udomljavanje mace...potresna prica!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
mr_niceee

#1 udomljavanje mace...potresna prica!!!

Post by mr_niceee »

evo nakon dosta vremena ponovo da se javim za udomljavanje jedne mace. naime, cuo sam jako potresnu pricu od svoje mame koja je nasla jednu macu ovdije na dobrinji, koja je stalno kraj jednog ulaza i ne mice se odatle posljenjih mjesec dana. jedna komsinica joj je ispricala kako su tu macu izbacili neki ljudi sa petog sprata koji zive sa dvoje djece prije nekih mjesec dana, sto je mene jako sokiralo. ljubitelje zivotinja ovaj postupak tjera na svasta, iskreno najiskrenije mi je doslo da licno nadjem te osobe i da se obracunam sa njima!!! kakva sve gamad hoda ovom zemljom, nek se srame ti ljudi, izbacili su macu na ulicu po najvecoj zimi i sada ona nigdje ne ide dalje od tog ulaza. po prici maca je jako ljubazna i ciste dlake.
ako je iko u mogucnosti da je prihvati u svoj dom neka se javi ovdije ili na pm da se dogovorimo, ja je ne mogu kod sebe jer imam vec jednu macu.
unaprijed hvala
mycy

#2 Re: udomljavanje mace...potresna prica!!!

Post by mycy »

Na kojem si djelu Dobrinje?? Moja prijateljica je htjela macu pa bi prvo morala sa njom da vidim da li i dalje ima uslove za nju.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: udomljavanje mace...potresna prica!!!

Post by mIRCerka »

ljudi moji, sklonite macu sa ulice, makar je drzali na balkonu... :(
mr_niceee

#4 Re: udomljavanje mace...potresna prica!!!

Post by mr_niceee »

maca se nalazi na dobrinji 4 gdje se autobus okrece nedzarici - dob4, odmah do okretaljke ima jedan super market gdje se maca nalazi, maca je bijele boje
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#5 Re: udomljavanje mace...potresna prica!!!

Post by mIRCerka »

mr_niceee wrote:maca se nalazi na dobrinji 4 gdje se autobus okrece nedzarici - dob4, odmah do okretaljke ima jedan super market gdje se maca nalazi, maca je bijele boje
skroz bijela? :S dzizs...opet neko vana izbacio...
Post Reply