UDOMLJAVANJE CUKA I MACA
Moderator: anex
-
djevojka_sa
#1 UDOMLJAVANJE CUKA I MACA
UDOMLJAVANJE CUKA I MACA
-
djevojka_sa
#2 Re: UDOMLJAVANJE CUKA I MACA
SINOC JE SPASEN PREDIVAN TIBETANSKI TERIJER I SADA HITNO TREBA NOVI DOM!!
Zenkica je i stara 7-8 mjeseci. Izuzetno je umiljata. Hiperaktivna je i drustvena sa ostalim psima. Ko god je uzme nece se pokajati, jer je psic za pozeljeti. Idealna je za stana:) Trenutno je kod ljudi koji su je sinoc spasili, i ne mogu je zadrzati jer vec imaju 3 psa. Terijer se nalazi u Sarajevu.
Kontakt telefon 061/ 072-599-Maja

Zenkica je i stara 7-8 mjeseci. Izuzetno je umiljata. Hiperaktivna je i drustvena sa ostalim psima. Ko god je uzme nece se pokajati, jer je psic za pozeljeti. Idealna je za stana:) Trenutno je kod ljudi koji su je sinoc spasili, i ne mogu je zadrzati jer vec imaju 3 psa. Terijer se nalazi u Sarajevu.
Kontakt telefon 061/ 072-599-Maja

-
djevojka_sa
#3 Re: UDOMLJAVANJE CUKA I MACA
Mini je zenkica stara 3,5 mjeseca. Nadjena je na ulici i ima neku traumu tako da je veoma oprezna prema ljudima. Inace je mirna, tiha, jako zahvalna i sposobna je da se u roku od jednog dana uvuce pod kozu (govorim iz licnog iskustva), cak je pridobila i ljubav moga psa, koja je nenormalno ljubomorna na bilo koga ko se meni priblizi, bilo da se radi o ljudima ili zivotinjama. Kada nema nikoga da se igra sa njom uzme igracke i igra se sama. Sa mnom vec hoda bez lanca iako jos uvijek nema predstavu da su auta opasna i zbog toga je stavim na lanac u blizini ceste. Jako je inteligentna. Poslusna je. Idealna je za stana. Vec zna gdje obavljati nuzdu a maksimalno ce biti pas do 10kg, ako uopste dosegne i tu kilazu, dakle nece puno rasti. Bila je u pansionu mjesec dana, pa se malko razboljela.
Primila je terapiju i sada se uspjesno oporavlja. Inace je veterinarski obradjena. Primila je revakcinu i tableticu protiv parazita. Ima svoju knjizicu/pasos. Onaj ko ovoj maloj ljepotici pruzi stalni dom, dobit ce nevjerovatnu ljubav i paznju i mislim da ce biti ponosni vlasnik male princeze:)))Ja je na moju veliku zalost mogu cuvati do srijede:((( HITNO POTREBAN privremeni/stalni UDOMITELJ! Mini se nalazi u Sarajevu. Kontakt broj: Valida 061/527-702

Primila je terapiju i sada se uspjesno oporavlja. Inace je veterinarski obradjena. Primila je revakcinu i tableticu protiv parazita. Ima svoju knjizicu/pasos. Onaj ko ovoj maloj ljepotici pruzi stalni dom, dobit ce nevjerovatnu ljubav i paznju i mislim da ce biti ponosni vlasnik male princeze:)))Ja je na moju veliku zalost mogu cuvati do srijede:((( HITNO POTREBAN privremeni/stalni UDOMITELJ! Mini se nalazi u Sarajevu. Kontakt broj: Valida 061/527-702

-
djevojka_sa
#4 Re: UDOMLJAVANJE CUKA I MACA
HITNO POTREBAN privremeni/stalni DOM!!
PUDLICA, zenka, stara 1 godinu, nece vise rasti, idealna je za stana, izuzetno je mirna i umiljata, plijeni svojom ljepotom, nije agresivna nimalo. Jako je drustvena i prava maza, voli djecu
Pudlica se nalazi u Sarajevu.
Kontakt: Maja 061 072 599

PUDLICA, zenka, stara 1 godinu, nece vise rasti, idealna je za stana, izuzetno je mirna i umiljata, plijeni svojom ljepotom, nije agresivna nimalo. Jako je drustvena i prava maza, voli djecu
Pudlica se nalazi u Sarajevu.
Kontakt: Maja 061 072 599

- Cholina_Lokica
#5 Re: UDOMLJAVANJE CUKA I MACA
postoje vec teme..
posebno za pse, posebno za mace
posebno za pse, posebno za mace
-
djevojka_sa
#6 Re: UDOMLJAVANJE CUKA I MACA
Predivan mjesanac crno-bijelog ovcara, jos je ljepsi uzivo, muzijak, star oko 1 i po godinu, izuzetno umiljat i drustven, pravo pametan i ponizan pas. POTREBAN stalni/privremeni UDOMITELJ!!
Pas se nalazi u Sarajevu.
Kontakt broj 061/ 072-599 Maja

Pas se nalazi u Sarajevu.
Kontakt broj 061/ 072-599 Maja