Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MedenoSrce
#526 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
sta sam to propustila
ne moze se cojk od vas ni na telefon javiti
- sheilak
#527 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
hocu editovat post i napisem novi.
odlicno
- klixoris
#528 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Moras kod mene na obuku o editovanju postovasheilak wrote:hocu editovat post i napisem novi.odlicno
- sheilak
#529 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
e da fakat hahahhahha 
- dadoka84
#530 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Sama si ga sebi izabrala, nisu forumasi sa klixa, cudi me da nisi uspjela skontati kakav je dok ste se zabavljali.wtfblesa wrote: On je ono sto je, a sta god to bilo to nije nista lijepo za mene, a kada se uzme u obzir i to da bi me svaki nabio, pomalo nije ni prirodno ni normalno. Da kazemo da me voli, ne bih rekla, jer osim toga sto me je zarobio brakom nicim to nije pokazao, niti pokazuje. Ne ponasa se ni kao da sam njegovo vlasnistvo, pa da mu bude vazno sto volim ili izlazim s drugim, sve dok sam u kuci, odnosno braku. Nije mu bitno sta osjecam, nije mu bitno nista, jedino seks mu je bitan. Nije mu ni dijete bitno, mislim, u emotivnom smislu. Klasicni je tip: use, nase i podase. Mozda i on ima nekoga, ali mu odgovara komoditet braka. Mozda sam ja privlacna zena, pa voli da se pokazuje sa mnom, voli sto su mu starci zadovoljni snahom, pa eto...ne znam..odavno sam prestala baviti se njime, jer se pokazalo nekorisno i bezuspjesno...od svadje, razgovora, sutnje, odbijanja, davanja, dova Bogu, plakanja, nasmijavanja..itd..
Daj mu link na temu, pa nek se registruje da cujemo i drugu stranu price, bilo bi zanimljivije.
- Ramzess Veliki
#531 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Da ... možda je Wtfblesa nesposobna da odgovara na njegove potrebe ... možda ju je ludo volio a ona nije odgovarala kako je trebala pa je odustao od pokušaja, digao ruke ...dadoka84 wrote:Sama si ga sebi izabrala, nisu forumasi sa klixa, cudi me da nisi uspjela skontati kakav je dok ste se zabavljali.wtfblesa wrote: On je ono sto je, a sta god to bilo to nije nista lijepo za mene, a kada se uzme u obzir i to da bi me svaki nabio, pomalo nije ni prirodno ni normalno. Da kazemo da me voli, ne bih rekla, jer osim toga sto me je zarobio brakom nicim to nije pokazao, niti pokazuje. Ne ponasa se ni kao da sam njegovo vlasnistvo, pa da mu bude vazno sto volim ili izlazim s drugim, sve dok sam u kuci, odnosno braku. Nije mu bitno sta osjecam, nije mu bitno nista, jedino seks mu je bitan. Nije mu ni dijete bitno, mislim, u emotivnom smislu. Klasicni je tip: use, nase i podase. Mozda i on ima nekoga, ali mu odgovara komoditet braka. Mozda sam ja privlacna zena, pa voli da se pokazuje sa mnom, voli sto su mu starci zadovoljni snahom, pa eto...ne znam..odavno sam prestala baviti se njime, jer se pokazalo nekorisno i bezuspjesno...od svadje, razgovora, sutnje, odbijanja, davanja, dova Bogu, plakanja, nasmijavanja..itd..
Daj mu link na temu, pa nek se registruje da cujemo i drugu stranu price, bilo bi zanimljivije.
Možda WTFblesa voli da se igra sa svojim i tuđim osjećanjima (sindrom pretjeranog gledanja sapunica) pa se pogubila u zakomplikovanoj situaciji, ne zna kako da završi scenario ... a njemu pukao film i ne želi da glumi statičara u kukuruzima.
