Udri je jace...
- dječak sa šibicama
#1 Udri je jace...
Multietnicko Sarajevo...
-
Pecorin
#2 Re: Udri je jace...
Big shit od drzave i ljudi, neće li biti rata da se izgine ili pobjegne iz ovog đubreluka.
- Norm
#3 Re: Udri je jace...
...problem je sto nijedan akter ovoga nije iz Sarajeva...jbg dosli divlji istjerali pitome...
- Bradafilozof
#4 Re: Udri je jace...
more li jedna iz multietničkog stoca?dječak sa šibicama wrote:
Multietnicko Sarajevo...
-
Pecorin
#5 Re: Udri je jace...
Klasični primjer međureligijskog dijaloga. 
-
condy
#6 Re: Udri je jace...
Šta se ima krstiti u tramvaju ?
Vjera i molitva je privatna stvar svake osobe, i to čini kući ili u vjerskim objektima namjenjenim za to a ne na javnom mjestu, na ulici u tramvaju u školi, na poslu...šta te ja moram gledat ili slušati kad se krstiš ili kad učiš neke Kuranske ajete...eno ti crkva ili dzamija i idi tamo, tami i tako najviše idu zatucani, čast normalnim.
Vjera i molitva je privatna stvar svake osobe, i to čini kući ili u vjerskim objektima namjenjenim za to a ne na javnom mjestu, na ulici u tramvaju u školi, na poslu...šta te ja moram gledat ili slušati kad se krstiš ili kad učiš neke Kuranske ajete...eno ti crkva ili dzamija i idi tamo, tami i tako najviše idu zatucani, čast normalnim.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#7 Re: Udri je jace...
ja sam se krstio kad krenem na ispit iz tramvaja pored svake crkve... a bilo ih je 2 do faxa 
-
sumirprimus
#8 Re: Udri je jace...
nije bas to taj rang,to isto ko kad cujes na ulici ljude jes alaha mi, tobejarabi, i sl.sto bi reko u onoj reklami enis boze me oprosticondy wrote:Šta se ima krstiti u tramvaju ?![]()
-
costacurta
#9 Re: Udri je jace...
Zamisljam scenu samo u ZETovom tramvaju u Zagrebu, gdje bosanka nesto sere o prakticiranju vjere i tekbira pred tramvajem. Da li bi passandjeri bili mirni kao i ovi ovdje?
Ne znamo kaj je pozadina tj. sta je uzrok polemike o nacinu ispoljavanja vjere i na kraju marisane, ali opet zajebancija u tramvaju "torbicom je!"

Ne znamo kaj je pozadina tj. sta je uzrok polemike o nacinu ispoljavanja vjere i na kraju marisane, ali opet zajebancija u tramvaju "torbicom je!"
- ferratilis
#10 Re: Udri je jace...
Po zakonu ne smijes nekome zabraniti da ispoljava svoju vjeru, kao ni onima sto su klanjale u supermarketu, tako ni ovo u tramvaju. To se smatra narusavanjem osnovnih ljudskih prava. Zvuci glupo, ali tako jecondy wrote:Šta se ima krstiti u tramvaju ?![]()
Bolje pitanje je npr. sta ce na Filozofskom fakultetu u Tuzli mesdzid pored glavnog amfiteatra? Ako smo vec postali islamska republika, hajde da to i ozvanicimo, ovako ne znamo na cemu smo
Last edited by ferratilis on 26/08/2016 11:39, edited 1 time in total.
-
splinter
#11 Re: Udri je jace...
Ja kontam neka marisana pa otvorih, ee na šta potroših minutu i po života. Dvije guske laprdaju i krekeću uznemiravajući ostale putnike.
Ne zna se koja je veća primitvika, a šlag na tortu je urlikanje tipa JA se ne stidim svoje vjere, a Boga pitaj oko čega se svađaju i šta je uzrok. Ti si vjernica ko što je Lisa Ann junferica.
Nego fino prekršajni nalog i jednoj i drugoj i nazad u vukojebine ako se ne znate ponašati u vozilima javnog prevoza.
Ne zna se koja je veća primitvika, a šlag na tortu je urlikanje tipa JA se ne stidim svoje vjere, a Boga pitaj oko čega se svađaju i šta je uzrok. Ti si vjernica ko što je Lisa Ann junferica.
Nego fino prekršajni nalog i jednoj i drugoj i nazad u vukojebine ako se ne znate ponašati u vozilima javnog prevoza.
