Plač!!MedenoSrce wrote:naci ces kakvog da ti povjeruje kako si neuka, nemusta i sva "pozitivna" negiranja
predvidjam vam brajt fjuchr
i od forumasica se obavezno upoznaj sa amilianom imate slican stil
Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#551 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
- klixoris
#552 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Odlicna ! Hvala i ovdje !MedenoSrce wrote:klixo haj tamo na rodjendansku temu da mi se zahvalis sto sam ti cestitala rodjendan
i vid svidjal' ti se ona suhonjava![]()
-
saale
#553 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
klixoris wrote:Treba ovaj forum nazvati : St. Klixus
- Ramzess Veliki
#554 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ti se šališ ....provjerena wrote:![]()
ne shvatam da sebi neko dozvoli da se zaljubi a vec je u braku, kako uopce dodje do toga?
... da da šališ se .... jalda da se šališ, hajde kaži da se šališ ...
-
arslanbey
#555 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Da,i ja se pitam? osim ako si tip koji se prelako zaljubiRamzess Veliki wrote:Ti se šališ ....provjerena wrote:![]()
ne shvatam da sebi neko dozvoli da se zaljubi a vec je u braku, kako uopce dodje do toga?![]()
- Ramzess Veliki
#556 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Nema to veze samnom ... joooj prebacivanja loptice, pa nisam još u vrtiću da na meni primjenjuješ obrnutu psihologiju.arslanbey wrote:Da,i ja se pitam? osim ako si tip koji se prelako zaljubiRamzess Veliki wrote:Ti se šališ ....provjerena wrote:![]()
ne shvatam da sebi neko dozvoli da se zaljubi a vec je u braku, kako uopce dodje do toga?![]()
Komentarom želim skrenuti pažnju na činjenice da je mnogo brakova zasnovano na svemu osim na ljubavi, i da akterima takvih brakova zaljubljivanje u drugu osobu uz ostajanje u braku predstavljaju svakodnevicu i način života.
-
arslanbey
#557 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Cak i ovi sto nisu u braku iz ljubavi rijetko sebi dozvole da se zaljube u drugu osobu..ne misli da svako ko vara zaljubljen bude
-
bang and blame
#558 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Dozvole? Naravno da se varanje ne zasniva na emocijama.. Ali, da ne generaliziramo- ima i onih koji pomisle da neke emocije postoje jer, da postoje, ne bi bilo varanja vec bi se situVacija izvela na čistac. Mislim, ako dodje do te tačke.arslanbey wrote:Cak i ovi sto nisu u braku iz ljubavi rijetko sebi dozvole da se zaljube u drugu osobu..ne misli da svako ko vara zaljubljen bude
Fino ja to napisah, ali malo ko da ima m.da da tako i uradi.
Apsolutna vjernost i ne postoji.
Nazalost..
-
pashasolidni
#559 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
uuuu...teshke rijechi...praktichno nedokazivebang and blame wrote:
Nazalost..
- al_akhisari
#560 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
...ako se vodimo time da ništa apsolutno ne postoji, onda i nije; kažu da postoje barem dvije riječi/ stvari koje ne bismo trebali nikada reći (već jednu kazah): nikad i zauvijek; mada, treba priznati da uvijek i u svemu postoje izuzecipashasolidni wrote:uuuu...teshke rijechi...praktichno nedokazivebang and blame wrote:
Nazalost..
-
bang and blame
#561 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
al_akhisari wrote:...ako se vodimo time da ništa apsolutno ne postoji, onda i nije; kažu da postoje barem dvije riječi/ stvari koje ne bismo trebali nikada reći (već jednu kazah): nikad i zauvijek; mada, treba priznati da uvijek i u svemu postoje izuzecipashasolidni wrote:uuuu...teshke rijechi...praktichno nedokazivebang and blame wrote:
Nazalost..
Tacno. Kljucna rijec je APSOLUTNO.
I NIKAD I ZAUVIJEK - imaju svoj kraj. Sve ima svoj kraj, pa u kojem god smislu. Nikad i zauvijek mogu postati nebitni i , kao takvi, imaju kraj. Sve kako umetnes u kontekst - ZIVOTA.
-
bang and blame
#562 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
pashasolidni wrote:uuuu...teshke rijechi...praktichno nedokazivebang and blame wrote:
Nazalost..
