Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e pa dok ti se čini, ja te ljuljam na mom...a ako ti nije do uspavanke, ti onda isčitaj ko je napisao, pa prozivaj, al ovaj put ispravno.
a i taj link koji si postavio, naslov je potpuno van konteksta, sa jasnom namjerom i ciljem, kao i onomad ona nazovi autentična fotka ljupka petrovića kako nišani sa arkanom.
Last edited by radostan dan on 02/09/2018 22:24, edited 2 times in total.
radostan dan wrote:e pa dok ti se čini, ja te ljuljam na mom...a ako ti nije do uspavanke, ti onda isčitaj ko je napisao, pa prozivaj, al ovaj put ispravno.
Banned user for reason “Kršenje pravila foruma, vrijeđanje”
» radostan dan
naravno... isto kao što liga nacija na mala vrata odvaja velike od malih reprezentacija tako će i ovo takmičenje poslužiti da buranija sa ovih i sličnih prostora ne smeta velikanima zapada u loptanju
It has been claimed that UEFA are looking into the possibility of hosting a Champions League final outside of Europe - with New York a possible destination.
UEFA are said to be exploring the possibility of a similar move for Europe's premier competition and the chief executive of Spanish broadcaster Mediapro has stated that the 2021 final could be held in New York.
Mislim da je ovo samo preteča evropskih tier-based ligaških takmičenja. Čitaj Super-liga i ostalo.
O super ligi se govori vec 15 pa mozda i 20 godina sjecam se da je u Njemackoj Honess bio veliki zagovornik te super lige a Lemke (Werder Bremen) bio protivnik.
Ne znam ovo trece takmicenje i ne mora nuzno biti lose ako ce manji klubovi moci zaraditi vise nego sada.
Niko od nasih klubova npr.ne moze ni da zamisli grupnu fazu evropa lige o ligi prvaka da ne govorim ako bi imali nekog uspjeha u toj najnizoj ligi i ako bi kroz to ostvarili dodatnu zaradu zasto da ne.
U 19h ide buranija tipa Šahtar, Young Boysi, Manchester United, AEK i slične ojebine, to su mudro razdvojili od pravih ekipa koje su smjestile u 21h. Iskreno pozdravljam takvu odluku.
viktoria plzen i jebeni cksa u prajm tajmu igraju jer to su ti fudbali koji se traze. gurbeti vise ne zele dvotjedni lp blok nego sve tekme zguravaju u jedan tjedan.
nije dosta sto ustajem ko debil u 7 ujutro gledatati tekme vikendom sada vise ni ligu prvaka ne mogu gledati.