudno je to, do prije 15 dana taj isti Monaco je bio pozitivno iznenadjenje, ljepota gledati taj napadacki stil, toliko golova i cuda, nalete na Juve i nema ih na mapi, sad su karina, pa kako sunce mu
Nego govorim za monaco inace u poslednje dvije utakmice, jedva kraj s krajem. Nikakva igra. Drugi tim totalno.
- relativno84
#9536 Re: UEFA Champions League
Ono sto madrizani rade bavarcima nesto slicno dozivljavaju s torinezima, tako da nije bas sve crnoB6Redhell wrote:Vidim juvetovi igraci gore od samopouzdanja. Tako su bili bavaraci i bayernovi navijaci isto.
Nego govorim za monaco inace u poslednje dvije utakmice, jedva kraj s krajem. Nikakva igra. Drugi tim totalno.
- B6Redhell
#9537 Re: UEFA Champions League
Juve je sila svaka cast nema sta. Ali bilo kojim slucajem da izgubite finale. A napucali ste se samopouzadnja, bojim se posldica za vas. Zna to utijecati na psihurelativno84 wrote:Ono sto madrizani rade bavarcima nesto slicno dozivljavaju s torinezima, tako da nije bas sve crnoB6Redhell wrote:Vidim juvetovi igraci gore od samopouzdanja. Tako su bili bavaraci i bayernovi navijaci isto.
- relativno84
#9538 Re: UEFA Champions League
Ma neB6Redhell wrote:Juve je sila svaka cast nema sta. Ali bilo kojim slucajem da izgubite finale. A napucali ste se samopouzadnja, bojim se posldica za vas. Zna to utijecati na psihu![]()
![]()
- NajdraziVodjaa
#9539 Re: UEFA Champions League
Ako je postojao cataneccio Intera kojeg ondasnja Barcelona koja je vjerovatno jedna od najboljih momcadi ikad nije mogla probiti onda sigurno da se moze zaustaviti i ovaj Real koji istina kad god igra kilavo i mislis da ce ispasti nekako prodju. Ima Juve dobre sanse, pogotovo ako zabije prvi.Better Man wrote:Nema tog catanaccia koji Real ne može probiti. Biće to zaista veliko finale i Juventus ako želi da osvoji trofej morat će krv da propiša.todd_smith wrote:1-0 za Juve u finalu, gol i onda catanaccio 90 minuta
K'o da gledam
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#9540 Re: UEFA Champions League
U jednoj utakmici je sve moguce. Nema favorita u finalu LP.
Samo je nevjerovatno da dvije najefikasnije ekipe u evropi,Barca i Monaco,Juventusu u 4 utakmice zabiju jedan jedini gol
Samo je nevjerovatno da dvije najefikasnije ekipe u evropi,Barca i Monaco,Juventusu u 4 utakmice zabiju jedan jedini gol
- luckylaka
#9541 Re: UEFA Champions League
Mislim da ce Ronaldo sa Juventusovim,,penzionerima"da se poigra.Tri zadnja skoro 100 godina 
Buffon -39
Bonucci-30
Benatia-30
Chielini-32
Barzagli-36
Alves-34.., imal ko stariji klub u europi.
Buffon -39
Bonucci-30
Benatia-30
Chielini-32
Barzagli-36
Alves-34.., imal ko stariji klub u europi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9542 Re: UEFA Champions League
Cudna malo ta pitanja, kako je Monaco dospio do polufinala....fino, bio bolji od protivnika. Od Juventusa nije i ispali. Dali su svoj max, ali nije bilo dovoljno.
Puno bi bilo 2/9 u finalima. Ali....vidjecemo. Da sacekamo vecerasnji revans.
-
cassius
#9543 Re: UEFA Champions League
Real ni nalik tom iz 2015.Muhamed Đakmić wrote:Juventus je ekipa u Evropi sa najmanje oscilacija.