-
nightvision
#563 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Bome u praksi dokazivo svaki dan na svakom cosku.bang and blame wrote:pashasolidni wrote:uuuu...teshke rijechi...praktichno nedokazivebang and blame wrote:
Nazalost..
-
zoomba
#564 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
zapostavljena žena zaljubljena u slobodnog muškarca
- jao_situacije
#565 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Imaju svoj kraj, ali samo ako govorimo o kontekstu života i ako govorimo o percepciji u kojoj nakon ovog života ne postoji ništa drugo; tj. da je smrt konačni kraj. Za takve zauvijek i nikada predstavlja vrijeme do smrti. Za ostalo bi se moglo diskutirati podugo..bang and blame wrote:al_akhisari wrote:bang and blame wrote:
Nazalost..
...ako se vodimo time da ništa apsolutno ne postoji, onda i nije; kažu da postoje barem dvije riječi/ stvari koje ne bismo trebali nikada reći (već jednu kazah): nikad i zauvijek; mada, treba priznati da uvijek i u svemu postoje izuzeci
I NIKAD I ZAUVIJEK - imaju svoj kraj. Sve ima svoj kraj, pa u kojem god smislu. Nikad i zauvijek mogu postati nebitni i , kao takvi, imaju kraj. Sve kako umetnes u kontekst - ZIVOTA.
-
bang and blame
#566 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Imaju svoj kraj, ali samo ako govorimo o kontekstu života i ako govorimo o percepciji u kojoj nakon ovog života ne postoji ništa drugo; tj. da je smrt konačni kraj. Za takve zauvijek i nikada predstavlja vrijeme do smrti. Za ostalo bi se moglo diskutirati podugo..[/quote]jao_situacije wrote:
Moglo bi se diskutirati podugo, to stoji. Ja sam ovdje, ipak , samo govorila o životu, a ne o smrti. Ona je konačni i definitivni kraj svega.
Govorila sam o emocijama. Kako se naljutimo, tako se prestanemo ljutiti, sretni smo, pa nismo, tužni smo, pa nismo više, zaljubimo se, odljubimo se... Bude, pa prestane.
Izdvojila bih, jedino,ljubav roditelja prema djetetu(ali ne bih tu bila isključiva), to je jedina prava, trajna i bezuvjetna ljubav.
- jao_situacije
#567 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
bang and blame wrote:Imaju svoj kraj, ali samo ako govorimo o kontekstu života i ako govorimo o percepciji u kojoj nakon ovog života ne postoji ništa drugo; tj. da je smrt konačni kraj. Za takve zauvijek i nikada predstavlja vrijeme do smrti. Za ostalo bi se moglo diskutirati podugo..jao_situacije wrote:
Moglo bi se diskutirati podugo, to stoji. Ja sam ovdje, ipak , samo govorila o životu, a ne o smrti. Ona je konačni i definitivni kraj svega.
Govorila sam o emocijama. Kako se naljutimo, tako se prestanemo ljutiti, sretni smo, pa nismo, tužni smo, pa nismo više, zaljubimo se, odljubimo se... Bude, pa prestane.
Izdvojila bih, jedino,ljubav roditelja prema djetetu(ali ne bih tu bila isključiva), to je jedina prava, trajna i bezuvjetna ljubav.
To je sve tačno. Čovjek je isuviše neodmjeren pa onda sam sebi skače u usta sa nikad i zauvijek.
- Wings
#568 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Neodgovorna, emocionalno nestabilna, kolebljiva, povodljiva, nesigurna, nezrela i zbunjena osoba. Takvu osobu ne bih pozelio u putu sresti.
-
Walther
#569 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
udata zena zaljubljena u slobodnog muskarca... malo manje racionalizacije qurvanjazoomba wrote:zapostavljena žena zaljubljena u slobodnog muškarca
-
DijasporceMomce
#570 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Udata kurva ce naci vremena za sve pa i da se zaljubi
-
zoomba
#571 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
nije to toliko lose 
- una_bo
#572 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ni jedna ljubav nije bezuvjetna pa tako ni ljubav roditelja prema djetetu.bang and blame wrote:
-
zoomba
#573 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
bezuvjetni prijateljiuna_bo wrote:ni jedna ljubav nije bezuvjetna pa tako ni ljubav roditelja prema djetetu.bang and blame wrote:
- Wings
#574 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Upravo suprotno. jedino je ta ljubav bezuslovna..una_bo wrote:ni jedna ljubav nije bezuvjetna pa tako ni ljubav roditelja prema djetetu.bang and blame wrote: