PRONADJIMO PRISHILLI DOM
HVALA UNAPRIJED..
Moderator: anex
ovo je idealna prilika da se pas udomi u italiji. neka jos samo uzmu certifikat iz kantonalne vet.stanice i............vozdra rajvosa.leanaa wrote:Šetajući juće svog psa naišla sam na talijane koji su bili sa malim crno-bijelom psom,zove se Prishilla.Rekli su mi da su je pronašli u ovom istom parku i da su je privremeno udomili.Ne mogu da je zadrže jer su ovdje na poslovnom putu.Zamolili su me da im pomognem u pronalasku udomitelja.Prishilla je stara 3 mjeseca,vakcinisana je i ima pasoš,ne zna se tačno koja je vrsta.Eto ukoliko znate nekoga ko je zainteresovan da pruzi Prishilli dom neka se javi na PP.
PRONADJIMO PRISHILLI DOM![]()
HVALA UNAPRIJED..
Velja wrote:ovo je idealna prilika da se pas udomi u italiji. neka jos samo uzmu certifikat iz kantonalne vet.stanice i............vozdra rajvosa.leanaa wrote:Šetajući juće svog psa naišla sam na talijane koji su bili sa malim crno-bijelom psom,zove se Prishilla.Rekli su mi da su je pronašli u ovom istom parku i da su je privremeno udomili.Ne mogu da je zadrže jer su ovdje na poslovnom putu.Zamolili su me da im pomognem u pronalasku udomitelja.Prishilla je stara 3 mjeseca,vakcinisana je i ima pasoš,ne zna se tačno koja je vrsta.Eto ukoliko znate nekoga ko je zainteresovan da pruzi Prishilli dom neka se javi na PP.
PRONADJIMO PRISHILLI DOM![]()
HVALA UNAPRIJED..
ukoliko samo malo prelistas ovaj forum vidjet ces koliko su joj ovdje male sanse za zivot.