- sheilak
#532 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
a nista. sacekati da se udam. zaljubiti se u slobodnog muskarca. i saznati sta je u pitanju iz prve ruke.Ramzess Veliki wrote: Da ... možda je Wtfblesa nesposobna da odgovara na njegove potrebe ... možda ju je ludo volio a ona nije odgovarala kako je trebala pa je odustao od pokušaja, digao ruke ...
Možda WTFblesa voli da se igra sa svojim i tuđim osjećanjima (sindrom pretjeranog gledanja sapunica) pa se pogubila u zakomplikovanoj situaciji, ne zna kako da završi scenario ... a njemu pukao film i ne želi da glumi statičara u kukuruzima.
-
smack
#533 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
To je najbolje, saznanje iz prve ruke. Ja ti zelim sve najsheilak wrote:a nista. sacekati da se udam. zaljubiti se u slobodnog muskarca. i saznati sta je u pitanju iz prve ruke.Ramzess Veliki wrote: Da ... možda je Wtfblesa nesposobna da odgovara na njegove potrebe ... možda ju je ludo volio a ona nije odgovarala kako je trebala pa je odustao od pokušaja, digao ruke ...
- sheilak
#534 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ma zezam se ja. muz se ne vara.
-
prog321
#535 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
wtfblesa wrote: On je ono sto je, a sta god to bilo to nije nista lijepo za mene, a kada se uzme u obzir i to da bi me svaki nabio, pomalo nije ni prirodno ni normalno. ..
hrhrhrhr
- BlackSteel
#536 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Pucajul se ovi jos, imal kakog apdejta o sapunici.
Poslo sa njakog hepeka, vazdan nesta bibiche.
- fatamorgana
#537 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Ma neznam .... 
- huremka
#538 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
hudnik se garant opija uz ovu
jadnik.
jadnik.
- supercali
#539 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ona je zauzela kuhinju u kupatilo a on drzi spavacu i dnevniBlackSteel wrote:Pucajul se ovi jos, imal kakog apdejta o sapunici.
hodnik je tampon zona i bunkeri su na vratim
cuje se sporadicna pucnjava tako da je do daljnjeg neizvjesno
- lua
- honey33
#541 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Kako završi ova safunjara
Nije pošteno ostaviti nas u neznanju
Nije pošteno ostaviti nas u neznanju
- HadiRa
#542 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
joj sto se ismijah ..

- provjerena
#543 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ne shvatam da sebi neko dozvoli da se zaljubi a vec je u braku, kako uopce dodje do toga?
- kritichar
#544 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
okrivljuju neku ljubav za toprovjerena wrote:![]()
ne shvatam da sebi neko dozvoli da se zaljubi a vec je u braku, kako uopce dodje do toga?
-
saale
#545 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Jbt ovaj forum pun svetaca,provjerena wrote:![]()
- klixoris
#546 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
Treba ovaj forum nazvati : St. Klixus 
- MedenoSrce
#547 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
klixo haj tamo na rodjendansku temu da mi se zahvalis sto sam ti cestitala rodjendan
i vid svidjal' ti se ona suhonjava
nisu ni na televiziji gledali
i vid svidjal' ti se ona suhonjava
klixoris wrote:Treba ovaj forum nazvati : St. Klixus
- provjerena
#548 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
"zaljubiti se" za to treba vremena a zr ce neko udat/ozenjen imati vremena dovoljno da se zaljubi
posao, kuca, obaveze, porodica...kad se stignu zaljubiti
- MedenoSrce
#549 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
naci ces kakvog da ti povjeruje kako si neuka, nemusta i sva "pozitivna" negiranja
predvidjam vam brajt fjuchr
i od forumasica se obavezno upoznaj sa amilianom imate slican stil
predvidjam vam brajt fjuchr
i od forumasica se obavezno upoznaj sa amilianom imate slican stil
- provjerena
#550 Re: Udata žena zaljubljena u slobodnog muškarca
ma nisam ja neuka niti svetica nego me tema baci na razmisljanje, ma kad stignu majku mu kako ja nemam vremena nekad ni piskiti