UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SmokingMan
#8501 Re: UEFA Champions League
Lopovski i režimski klub.Bio i ostao. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8502 Re: UEFA Champions League
Dragi Tomahavk pa covjek ti spava u ofsajdu i aktivira se iz istog 
A Betr men izmislja nova pravila.
- relativno84
#8503 Re: UEFA Champions League
Jbte prime 4 komada i opet im sudija kriv, nije do njih 
- p206
#8504 Re: UEFA Champions League
sudija je sjebao utakmicu i Bayern... Casemiro je zasluzio drugi zuti prije Vidala i to je prelomilo utakmicu, ona dva gola iz ofsajda je samo potvrda idiotskog suđenja
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8505 Re: UEFA Champions League
Jelde, jedva si docekaojasko_ba wrote:![]()
![]()
pa ni pravila ne znas tito dragi.
Pitam, sta odmah skacete
Znam da je pozicija kad su dva napadaca pred golmanom bez ofsajda, al nisam to upratio sa pozicijom iza lopte onog kome se dodaje.
- MOSALJOZE
#8506 Re: UEFA Champions League
relativno84 wrote:Jbte prime 4 komada i opet im sudija kriv, nije do njih

- Muhamed Đakmić
#8507 Re: UEFA Champions League
Tito dragi, zar postoje ovolike neznaliceBetter Man wrote:Možemo kazati šta hoćemo za sudije, ali treba biti realan i kazati da je i Bayern u dvije utakmice dobio dva penala. Offside Ronalda kod drugog gola je identičan Ramosovom offsideu iz prošle utakmice. Nije bio offside u trenutku šutiranja na gol, već u trenutku kad mu je Ramos uputio loptu, a on se povukao nazad i izašao iz offsidea na isti način kao Ramos prošlu utakmicu. Real je daleko bio bolji od Bayerna prvo poluvrijeme i samo zahvaljujući maestralnom Manuelu Neueru Bayern nije primio gol u prvom. Sve u svemu Zaslužen prolaz Reala. Ronaldo potvrdio da je gigant i da niko nema više prava da mu bilo pšta prigovori za igru i golove.
Pa ne postoji ofsajd u trenutku upućivanja udarca na gol, nego u trenutku upućivanja lopte, odnosno dodavanja. To je ofsajd bolan ne bio, koga briga đe je bio kad je šutirao.
Last edited by Muhamed Đakmić on 18/04/2017 23:26, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#8508 Re: UEFA Champions League
Je l' na zajebajes, dragi Tomahawce???Tomahawk11 wrote:
Ovo situacija kod treceg gola?
Otkad je ofsajd kad su dva igraca ispred protivnickog golmana, a nema iza ni jednog odbrambenog?
- Bronco_Billy
#8509 Re: UEFA Champions League
Ista stvar.poostar wrote:Ja više fudbal necu gledati dok se ne uvede video tehnologija.
Tri sata sam izgubio gledajući utakmicu koju su na kraju odlučili mađarski cigani. Moje mišljenje nije važno, izgubit ce se u moru komentara , ali žalim svakog ko gubi vrijeme na ovo sranjue Ps. Ne "navijam" ni za kurculonu, halu iz madrida niti minhen.
Svejedno mi je bilo ko ce proci dalje, lezerno sam krenuo gledati utakmicu da bi se na kraju iznervirao. Fakat atak na inteligenciju.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8510 Re: UEFA Champions League
Bata, pitam, znam da u onoj poziciji ima situacija kad nije ofsajd._BataZiv_0809 wrote:Dragi Tomahavk pa covjek ti spava u ofsajdu i aktivira se iz istog
-
mario001
#8511 Re: UEFA Champions League
Primjetio si to genijalno objasnjenje ili nova pravila_BataZiv_0809 wrote:Dragi Tomahavk pa covjek ti spava u ofsajdu i aktivira se iz istog
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#8512 Re: UEFA Champions League
E jbg sad, moram li svakom pojedinacnoBHF_Manijak wrote:Je l' na zajebajes, dragi Tomahawce???Tomahawk11 wrote:
Otkad je ofsajd kad su dva igraca ispred protivnickog golmana, a nema iza ni jednog odbrambenog?![]()
![]()
![]()
Dobro, bio ofsajd, nije bio iza lopte, ok.
-
mario001
#8513 Re: UEFA Champions League
Muhamed Đakmić wrote:Tito dragi, zar postoje ovolike neznaliceBetter Man wrote:Možemo kazati šta hoćemo za sudije, ali treba biti realan i kazati da je i Bayern u dvije utakmice dobio dva penala. Offside Ronalda kod drugog gola je identičan Ramosovom offsideu iz prošle utakmice. Nije bio offside u trenutku šutiranja na gol, već u trenutku kad mu je Ramos uputio loptu, a on se povukao nazad i izašao iz offsidea na isti način kao Ramos prošlu utakmicu. Real je daleko bio bolji od Bayerna prvo poluvrijeme i samo zahvaljujući maestralnom Manuelu Neueru Bayern nije primio gol u prvom. Sve u svemu Zaslužen prolaz Reala. Ronaldo potvrdio da je gigant i da niko nema više prava da mu bilo pšta prigovori za igru i golove.![]()
Pa ne postoji ofsajd u trenutku upućivanja udarca na gol, nego u trenutku upućivanja lopte, odnosno dodavanja. To je ofsajd bolan ne bio, koga briga đe je bio kad je šutirao.
Odi na politiku, da vidis dominacije
-
LSD
#8514 Re: UEFA Champions League
Kasni i za njim , bar metarstalaktit wrote:Kako kasni, zar ne mora biti u liniji sa zadnjim obrambenim igračem?LSD wrote:
![]()
kakav cirkus
![]()
A gledaj pomocnog sudije koliko kasni
Mađari se izgleda dobro najeli večeras, pa teške noge
-
zenit dozic
#8515 Re: UEFA Champions League
[/u]
Ali realno kao navijac madrida kazem ovo je smjesno suđenje kao uostalom i svih ovih godina.
Nisu dzaba sa fifom najveca kriminalna organizacija. Inace bi davno uveli video tehnologiju.
Nece moc od muke sutra na bausteluRomanista 101% wrote:Dijaspora na aparatima.
Ali realno kao navijac madrida kazem ovo je smjesno suđenje kao uostalom i svih ovih godina.
Nisu dzaba sa fifom najveca kriminalna organizacija. Inace bi davno uveli video tehnologiju.
-
Melbourne_Australia
#8516 Re: UEFA Champions League
Vidim da i ti pojma nemas o pravilima...Ronaldo nije bio u ofsajdu , mislim imao je pravo se aktivirati...Tek je bio u ofsajdu ako je bio ispred Marcela pri golu.._BataZiv_0809 wrote:Dragi Tomahavk pa covjek ti spava u ofsajdu i aktivira se iz istog
-
Sid the sloth
#8517 Re: UEFA Champions League
Tomahawk11 wrote:Jelde, jedva si docekaojasko_ba wrote:![]()
![]()
pa ni pravila ne znas tito dragi.
![]()
Pitam, sta odmah skacete![]()
Znam da je pozicija kad su dva napadaca pred golmanom bez ofsajda, al nisam to upratio sa pozicijom iza lopte onog kome se dodaje.
- mO k3
#8518 Re: UEFA Champions League
Tomo se nasalioTomahawk11 wrote:E jbg sad, moram li svakom pojedinacnoBHF_Manijak wrote:Je l' na zajebajes, dragi Tomahawce???Tomahawk11 wrote:
Otkad je ofsajd kad su dva igraca ispred protivnickog golmana, a nema iza ni jednog odbrambenog?![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro, bio ofsajd, nije bio iza lopte, ok.
Kakao ste nasjeli
- Better Man
#8519 Re: UEFA Champions League
Ja uopšte ne sporim offside. Samo sam naveo kad je bio. Ali realno gledajući Real je bio bolji.Muhamed Đakmić wrote:Tito dragi, zar postoje ovolike neznaliceBetter Man wrote:Možemo kazati šta hoćemo za sudije, ali treba biti realan i kazati da je i Bayern u dvije utakmice dobio dva penala. Offside Ronalda kod drugog gola je identičan Ramosovom offsideu iz prošle utakmice. Nije bio offside u trenutku šutiranja na gol, već u trenutku kad mu je Ramos uputio loptu, a on se povukao nazad i izašao iz offsidea na isti način kao Ramos prošlu utakmicu. Real je daleko bio bolji od Bayerna prvo poluvrijeme i samo zahvaljujući maestralnom Manuelu Neueru Bayern nije primio gol u prvom. Sve u svemu Zaslužen prolaz Reala. Ronaldo potvrdio da je gigant i da niko nema više prava da mu bilo pšta prigovori za igru i golove.![]()
- relativno84
#8520 Re: UEFA Champions League
MOSALJOZE wrote:relativno84 wrote:Jbte prime 4 komada i opet im sudija kriv, nije do njih

-
mario001
#8521 Re: UEFA Champions League
Haa???Melbourne_Australia wrote:
Vidim da i ti pojma nemas o pravilima...Ronaldo nije bio u ofsajdu , mislim imao je pravo se aktivirati...Tek je bio u ofsajdu ako je bio ispred Marcela pri golu.._BataZiv_0809 wrote:Dragi Tomahavk pa covjek ti spava u ofsajdu i aktivira se iz istog
- studeni76
#8522 Re: UEFA Champions League
Pa bio je ispred Marcela kada mu ovaj upucuje loptu. Znaci ofsajd. Al s obzirom gdje je bio sudija, nije ovo mogao ni vidjetMelbourne_Australia wrote:
- and
#8523 Re: UEFA Champions League
Better Man wrote:Možemo kazati šta hoćemo za sudije, ali treba biti realan i kazati da je i Bayern u dvije utakmice dobio dva penala. Offside Ronalda kod drugog gola je identičan Ramosovom offsideu iz prošle utakmice. Nije bio offside u trenutku šutiranja na gol, već u trenutku kad mu je Ramos uputio loptu, a on se povukao nazad i izašao iz offsidea na isti način kao Ramos prošlu utakmicu. Real je daleko bio bolji od Bayerna prvo poluvrijeme i samo zahvaljujući maestralnom Manuelu Neueru Bayern nije primio gol u prvom. Sve u svemu Zaslužen prolaz Reala. Ronaldo potvrdio da je gigant i da niko nema više prava da mu bilo pšta prigovori za igru i golove.
reci da se šališ
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#8524 Re: UEFA Champions League
Okej izvini, ti si regularan, ja sam malo nervozan i cugaTomahawk11 wrote:Bata, pitam, znam da u onoj poziciji ima situacija kad nije ofsajd._BataZiv_0809 wrote:Dragi Tomahavk pa covjek ti spava u ofsajdu i aktivira se iz istog
Uglavnom kad pogledas cijelu situaciju Ronaldo spava u ofsajdu kod Nojera. Marselo, sretno-spretno prolazi, ovaj to vidi, aktivira se iz ofsajda, tj vraca se unazad, ali nije propustio Bajernovog igraca, nego prima loptu tako najblizi golu i to je to. Penal ko kuca.
Last edited by _BataZiv_0809 on 18/04/2017 23:30, edited 1 time in total.
- cyprus
#8525 Re: UEFA Champions League
Stvarno, tomahavče dragi
Moro sam i ja
Moro sam i ja