Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:Tandem elsharavi, lorenci je definitivno jedan od glupljih koji sam gledao. Veze oni nemaju ni gdje su oni, ni gdje su ostali igraci. Sve je na pamet, na silu...
kako ti kazes
Meni je drago sto je Roma pobijedila, zbog Dzeke, inace bi me bas bilo briga za njima.
Tesko ce oni sa onoliko gresaka ganjati dobar rezultat, veceras je proslo sa nadrogiranim celzijem, al’ ako sta ne poprave brzo ce im neko ogaditi fudbal.
Malo je reći da su u kurcu. Em su večeras primili tri gola, a em su ukupno primili šest golova. Atletico Madrid ove sezone karina u LP. Ako prođu u EL, neka se udaraju nogom u guzicu. Jadni Qarabag ne mogu pobijediti, 0:0 u gostima i sada 1:1.
Gol razlika kod PSG-a 17:0.
PSG ove godine ko pobjedi svaka mu čast...nevjerovatno je kako sastaviše tkzvni dream tim i da iz prve melje sve redom..
PSG je trenutno najjače ekipa na svijetu. Ako ne bi samljela Reala i Barselona, glava na ćutuk.
Meunier i Kurzawa igraju dvije pozicije. Šoraju golove i igraju odbranu. Verratti, Draxler i Moura u sredini, Rabiot tu nešto malo i onda vanzemaljski napad. Još da ne pominjem klupu. Mogu sastavit dvije skoro podjednake ekipe.17:0 gol razlika u grupi sa Bayernom.
bersK wrote:PSG je trenutno najjače ekipa na svijetu. Ako ne bi samljela Reala i Barselona, glava na ćutuk.
Meunier i Kurzawa igraju dvije pozicije. Šoraju golove i igraju odbranu. Verratti, Draxler i Moura u sredini, Rabiot tu nešto malo i onda vanzemaljski napad. Još da ne pominjem klupu. Mogu sastavit dvije skoro podjednake ekipe.17:0 gol razlika u grupi sa Bayernom.
Da naravno,sve je to jasno
ali mi nije jasno kako su to uspjeli da naprave samo za jednu sezonu.mislim ..da naprave taj dream tim
last mohicans wrote:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/ibrah ... ije/257154
Pogledati obavezno,osobito oni sto smatraju da je Bega nedodirljiv. Generalno je vjerovatno bolji golman al je Sehic u daleko boljoj formi. I da mi je docekati selektora koji ce sastavljati ekipu od onih koji su u najboljoj formi.
bersK wrote:PSG je trenutno najjače ekipa na svijetu. Ako ne bi samljela Reala i Barselona, glava na ćutuk.
Da naravno,sve je to jasno
ali mi nije jasno kako su to uspjeli da naprave samo za jednu sezonu.mislim ..da naprave taj dream tim
Nije baš tako. Imali su oni ovaj kostur ekipe, doveli šta im fali i eto ih sad melju. Viškove rastjerali i ćao. Sjeti se zimus ekipe protiv Barcelone. Skoro ista ekipa je igrala noćas i tada. Doveli par malo jačih mladića i razbijaju. Imali su golmana Areolu, Kimpembea i komplet odbranu - doveli Meuniera. Imali su kompletan vezni red, doveli Draxlera i Lo Celsa da ulete u brzinu više kad zatreba. Eto računaću i Neymara ko ofanzivnog veznog. Cavaniju poslije odlaska Ibre lego Mbappe i sad kidaju. A ne ko Milan, promijenili od trenera do kafe kuharice i kontaju evo svjetski prvaci u najmanju ruku.
I dalje ne mogu da vejrujem kako su ih razbili.Budući talijani igraju tvrdo,malo je bilo za očekivati da bi se sinoćnja utakmica mogla imati onakvu završinicu.Roma je fakat nepredvidiva ekipa.A relano,u dobroj mjeri je romina odbrana troma,čudi me da igrači Chelsea nisu na pravi način to iskoristili.
Pah....ali zadnjih deset godina su njih dvojica, pa prazan prostor, pa svi ostali.
Podigli ljudi previsoko letvicu, ko je kriv ostalima što nisu i ne mogu biti na tom nivou.
Pa poenta je da se malo ko spominje, svi su u sjeni Agrentinca i Portugalca. Ovo oko Kurzawe sam pročitao samo na troll footbalu. Da je kojim slučajem neko od njih dvojice oborio rekord star 24 godine, pa gorio bi internet.
BTW... zar nije Bale dao tri gola protiv Intera dok je igrao za Totenhem... koliko znam, tada je on igrao beka ili nekog wind backa??? Mozda je igrao krilo tu tekmu ne znam... ali bio je bek najvise u to vrijeme, a zabio je hatrick???