Udomimo Prishillu

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
leanaa

#1 Udomimo Prishillu

Post by leanaa »

Šetajući juće svog psa naišla sam na talijane koji su bili sa malim crno-bijelom psom,zove se Prishilla.Rekli su mi da su je pronašli u ovom istom parku i da su je privremeno udomili.Ne mogu da je zadrže jer su ovdje na poslovnom putu.Zamolili su me da im pomognem u pronalasku udomitelja.Prishilla je stara 3 mjeseca,vakcinisana je i ima pasoš,ne zna se tačno koja je vrsta.Eto ukoliko znate nekoga ko je zainteresovan da pruzi Prishilli dom neka se javi na PP.

PRONADJIMO PRISHILLI DOM :)
HVALA UNAPRIJED..
VeljaPas

#2 Re: Udomimo Prishillu

Post by VeljaPas »

leanaa wrote:Šetajući juće svog psa naišla sam na talijane koji su bili sa malim crno-bijelom psom,zove se Prishilla.Rekli su mi da su je pronašli u ovom istom parku i da su je privremeno udomili.Ne mogu da je zadrže jer su ovdje na poslovnom putu.Zamolili su me da im pomognem u pronalasku udomitelja.Prishilla je stara 3 mjeseca,vakcinisana je i ima pasoš,ne zna se tačno koja je vrsta.Eto ukoliko znate nekoga ko je zainteresovan da pruzi Prishilli dom neka se javi na PP.

HVALA UNAPRIJED..
ovo je idealna prilika da se pas udomi u italiji. neka jos samo uzmu certifikat iz kantonalne vet.stanice i............vozdra rajvosa.
ukoliko samo malo prelistas ovaj forum vidjet ces koliko su joj ovdje male sanse za zivot.
leanaa

#3 Re: Udomimo Prishillu

Post by leanaa »

Velja wrote:
leanaa wrote:Šetajući juće svog psa naišla sam na talijane koji su bili sa malim crno-bijelom psom,zove se Prishilla.Rekli su mi da su je pronašli u ovom istom parku i da su je privremeno udomili.Ne mogu da je zadrže jer su ovdje na poslovnom putu.Zamolili su me da im pomognem u pronalasku udomitelja.Prishilla je stara 3 mjeseca,vakcinisana je i ima pasoš,ne zna se tačno koja je vrsta.Eto ukoliko znate nekoga ko je zainteresovan da pruzi Prishilli dom neka se javi na PP.

HVALA UNAPRIJED..
ovo je idealna prilika da se pas udomi u italiji. neka jos samo uzmu certifikat iz kantonalne vet.stanice i............vozdra rajvosa.
ukoliko samo malo prelistas ovaj forum vidjet ces koliko su joj ovdje male sanse za zivot.

mah ne znam ni ja sto je ne odvedu,kazu nisu u mogucnosti.morala sam pronaci neki nacin,necu da pas zavrsi na ulici.
Post Reply