Ma jok to, neg' ono sredstvo za zagorene rerne ba...supercali wrote: Pa nemoj ga toliko saFunjati
Udala se babina princeza
- Ridjobrki
#351 Re: Udala se babina princeza
- dječak sa šibicama
#352 Re: Udala se babina princeza
Ko glumi Ejupa, Giga Moravac?calculator wrote:Očekujem uskoro prve klape porodične TV novele "Ganići", BiH serije koja će po gledanosti nadmašiti slavnu "Dinastiju", pa čak i turskog "Sulejmana"
Eminu?
Fudu?
-
calculator
#353 Re: Udala se babina princeza
Producenti iz GB i USA, država u kojima je porodica Ganić ostavila snažan utisak, i u kojima su oduševljeni životnim stilom i načinom kojim se "babo Ganić" uzdigao iznad balkanskog stereotipa, vodeći za sobom oboje djece, školovane na najprestižnijim američkim i britanskim univerzitetima, te majku Ganić, emancipiranu po najnovijim manirima bečkog Dvora, još uvijek drže u strogoj tajnosti glavne, pa čak i sporedne uloge.dječak sa šibicama wrote:Ko glumi Ejupa, Giga Moravac?calculator wrote:Očekujem uskoro prve klape porodične TV novele "Ganići", BiH serije koja će po gledanosti nadmašiti slavnu "Dinastiju", pa čak i turskog "Sulejmana"
Eminu?
Fudu?
Možemo ih samo nagađati...
-
almir90
#354 Re: Udala se babina princeza
Hjoj ovih ciGanić-a brateee miiilliii.
Ne kontam ovaj mentalitet u BiH koji je sve češći u zadnje vrijeme, mislim na to da je omladima počela da se ugleda i podržava sve ratne profitere i ugledaju se na djecu istih, koji su "zaradili" pare na tuđoj muci. Koliko smo mi moralno propali, stvarno je postalo jadno. Još malo pa će kad se uhapsi neki kriminalac narod izlaziti i protestovati da se oslobodi.
Ne kontam ovaj mentalitet u BiH koji je sve češći u zadnje vrijeme, mislim na to da je omladima počela da se ugleda i podržava sve ratne profitere i ugledaju se na djecu istih, koji su "zaradili" pare na tuđoj muci. Koliko smo mi moralno propali, stvarno je postalo jadno. Još malo pa će kad se uhapsi neki kriminalac narod izlaziti i protestovati da se oslobodi.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#355 Re: Udala se babina princeza
Le Klerk dobar si forumas, ali nekad stvarno sereš kreč.It_is_a_Leclerc wrote:Opterećenost ljudima koji su uspješniji od vas ukazuje na strahovite komplekse pomiješane sa malograđanskim primitivizmom, da na kažem mahalovštinom.
U svakom slučaju, postoji lijek i za to, a zove se Get A Life Forte.
Uspješnija je od nas (ogromnim dijelom) jer su naši očevi, za razliku od njenog, kosti, zdravlje i život ostavljali u rovovima.
Moju porodicu npr. došla vojna policija da istjeruje iz radničke garsonjere u Zenici gdje nas je živjelo 4 u 29 kvadrata, jer je lokalni čivija namijenio stan svojoj švalerki, dok Eminin stari otima vilu u centru Sarajeva.
I sad ona uspjesnija od mene
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#356 Re: Udala se babina princeza
Covjek objasnioChmoljo wrote:
pa sad, nije stvar toliko same Emine, koliko toga što ona predstavlja tu posprdno nazvanu "zlatnu mladež".
neko može reći da je to ljubomora i mahalanje, ali realno, kako ne razumjeti ljude da su ljuti i kivni na ovu razmaženu djecu koja su dobila sve u životu, ne na račun sposobnosti njihovih roditelja, nego kriminalom, pljačkom budućnosti njihovih vršnjaka čiji se roditelji nisu hvatali halki?
ne bi bilo mahalanja da je situacija bolja, da se bolje živi, da se ima više mogućnosti.
ja, recimo, nisam nikada bio ljubomoran na sposobnije ljude od mene. uglavnom sam im se divio ili poštovao. al' kad vidim vlasnike baršunastih ručica, bude mi krivo, ne što oni imaju, nego što ja nemam da bi oni imali. ako je to ljubomora, onda jesam ljubomoran.
toliko je ratnih profitera, pljačkaša i kriminalaca na ovako malom prostoru, pa se njihova djeca ne pominju toliko. Emina je željela da učestvuje u javnom životu, baš kao i Fudo. jebiga, kad imaš mutan bekgraund, a voliš prosuti svoj mentalni proljev u javnosti, nemoj se čuditi ako ti ga neko vrati...
- Muhamed Đakmić
#357 Re: Udala se babina princeza
Chmoljin post je uglavnom sumirao ono što nas većina osjeća spram Emine i zlatne mladeži.
Ali tema ide pod ključ, mislim da nije primjereno dalje je razvlačiti, pojedinci su ionako već pretjerali.
Ali tema ide pod ključ, mislim da nije primjereno dalje je razvlačiti, pojedinci su ionako već pretjerali.