- Truba
#12 Re: Udri je jace...
ovo isto ono kad sam vidio da se tri jadne ženice na ilidzi svađaju oko mjesta na trotoaru gdje će postaviti svoje povrće
kaže ova ovoj nije tvoja općina a sve tri sa neke tromeće crne gore srbije i kosova
kaže ova ovoj nije tvoja općina a sve tri sa neke tromeće crne gore srbije i kosova
-
julisiz es grant
#13 Re: Udri je jace...
Koliko vidim, ova "tvoja" je prva fizički nasrnula na ovu drugu...do tada je sve bilo obično alapačko preseravanje od strane obje.dječak sa šibicama wrote:
Multietnicko Sarajevo...
- Truba
#14 Re: Udri je jace...
problem na balkanu je što vjera = nacija
pa često vjerski sukobi nisu vjerrski nego nacionalni
ali to već znate

pa često vjerski sukobi nisu vjerrski nego nacionalni
ali to već znate
- Ljakan
#15 Re: Udri je jace...
Ovaj matori krkan je dobar,sjedi i kaze izadji dok te nisam nogom nabio a cjelo vrijeme dok se raspravljaju suti ko mis 
- animals
#16 Re: Udri je jace...
Ovo su dvije Bosanke u Bosni,ako ti nije jasno..costacurta wrote:Zamisljam scenu samo u ZETovom tramvaju u Zagrebu, gdje bosanka nesto sere o prakticiranju vjere i tekbira pred tramvajem. Da li bi passandjeri bili mirni kao i ovi ovdje?![]()
Ne znamo kaj je pozadina tj. sta je uzrok polemike o nacinu ispoljavanja vjere i na kraju marisane, ali opet zajebancija u tramvaju "torbicom je!"![]()
kakav crni Zagreb
- Ljakan
#17 Re: Udri je jace...
Jesi gledo video?Crna kaze da nije iz Bosne.
- Eggsy
#18 Re: Udri je jace...
dječak sa šibicama wrote:
- animals
#19 Re: Udri je jace...
Nisam primjetio..Ljakan wrote:Jesi gledo video?Crna kaze da nije iz Bosne.
ali sam primjetio crtu primitizma u cijelom tramvaju..
- vješalica
#20 Re: Udri je jace...
naslov videa otkidadječak sa šibicama wrote:
Multietnicko Sarajevo...
tuča u tramvaju,a ono se tuku na ulici
i jednu i drugu treba pošarati u stanici na betonu za smirenje
-
broj dva
#21 Re: Udri je jace...
---Bradafilozof wrote:more li jedna iz multietničkog stoca?dječak sa šibicama wrote:
Multietnicko Sarajevo...
E da i ovo dozivim. Jedan veliki
-
condy
#22 Re: Udri je jace...
Okey, ko to čini nesvjesno iz navike.sumirprimus wrote:nije bas to taj rang,to isto ko kad cujes na ulici ljude jes alaha mi, tobejarabi, i sl.sto bi reko u onoj reklami enis boze me oprosticondy wrote:Šta se ima krstiti u tramvaju ?![]()
To nije problem al ima ih koji to namjerno rade, da bi došli u centar pažnje
- dulekrele
#23 Re: Udri je jace...
Obadvije klasicne primitivuse a nisu ni dobre glave. Krstenje u tramvaju kao i bilo koji drugi vid vjerskog izrazavanja ne odobravama i smatram klasicnom provokacijom i namjernim izazivanjem drugih. Za to su crkve, dzamije i sl.
Last edited by dulekrele on 26/08/2016 12:04, edited 1 time in total.
-
elk
#24 Re: Udri je jace...
ja loša fajta, stid me samo ovoga(ostalo je normala)....slabo se generalno danas raja zna da maklja.imaš krajnost od ovih nabildanih i naoružanih i onih koji ne znaju ruke da dignu.prije ko djeca odemo u kumrovec, dok ne naučimo da ponovimo sve što smo vidjeli u novom karate filmu, nema kući.i svako krvav dođe
e tito moj
-
Nepass
#25 Re: Udri je jace...
[quote="Norm"]...problem je sto nijedan akter ovoga nije iz Sarajeva...jbg dosli divlji istjerali pitome...[/q]
Hoce li se ista u Sarajevu desiti da dosle nisu krive?
Hoce li se ista u Sarajevu desiti da dosle nisu krive?