UDES - Molim pomoc
-
amir1111
#76 Re: UDES - Molim pomoc
probaj sa ZH 21 FB audi tamni vidjen kod energoinvesta na raskrsnici prema ilidzi. tablica je bijela bez znakova. pozdrav.
-
trulo_truhli
#77 Re: UDES - Molim pomoc
Decko, tablice koje trazis su na Audiju 100 i glase ZH 21 FB. Vidjen je veceras u 20:05 kod Energoinvesta kako se polukruzno okrece prema Stupu. Razbijen mu je prednji kraj, ali ima prednju tablicu. Nema oznake drzave na njemu i momak nije uspio skontati da li su danske jer je bio mrak. Potpuno su bijele i nema nikakvih rubova po njima, nego su brojevi i slova pravilno rasporedjeni cijelom duzinom tablice (slicno kao BH table, ali bez crtica izmedju slova i brojeva).SAAdnan wrote:E ne znam fakad...eto mislio sam da su danske jer gotovo sve ostale imaju neki grb... ali eto haj sta cu.... barem sad znam broj tablica, ali vjerovatno cu traziti da naplatim stetu sa nepoznatim pociniocem, kad nikome nije u interesu da ga nadu. ZH 27 FB
THX svima
-
vnm
#78 Re: UDES - Molim pomoc
znam da ce se sad javiti forumski plavci, ali da se frajer voza po sarajevu hladno a nijedna ga saobracajna patrola nije vidjela moze biti slucajnost a i ne mora...
- hotazmaj
#79 Re: UDES - Molim pomoc
vnm wrote:znam da ce se sad javiti forumski plavci, ali da se frajer voza po sarajevu hladno a nijedna ga saobracajna patrola nije vidjela moze biti slucajnost a i ne mora...
Ljudi imate li vi pojma koliko policiju zaboli ona stvar za ovakve stvari
Meni skoro desila scena slicna ovoj, samo sto sam ja zapamtio tablice i opisao im kako izgleda to ''napucano auto''.
Dakle dosao ja u stanicu da prijavim slucaj govorim kako, sta, gdje.... Kaze meni policajac... ''aaa znam'' pominje ime lika... eno ga kaze visi u onoj kafani dole kod one skole...
- Irm@
#80 Re: UDES - Molim pomoc
pa je li ovaj ili nije?trulo_truhli wrote:Decko, tablice koje trazis su na Audiju 100 i glase ZH 21 FB. Vidjen je veceras u 20:05 kod Energoinvesta kako se polukruzno okrece prema Stupu. Razbijen mu je prednji kraj, ali ima prednju tablicu. Nema oznake drzave na njemu i momak nije uspio skontati da li su danske jer je bio mrak. Potpuno su bijele i nema nikakvih rubova po njima, nego su brojevi i slova pravilno rasporedjeni cijelom duzinom tablice (slicno kao BH table, ali bez crtica izmedju slova i brojeva).SAAdnan wrote:E ne znam fakad...eto mislio sam da su danske jer gotovo sve ostale imaju neki grb... ali eto haj sta cu.... barem sad znam broj tablica, ali vjerovatno cu traziti da naplatim stetu sa nepoznatim pociniocem, kad nikome nije u interesu da ga nadu. ZH 27 FB
THX svima
- PeshtA
#81 Re: UDES - Molim pomoc
A belgija ???

- sodom
#82 Re: UDES - Molim pomoc
čekaj nekih pola godine da ti predmet dodje do suda i onda jos minimalno toliko da se obradi...
sretno.
sretno.
-
ins
#83 Re: UDES - Molim pomoc
Vidio sam ga i ja. To su holandske privremene tablice (za re-export, ili slicno). I vejrovatno su sa nekog drugog auta...trulo_truhli wrote:Decko, tablice koje trazis su na Audiju 100 i glase ZH 21 FB. Vidjen je veceras u 20:05 kod Energoinvesta kako se polukruzno okrece prema Stupu. Razbijen mu je prednji kraj, ali ima prednju tablicu. Nema oznake drzave na njemu i momak nije uspio skontati da li su danske jer je bio mrak. Potpuno su bijele i nema nikakvih rubova po njima, nego su brojevi i slova pravilno rasporedjeni cijelom duzinom tablice (slicno kao BH table, ali bez crtica izmedju slova i brojeva).SAAdnan wrote:E ne znam fakad...eto mislio sam da su danske jer gotovo sve ostale imaju neki grb... ali eto haj sta cu.... barem sad znam broj tablica, ali vjerovatno cu traziti da naplatim stetu sa nepoznatim pociniocem, kad nikome nije u interesu da ga nadu. ZH 27 FB
THX svima
Dakle: 99,9999999999999% auto je divljak! Zato je i pobjegao....
-
SAAdnan
#84 Re: UDES - Molim pomoc
E ljudi hvala vam puno dobio sam korisne informacije koje su proslijedene policiji, ostalo je do njih.
- anjusha
- Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim
#86 Re: UDES - Molim pomoc
Zaključano po zahtjevu autora.