Udala se babina princeza
-
celava_dlaka
#126 Re: Udala se babina princeza
Kakvim se glupostima vi peglate 
-
emko1234
#127 Re: Udala se babina princeza
Bio ja na svadbi, šta je pičići?SpecialOffer wrote:Udala se Emina Ganic, zlatno Bosnjacko dijete! Kupio babo i momka.Ima se, moze se
![]()
![]()
Jos Deena da udamo da usrecimo koga![]()
![]()
- Edin H.
#128 Re: Udala se babina princeza
Jeko Ivana?Cherry-Cherry wrote:Kuma Ivana MarićNešto mi ne ide ona s njima...
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#129 Re: Udala se babina princeza
koliko si bacio na kitnjuemko1234 wrote:Bio ja na svadbi, šta je pičići?SpecialOffer wrote:Udala se Emina Ganic, zlatno Bosnjacko dijete! Kupio babo i momka.Ima se, moze se
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#130 Re: Udala se babina princeza
Mislis Emini?cLo wrote:Ovakvima je zaborav najveća kazna
Pa kako da zaboravimo, kad smo ljubomorni na njen uspjeh
Drveni advokati uvijek isti, ne smijes nijednog "uspjesnog" spomenuti, kritikovati, odmah si ljubomoran.
To sto je babo poslao covjeka u ludnicu nebi li se docepao vile, koju je kasnije nezakonito prosirio i nadogradio, valjda je i pare za privatni fakultet zaradio krvavo. Pretpostavljam da svi dopisni profesori nizerazrednih americkih sveucilista imaju svoje privatne fakultete
Mislim, suplja prica koja se konstantno prodaje neinteligentnom narodu, sve sto vladajuca oligarhija ima, sve su oni to krvavo zaradili.
Dok vecina gradjana jedva prezivljava od prvog do prvog, Eminica organizuje privatne modne revije po Ganic viletini, trose se milje maraka na carape i gace, putuje se po Dubaiju i kupuje Dior zlato, uvaljuje se po SFF i smrka kokain po afterpartijima, zlatna sarajevska mladez. Pa kad verbalno iskazes gadjenje prema takvim likovima, onda si ljubomoran.
- supercali
#131 Re: Udala se babina princeza
Mene bi bilo stid reci a kamoli hvaliti seemko1234 wrote:Bio ja na svadbi, šta je pičići?SpecialOffer wrote:Udala se Emina Ganic, zlatno Bosnjacko dijete! Kupio babo i momka.Ima se, moze se
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#132 Re: Udala se babina princeza
Ona iz Feminema, ako se ne varam.Edin H. wrote:Jeko Ivana?Cherry-Cherry wrote:Kuma Ivana MarićNešto mi ne ide ona s njima...
Sto ne ide, taman je za kumicu. Feminemke se sve pouvaljivale bogatim sredovjecnim muskarcima
- dječak sa šibicama
#133 Re: Udala se babina princeza

