Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na zalost, tamo sam prvo probala, ali tvrde da su ga samo par puta dobili, da se prodao u roku od 2 sekunde te da ga nece najvjerovatnije vise dobivati...
jedino ih ima Turo limač, možda dobiju još do nove godine jer mislim da robu dobivaju svako dva dana. Znam iz iskustva kad sam tražila Leonarda. nazoveš ili odeš i zamoliš da ti ga ostave kad dođe. To je jedini način ili da zamoliš nekog ko ide u Hrvatsku da ti kupi.
Divno, ali sta da radim kad ne zivim nigdje nego u Sarajevu, a odavde ne mogu naruciti ni novine iz Hrvatske... na zalost...
Rekla sam ti zamoliš tetu koja radi na igračkama da ti ostavi Splintera kad dođe i moraš zvati svako 2 dana. Ja sam tako došla do Leonarda na opšte oduševljenje svog sina. Možda da probaš u Merkatoru i tamo se može desiti da imaju nešto od tog programa.
Divno, ali sta da radim kad ne zivim nigdje nego u Sarajevu, a odavde ne mogu naruciti ni novine iz Hrvatske... na zalost...
Idi na e-bay i pogledaj. iznenadic ces se ali mnogi ljudi dostavljaju u Sarajevo. Eh jedino je pitanje hoces li dobiti pacova do ove ili do iduce nove godine ili bozica.
Rekla sam ti zamoliš tetu koja radi na igračkama da ti ostavi Splintera kad dođe i moraš zvati svako 2 dana. Ja sam tako došla do Leonarda na opšte oduševljenje svog sina. Možda da probaš u Merkatoru i tamo se može desiti da imaju nešto od tog programa.
Mogla bi probati sa Turbo limacem, valjda upali. Hvala idic!
A s e-bayem mi je malo komplikovano i nesigurno s obzirom na nasu postu... jednom sam dobila raspakovan paket iz Tuzle (!!!). Rekli da se sam raspao, a unutra bilo nekoliko knjiga. Same su eto poderale paket u kojem su stajale...
Poslusala sam savjet idic i nazvala Turbo limac te pitala ima li Splintera. Momak je rekao da koliko on radi nikad ga nisu dobivali, a i da nece. Na moje pitanje mogu li oni naruciti Splintera odakle vec dobivaju igracke, on je rekao ne moze. Pa kako cemo mi u kapitalisticku Evropu ako se glupa igracka ne moze naruciti. Malo poslije cu da zovem Mercator da vidim mogu li oni naruciti/dobiti/meni na kraju prodati.