UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Tomahawk11
Globalni moderator

#10126 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

AmiĐa_Idriz wrote:
Tomahawk11 wrote:Real Madrid - Manchester United Superkup :thumbup:
Koji ce vam to Super Kup biti u historiji? :per:
:mrgreen:
Logovan

#10127 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

_BataZiv_0809 wrote: Nekako zelim vjerovati da u njemu ima snage za jos jednu sezonu na vrhunskom nivou i jos jednu sansu da uzme Ligu Prvaka. :thumbup:
Izgleda da će ostati i naredne sezone. Nova šansa. :skoljka:
AmiĐa_Idriz

#10128 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

Velkoski wrote:Hoćeš reći da Mourinho gubi takve utakmice? :oops:
Image

Hocu 8-)
MensurM

#10129 Re: UEFA Champions League

Post by MensurM »

Fudo387 wrote:
karanana wrote:
Us and them wrote:Eksperti na HRT komentarišu trk i asistenciju Modrića za Ronalda kao razliku između njega i Pjanića, kao Pjanić puno pretrči ali sve u istom tempu i nema "ubrzanja" kao Luka, tj. da se zaleti i uradi nešto konkretno :D
ne volim zuchu ali je 5 puta bolji od pjanica.
Jest al u qrcu.
Modrić je bio najbolji igrač finala.
Itsoktobealone

#10130 Re: UEFA Champions League

Post by Itsoktobealone »

Ja samo nisam siguran hoće li u toj utakmici biti 3 ili 4:0 :-)
SSemir

#10131 Re: UEFA Champions League

Post by SSemir »

lakilaka wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Imao je i Bajern dosta izgubljenih finala, ali eto opet su se uzele te dvije kante 2001 i 2013. Ovi nisu nista :roll:
da nije bilo sudije kasaia, djubre madjarsko, bayern bi uzeo lp ove godine.
:lol: :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#10132 Re: UEFA Champions League

Post by Velkoski »

Itsoktobealone wrote:
Ja samo nisam siguran hoće li u toj utakmici biti 3 ili 4:0 :-)
ma ja samo znam da ću konačno gledat' United uživo :sretan: :D
Logovan

#10133 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

Velkoski wrote: ma ja samo znam da ću konačno gledat' United uživo :sretan: :D
A što se neko hvali. :oops: :mrgreen:
Sid the sloth

#10134 Re: UEFA Champions League

Post by Sid the sloth »

bersK wrote:
Sid the sloth wrote:Opet ovaj balavac od 19 godina, jel se vozacki polozio ljudino?

Javio se jedan. Idemo dalje.

P.S. Čestitke na osvajanju kupa Slavice Ćukteraš. Nije bilo lako igrati sa tako velikom svjetskom ekipom kakva je Alaves.
Balavac kad budes imao godina da polozis vozacki da te tata ne mora voziti na utakmici onda nesto pisi. Do tad sline brisi i voz u skolu.
avetinja

#10135 Re: UEFA Champions League

Post by avetinja »

Logovan wrote:
avetinja wrote:Juventus kukavički ušao u drugom poluvremenu. Očekivao sam grublju igru Juventusa, ali je Real preuzeo tu ulogu. Ramosu ono foliranje nije trebalo. Sve u svemu, zaslužena titula Reala.
Ma pičkasto skroz, mene razočarali iako ih ne gotovim. Uplašili se isto djeca kakva.

Ramos je idiot, ali takav je. :-)
Mogu misliti tebi dvobe za onaj Superkup zimeđu Reala i Uniteda. Biće ti kao Mujabi. :lol: :lol:
B6Redhell

#10136 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

SSemir wrote:
lakilaka wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Imao je i Bajern dosta izgubljenih finala, ali eto opet su se uzele te dvije kante 2001 i 2013. Ovi nisu nista :roll:
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Jeli ovo onaj biser laki i glavni komentator novinarskih članaka. on kad baci komentar pola drzave mu psuju porijeklo. Mali bolestan sto se tice reala.
ultima_palabra

#10137 Re: UEFA Champions League

Post by ultima_palabra »

Ova ista ekipa je prije godinu i po izgubila 4-0 kod kice od Barcelone bez Messija.

Sad imas osjecaj da mogu rijesiti svaku utakmicu za 20tak minuta inspiracije.

Zidane mozda nece napraviti veliku trenersku karijerz van Madrida, ali je uspio stvoriti dominantnu ekipu tamo.
Bosanski_kralj

#10138 Re: UEFA Champions League

Post by Bosanski_kralj »

Real zasluženo pobijedio u finalu, ali nisu zasluženo osvojili LP.

Juve ko juve, Higuain ko Higuain.

Ramos, šta će reći o ovom smradu
MyTao

#10139 Re: UEFA Champions League

Post by MyTao »

Po prvi put u zivotu cu navijati i bodriti United kada budu igrali u super kupu... Sve zbog ciganske igre Ramosa i drugih igraca Real Madrida. Potpuno nepotreban potez.
SpecialOffer

#10140 Re: UEFA Champions League

Post by SpecialOffer »

Image
bersK

#10141 Re: UEFA Champions League

Post by bersK »

Sid the sloth wrote:
bersK wrote:
Sid the sloth wrote:Opet ovaj balavac od 19 godina, jel se vozacki polozio ljudino?

