UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
pussysmoke

#326 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by pussysmoke »

pedeset wrote:Tooo kolega samo udri bagru.
Za ovu podršku treba uzeti i Vas zajedno sa ovim propalim predstavnikom zakona procesuirati.
pedeset wrote:Niko više ne poštuje uniformu niti se boji policije. Građani se boje dijete poslati po mlijeko i hljeb u prodavnicu jer na svakom ćošku imaš nekog klošara i narkomana koji će mu oteti pare ili mobitel. A djetetu ostaje trauma dok je živo.
Policiju niko ne poštuje samo zato što ne radi svoj posao. To je jedan i jedini razlog. A da te se bojim? Pa sine mali dobro si se zajebo u životu. Da se bojim onih koji su dozvolili da država propadne? Ti bi trebao na psihoanalizu.
pedeset wrote:Zato udri ruke ti se pozlatile! Moramo mi istrjebljivati bagru, ili će oni nas! Samo udri, nema države i zakona bez pendreka i jakih ruku. Puna podrška gospodinu policajcu!!!
Da ste vi istrebljivali bagru ne bi bilo ovako kako jeste. A ovaj na snimku je daleko od gospodina. Gospodin nikada nikoga ne šamara.
pedeset wrote:A ako bude onih koji se budu pozivali na nekakva prava i slobode, nek malo prelistaju crnu hroniku i vide šta rade ovakvi banditi, naročito djeci i ženama.
Pa to što rade rade zato što su policija i sud na vrhunskom nivou.
Janjicar

#327 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Janjicar »

@pedeset jesil to i ti "ker" ? :D

Haj se nadjemo ti budi u uniformi pa mi opali šamar ? Al snimat ćemo ?
pussysmoke

#328 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by pussysmoke »

Zašto uopšte ova tema postoji, i to već par godina, a u kojoj čovjek koji se deklariše kao pripadnik policijskih snaga otvoreno poziva na nasilje? Da li je ovo normalno? Ko je ovo dozvolio i zašto?
John Cleese

#329 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by John Cleese »

Vector_dum wrote:Najgadniji su mi ovi stari jugonostalgicari sto su naucili na tiranina i sto ne znaju funkcionisati bez cvrste ruke.

Najtuznije je sto ce isti ovaj policajac danas-sutra kad zaustavi nekog mafijasa u bijesnom autu samo mu pruziti ruku.

A sila i teror i vaspitne koje ovaj priziva su rezervisane samo za sirotinju.
Da je kakva drugacija tema, vjerujem da bih (iz tvoje vizure) i ja lako mogao biti taj "jugonostalgicar".
Poenta je da ovaj sto sam ga citirao pise stupidarije i nema potrebe da gatamo zasto, pogotovo ako nas to vodi ravno do jednako stupidnog stereotipa (o "jugonostalgicarima", na primjer).

A to sto si dalje napisao - tako je, jasno.
Heller

#330 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Heller »

KIseljak12 wrote:I treba ponizavati ovakva govna ko sto je ovaj s torbicom sto je popio samar.
I meni torbice i trenerke idu na kurac, al sad treba mlatit ljude jer se oblače ko klošari?

Hajmo onda šamarat ljude u odijelima oni su nas zavaljali u govna više nego ovi u trenerkama. Znači čovjek odijelo, kravata zavališ ga bokserom, možda je član SDA, u nekom Nadzornom odboru propale firme.
vješalica

#331 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by vješalica »

još ako jesi klošar i to očito drogirani?
hahahah
torbar bubregovan
Vector_dum

#332 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by Vector_dum »

vješalica wrote:još ako jesi klošar i to očito drogirani?
hahahah
torbar bubregovan
Ti patis od nekih zestokih frustracija, a toga nisi ni svjesna
broj dva

#333 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by broj dva »

Siledžija u unifirmi.
jefff

#334 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by jefff »

Ako je ovo drustvo svakome osiguralo posao i dalo hljeb u ruke ja bih onda razumio podrsku upotrebi sile k tomu jos i ne zakonske.
O'zone
Globalni moderator

#335 Re: UDRI GA KOLEGA POSRED BUBREGA

Post by O'zone »

Pošto ima više tema o policiji i vaspitavanju puka ovu ključamo a Vi se možete prebaciti na temu isto tako zanimljivog sadržaja i naslova

da-li-bh-policija-treba-vise-udarati-t133010s200.html
Locked