Sto joj je vjerenicki prsten na ovim rukavicama za ciscenje wc-a?
-
Gabrielo
#134 Re: Udala se babina princeza
Koliko je njoj godina? Ako je preko 30 cudi me da je nasla nekoga.
Ja ne znam kako izgleda. Kroz maglu je vidim.
Ja ne znam kako izgleda. Kroz maglu je vidim.
- insomnia78
#135 Re: Udala se babina princeza
Odvratna tema
Chmoljke, smije l' se otvoriti ista o Amri i kopiletu il' je bosnjacka snaha ipak nedodirljiva?
Chmoljke, smije l' se otvoriti ista o Amri i kopiletu il' je bosnjacka snaha ipak nedodirljiva?
- McMoy
#136 Re: Udala se babina princeza
dječak sa šibicama wrote:Mislis Emini?cLo wrote:Ovakvima je zaborav najveća kazna
Pa kako da zaboravimo, kad smo ljubomorni na njen uspjeh
Drveni advokati uvijek isti, ne smijes nijednog "uspjesnog" spomenuti, kritikovati, odmah si ljubomoran.
To sto je babo poslao covjeka u ludnicu nebi li se docepao vile, koju je kasnije nezakonito prosirio i nadogradio, valjda je i pare za privatni fakultet zaradio krvavo. Pretpostavljam da svi dopisni profesori nizerazrednih americkih sveucilista imaju svoje privatne fakultetea ste tek reci o onima koji predaju na Yale, recimo kao Banac, on sigurno ima 3 privatna fakulteta, najmanje
![]()
Mislim, suplja prica koja se konstantno prodaje neinteligentnom narodu, sve sto vladajuca oligarhija ima, sve su oni to krvavo zaradili.
Dok vecina gradjana jedva prezivljava od prvog do prvog, Eminica organizuje privatne modne revije po Ganic viletini, trose se milje maraka na carape i gace, putuje se po Dubaiju i kupuje Dior zlato, uvaljuje se po SFF i smrka kokain po afterpartijima, zlatna sarajevska mladez. Pa kad verbalno iskazes gadjenje prema takvim likovima, onda si ljubomoran.
Samo da dodam, vila je plaćena certifikatima sa kojim je većina boraca ili obrisala ... ili je sumu od 20-ak hiljada
dala za 300-500 KM.
Pisala je svojevremeno SB o svim Žikinim uspesima, ali tamo trenutno pušu neki drugi vjetrovi.
- nasa
#137 Re: Udala se babina princeza
Nek organizuje iftar pa mozda je postedimo dok postimocLo wrote: još gore, ne postiš, a još i tračaš![]()
![]()
de bolan Čmoljo koji je ova faktor da se gubi post zbog nje na lijepom Ramazanu?![]()
nos' je đavo
Ma hajde nek se ona udala, sudeci po onoj temi nakon 25, nakon 25 to je gotovo nemoguce, samo izgleda nisu racunali da pare brisu i bore
-
Gabrielo
#138 Re: Udala se babina princeza
Otvori temu pa cemo vidjet.insomnia78 wrote:Odvratna tema
- Cherry-Cherry
#139 Re: Udala se babina princeza
Ivana Marić - politička analitičarka...dječak sa šibicama wrote:Ona iz Feminema, ako se ne varam.Edin H. wrote:Jeko Ivana?Cherry-Cherry wrote:Kuma Ivana MarićNešto mi ne ide ona s njima...
Sto ne ide, taman je za kumicu. Feminemke se sve pouvaljivale bogatim sredovjecnim muskarcima
- Edin H.
#140 Re: Udala se babina princeza
Kakva ti je to prica bolan, da necije dijete nazivas kopiletom?insomnia78 wrote:Odvratna tema
- Cherry-Cherry
#141 Re: Udala se babina princeza
Polovnjača, kopile...ccc
-
Gabrielo
#142 Re: Udala se babina princeza
Koliko joj je?nasa wrote:Nek organizuje iftar pa mozda je postedimo dok postimocLo wrote: još gore, ne postiš, a još i tračaš![]()
![]()
de bolan Čmoljo koji je ova faktor da se gubi post zbog nje na lijepom Ramazanu?![]()
nos' je đavo![]()
Ma hajde nek se ona udala, sudeci po onoj temi nakon 25, nakon 25 to je gotovo nemoguce, samo izgleda nisu racunali da pare brisu i bore
Pare ju pomjeraju sa 3/10 na 8/10. Tako to ide.
-
dezurni_ucenik
#143 Re: Udala se babina princeza

diVi njega
-
calculator
#144 Re: Udala se babina princeza
insomnia78 wrote:Odvratna tema
Bode u guzicu
- dječak sa šibicama
#145 Re: Udala se babina princeza
Nikad cuo.Cherry-Cherry wrote: Ivana Marić - politička analitičarka...
Znam za onu Maricku iz Feminem.
- dječak sa šibicama
#146 Re: Udala se babina princeza
Sta ti imas protiv naseg uspjesnog umjetnika kojem kanton placa zdravstveno i penzionodezurni_ucenik wrote:
diVi njega. Hitman : Code 47 (Queer version)
-
dezurni_ucenik
#147 Re: Udala se babina princeza
dječak sa šibicama wrote:Sta ti imas protiv naseg uspjesnog umjetnika kojem kanton placa zdravstveno i penzionodezurni_ucenik wrote:
Nemam nista.
- McMoy
#148 Re: Udala se babina princeza
dezurni_ucenik wrote:dječak sa šibicama wrote:Sta ti imas protiv naseg uspjesnog umjetnika kojem kanton placa zdravstveno i penzionodezurni_ucenik wrote:
Nemam nista.
Možda imaš za?
-
L u c i f e r
#149 Re: Udala se babina princeza
Eo glava da ga je Džeremi umočio...

Ps: fakat nejmam ništa protiv dotične, sam što mi ide na čunu sa snobovskim i zlatnomladežovskim ponašanjem...

Ps: fakat nejmam ništa protiv dotične, sam što mi ide na čunu sa snobovskim i zlatnomladežovskim ponašanjem...
-
emko1234
#150 Re: Udala se babina princeza
Imao sam onih nekih Shakira lažnih eura od onog butika na čaršiji što se tako reklamirao prije par godina, gore iznad Hodžića.Chmoljo wrote:koliko si bacio na kitnjuemko1234 wrote:Bio ja na svadbi, šta je pičići?SpecialOffer wrote:Udala se Emina Ganic, zlatno Bosnjacko dijete! Kupio babo i momka.Ima se, moze se
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To sam u kuFerat stavio, a na kitnju sam morao baciti pravu stoju. Ali sam iznio kasnije flašu Moet-a. U minusu cvaju bio
A generalno glupa je tema. Cura je imala 35 godina. Koga boli kurac što se udala i za koga.
Jedini apsurd te svadbe je što su sve svadbe u centru i starom gradu bile otkazane radi Papinog dolaska osim njene.
Ali jebi ga, to je valjda dio one "ima se, može se".