Javio se jedan. Idemo dalje.

P.S. Čestitke na osvajanju kupa Slavice Ćukteraš. Nije bilo lako igrati sa tako velikom svjetskom ekipom kakva je Alaves.
Balavac kad budes imao godina da polozis vozacki da te tata ne mora voziti na utakmici onda nesto pisi. Do tad sline brisi i voz u skolu.

Koliko pišeš o tim godinama, vjerujem da si doživio onih pet nelegalnih osvajanja Reala. Jebiga nije lako. Godine su to. Biće ih još. Uzmi nešto za smirenje.
B6Redhell

#10142 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

Evo jedna za bisera dva posta iznad. Vidjo danas negdje na fb, nije od mene ali zlata vrijedi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Cristiano Ronaldo je zabio 10 golova u zadnjih 5 utakmica u Ligi Prvaka, više nego Liverpool u zadnjih 7 godina".
veella

#10143 Re: UEFA Champions League

Post by veella »

lakilaka wrote:
Da u Bundesligi sude posteno WC bauern nebi nikad bio prvak njemacke, da ti veella kaze postenjacino moja :thumbup:
splinter

#10144 Re: UEFA Champions League

Post by splinter »

Navijao sam za Juve, al kad igraju dva velikana onda je sve moguće. Real je trenutno daleko najjači tim na svijetu. Zasluženo su osvojili ovaj trofej.
Za Gigi-ja mi je žao ne mogu opisati. Stvarno bih volio da je podigao ovaj trofej. Ali čovjek ima utakmica i utakmica iza sebe, ako je iko naučio da je fudbal posrtanje i podizanje to je on.
S druge strane drago mi je zbog CR 7 , čovjek je sve postigao radom i koliko god mi išao na živce dok je bio mlađi, sada kad je sazrio najiskrenije mi bude drago zbog njega. Još od prošle god i finala EP pa evo večeras, jedna prelijepa karijera, nešto neponovljivo.
Ne mogu prežaliti ni što ona Miretova ne uđe na početku meča, šta bi to značilo za njega, BH fudbal a i tekma bi otišla u ksroz drugom pravcu.
Modrić? Hm odlično odigrao ali imao je podršku saigrača i bilo mu je lakše, ipak s druge strane svi će se sjećati Mandžinog, pa šta je ono onako čovječe.
Kako god zavjesa na LP ove godine se spustila. Koliko mi je drago što je finale superkupa u Skopju, toliko i nije jer se zapitam da li smo mi stvarno najveća rupetina u fudbalskoj Evropi. Kada će se nešto tako kod nas moći održati. . .
Kako god prelijep stadion, prelijep grad, predivni ljudi, volio bih otići nije da ne bih.
Nadzorna_ploca

#10145 Re: UEFA Champions League

Post by Nadzorna_ploca »

Nije mi nikoga zao. Fudbal je svakako biznis i igra, a Buffon ima i trofeja i para dovoljno za cijeli zivot.
Utakmica je bila smor teski, nadam se uskoro engleskim timovima u finalu jer ovo postaje nekako...nezanimljivo.
Point.

#10146 Re: UEFA Champions League

Post by Point. »

Nadzorna_ploca wrote:Nije mi nikoga zao. Fudbal je svakako biznis i igra, a Buffon ima i trofeja i para dovoljno za cijeli zivot.
Utakmica je bila smor teski, nadam se uskoro engleskim timovima u finalu jer ovo postaje nekako...nezanimljivo.
Opet ti desko trollas. 5 golova a tekma nezanimljiva kazes. Idi prati ragbi bolje ti je.
splinter

#10147 Re: UEFA Champions League

Post by splinter »

Nadzorna_ploca wrote:Nije mi nikoga zao. Fudbal je svakako biznis i igra, a Buffon ima i trofeja i para dovoljno za cijeli zivot.
5 golova uz jedan od najljepših u finalima i utakmica smor?
Haj ok.
Engleski timovi ionako u finalima daju jedan ili nijedan gol u prosjeku ( izuzev onda Liverplulovih 3 )
Nadzorna_ploca

#10148 Re: UEFA Champions League

Post by Nadzorna_ploca »

Lazijali decko, jucer sam ti rekao da prosetas. Nebitan si.
Distortion

#10149 Re: UEFA Champions League

Post by Distortion »

Ja mislim da bi Kasai trebao isto tako dobiti premiju, zasluzio je :D ako vec nije dobio.

Real izdominirao Juventus koji je u drugo poluvrijeme usao kao da igraju sa Lecceom u Seriji B pa cemo lako... :shock: neshvatljivo...
Logovan

#10150 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

avetinja wrote:
Logovan wrote:
avetinja wrote:Juventus kukavički ušao u drugom poluvremenu. Očekivao sam grublju igru Juventusa, ali je Real preuzeo tu ulogu. Ramosu ono foliranje nije trebalo. Sve u svemu, zaslužena titula Reala.
Ma pičkasto skroz, mene razočarali iako ih ne gotovim. Uplašili se isto djeca kakva.

Ramos je idiot, ali takav je. :-)
Mogu misliti tebi dvobe za onaj Superkup zimeđu Reala i Uniteda. Biće ti kao Mujabi. :lol: :lol:
:D
Nema navijanja ni za koga, sjednem ispred tv-a i uživam. :nargila: :D
Post Reply