Ali vidice se eto u finalu.
-
SSemir
#9544 Re: UEFA Champions League
Sta je isto?Muhamed Đakmić wrote:Juventus je ekipa u Evropi sa najmanje oscilacija.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#9545 Re: UEFA Champions League
Koliko god da je dobra ova ekipa Juventusa, sigurno im je to psiholoski balast. Opet Real ima pobjednicku tradiciju i mentalitet, sto itekako moze biti presudno.Tomahawk11 wrote:Cudna malo ta pitanja, kako je Monaco dospio do polufinala....fino, bio bolji od protivnika. Od Juventusa nije i ispali. Dali su svoj max, ali nije bilo dovoljno.
Atletiko je oba finala pobijedio sam sebe zbog mentaliteta malog kluba. Odnosno Real je pokazao svoju velicinu. Narocito u proslogodisnjem. 2014 je ipak vise stvar srece.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9546 Re: UEFA Champions League
Ovaj Juventus je vec pokazao karakter (hint: Barsa). Jedan PSG je skinuo gace, oni nisu._BataZiv_0809 wrote:Koliko god da je dobra ova ekipa Juventusa, sigurno im je to psiholoski balast. Opet Real ima pobjednicku tradiciju i mentalitet, sto itekako moze biti presudno.Tomahawk11 wrote:Cudna malo ta pitanja, kako je Monaco dospio do polufinala....fino, bio bolji od protivnika. Od Juventusa nije i ispali. Dali su svoj max, ali nije bilo dovoljno.
Atletiko je oba finala pobijedio sam sebe zbog mentaliteta malog kluba. Odnosno Real je pokazao svoju velicinu. Narocito u proslogodisnjem. 2014 je ipak vise stvar srece.
Naravno, finale je nivo iznad, ali preiskusna ekipa. Zadnja linija prsti od iskustva i kvalitete. Napad i sredina odlicni.
Bice i protivnik po mjeri. Ako je iko domacin u finalima, to je Real.
- Muhamed Đakmić
#9547 Re: UEFA Champions League
Isti igrački kadar, a ni stil nije znatno promijenjen. Malo alternacija sa Ronaldovom pozicijom i generalno lošija forma Benzeme.SSemir wrote:Sta je isto?Muhamed Đakmić wrote:Juventus je ekipa u Evropi sa najmanje oscilacija.
-
todd_smith
#9548 Re: UEFA Champions League
Ma Juve ako zabije prvi, ja odmah gasim TV jer znam da je to kraj utakmice.NajdraziVodjaa wrote:Ako je postojao cataneccio Intera kojeg ondasnja Barcelona koja je vjerovatno jedna od najboljih momcadi ikad nije mogla probiti onda sigurno da se moze zaustaviti i ovaj Real koji istina kad god igra kilavo i mislis da ce ispasti nekako prodju. Ima Juve dobre sanse, pogotovo ako zabije prvi.Better Man wrote:Nema tog catanaccia koji Real ne može probiti. Biće to zaista veliko finale i Juventus ako želi da osvoji trofej morat će krv da propiša.todd_smith wrote:1-0 za Juve u finalu, gol i onda catanaccio 90 minuta
K'o da gledam
-
kory_galaktikos
#9549 Re: UEFA Champions League
ma Juventus je super iskusna ekipa, sa akcentom na odlicnu odbranu i to im ne moze niko osporit. Odlicno su zatvorili prvo Barsu pa i Monaca, ali mislim da i Madrid (ako dodju do finala) nece tu biti samo onako reda radi. Dvije odlicne ekipe u finalu, sa super kvalitetnim igracima mada mislim da Madrid ima siri kvalitet, na skoro svim pozicijama. Ali vidjet cemo, ne mora to nista znacit.
- Dr. Kuca
#9550 Re: UEFA Champions League
Max ce pokakiti Zidanea. Real igra preko bokova to ce biti utroduplano