Udvaranje..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Arijanac
#1 Udvaranje..
Sta biste uradili da vam se nabacuje netko od 15 god.stim da vi imate oko 25,bez obzira na spol...vazi i za muskarce i za zene... 
- DobroJutroKolumbo
...kao sto neko rece, sta da se igramo lego kockica...!? Mada ove danas od 15 god. nisu kao u moje vrijeme...
Ipak, neka hvala nije Mirko budala...hvala ti Slavko ,spasio si mi zivot!
Znaci RECI NE MALOLJETNICAMA OD 15 GOD. ,ALI IPAK RAZMISLI O ONIM OD NEPUNIH 18 GOD.!

Znaci RECI NE MALOLJETNICAMA OD 15 GOD. ,ALI IPAK RAZMISLI O ONIM OD NEPUNIH 18 GOD.!
-
zmijaIzmaj
ja samo da kazem da sam sa 15 godina bila ozbiljnija i...ozbiljnija
nego danas 
-
car-x
vjerujem.. tu si jos pod jakim uticajem roditelja i jedinog zakona "ne daj prve noci.."zmijaIzmaj wrote:ja samo da kazem da sam sa 15 godina bila ozbiljnija i...ozbiljnijanego danas
poslije se to lagano promijeni u "ne daj svakom", pa tu krene neozbiljnost..
- DobroJutroKolumbo
Jel, si bila, i sad si, nesto poput "NEDE" iz pjesme od "PARNOG VALJKA"???zmijaIzmaj wrote:ja samo da kazem da sam sa 15 godina bila ozbiljnija i...ozbiljnijanego danas
-
zmijaIzmaj
a tog uticaja nikad nije bilo
nego cisto moja savjest koja je ostala ista po tom pitanju
ali ozbiljnost u nekim drugim podrucjima
(kak' oni samo zakljucuju ccccc
)
-
Sarafcina
zmijaIzmaj wrote:a tog uticaja nikad nije bilonego cisto moja savjest koja je ostala ista po tom pitanju
![]()
ali ozbiljnost u nekim drugim podrucjima
![]()
(kak' oni samo zakljucuju ccccc
)
ja te shvatam
ja sam sa 14 bio tri puta ozbiljniji i duplo odgovorniji (iako neki tvrde da je to i dalje mnozenje sa nulom), a danas insan samo skonta... gdje su zavrtanja
-
Pretposljednji Mohikanac
ja imao 19 ona 14...na moru.... i ja nisam htio
jesam se kajao poslije
jesam se kajao poslije
-
teletrader
A kolika je po kaznenom zakonu BiH minimalna starosna granica da bi se mogla uprazhnjavati stara baseball-ska:
"IF THERE's GRASS ON THE FIELD WE PLAY BALL"??

"IF THERE's GRASS ON THE FIELD WE PLAY BALL"??
-
Nancy Drew
- SaraLe
Odgovori iskreno, da ti se kad si imao 15 godina ponudila neka djevojka od 25-30 god i da te "poduci" sexuahmed_dv wrote:Ozbiljnost na stranu, ali on 25, ona 15, a i obratno, jednostavno nije zdravo. To je pedofilija. Po meni.
Dali bi se smatrao jednim od najsretnijih svojih vrsnjaka ili bi tuzio tu djevojku da te iskoristila
-
medulla
meni bi bilo smijesno. stvarno ne znam sta bi radila s tim djetetom koliko god odraslo izgledo, ako izgleda, on je, jebiga, dijete. medjutim kad sam bila tih godina, privlacili su me ti stariji likovi i to puno stariji i oni se, jebiga, nisu bunili, i ja ih iz sadasnje perspektive osudjujem. onda mi je laslako, stajaznam, potvrdjivalo je moju odraslost ali sad kad mogu bit u obrnutoj ulozi, fakat nikad ne bi. al isto tako mislim da skoro svaki muskarac ima pedofilnu zicu
i da se spolovi po tom pitanju ne mogu izjednacavat.
- SaraLe
Fol je valjda u tome, ako djevojka starija zavede decka od 15-18 god.medulla wrote:meni bi bilo smijesno. stvarno ne znam sta bi radila s tim djetetom koliko god odraslo izgledo, ako izgleda, on je, jebiga, dijete. medjutim kad sam bila tih godina, privlacili su me ti stariji likovi i to puno stariji i oni se, jebiga, nisu bunili, i ja ih iz sadasnje perspektive osudjujem. onda mi je laslako, stajaznam, potvrdjivalo je moju odraslost ali sad kad mogu bit u obrnutoj ulozi, fakat nikad ne bi. al isto tako mislim da skoro svaki muskarac ima pedofilnu zicui da se spolovi po tom pitanju ne mogu izjednacavat.
Svi ce reci, jao kako je taj decko imao srece, bio sa iskusnom djevojkom itd.
Ali vec ako stariji momak zavede mladju djevojku, onda je to pedofilija.
E sad , gdje je greska tu, nisam sigurna
- SaraLe
ZOOMzoom66 wrote:u oba sluchaja, ruku na srce, sve vrca od aferima...SaraLe wrote:Fol je valjda u tome, ako djevojka starija zavede decka od 15-18 god.medulla wrote:meni bi bilo smijesno. stvarno ne znam sta bi radila s tim djetetom koliko god odraslo izgledo, ako izgleda, on je, jebiga, dijete. medjutim kad sam bila tih godina, privlacili su me ti stariji likovi i to puno stariji i oni se, jebiga, nisu bunili, i ja ih iz sadasnje perspektive osudjujem. onda mi je laslako, stajaznam, potvrdjivalo je moju odraslost ali sad kad mogu bit u obrnutoj ulozi, fakat nikad ne bi. al isto tako mislim da skoro svaki muskarac ima pedofilnu zicui da se spolovi po tom pitanju ne mogu izjednacavat.
Svi ce reci, jao kako je taj decko imao srece, bio sa iskusnom djevojkom itd.![]()
Ali vec ako stariji momak zavede mladju djevojku, onda je to pedofilija.
E sad , gdje je greska tu, nisam sigurna:D:D
Ja tvoja komsinica, imam recimo oko 25 god. zavedem te bez problema
Pokazem ti sve cari sexa
Sta bi uradio sljedeci dan, prijavio me policiji ili bi mudro sutio i nadao se da cu te mozda zvati na dodatne casove