Uciliste Algebra - iskustva
-
Ice
#1 Uciliste Algebra - iskustva
Je li ima netko da je isao na informaticke kurseve u Algebru?
-
razmazena
To nije nista cudno, s obzirom da je u BiH.
Ja imam koliko hoces primjera, gdje sam se obratila nekim firmama, institiucijama, organizacijama u vezi nekih publikacija, knjiga, edukacija, itd.. i nikada nisu odgovorili. Nego uzmi telefon u ruke i nazovi ih, ili sto je jos najbolje licno otidji.
Sta oni znaju sta je mail, on tu samo stoji, onako radi estetike.
-
razmazena
Frutek wrote:Možeš li reći nešto više o tome? Kad počinje, koliko traju predavanja itd. Znaš li koje ćete oblasti radit? Ajde malo više infoIce wrote:SQL
http://www.algebra.ba/bazaprogram.asp?sifra=12
-
kub lajkan
Pohadja li iko programe ove Algebre kod nas?
Vec je prilicno vremena proslo od pocetka njihovog rada, pa ocekujemo prve utiske...
Vec je prilicno vremena proslo od pocetka njihovog rada, pa ocekujemo prve utiske...
-
kub lajkan
Ma najlakse je nazvati. Mene zanima misljenje klijentele. Nece ti prodavac govoriti o manama svoje robe...Cerridwen wrote:pa nazovi ih to ti je moj savjet ili posalji im mail imaju na stranici info mail mozes preko toga, bas sam im maloprije bila na situ onako kad gledam imaju svasta, web dizajn im krece 28.05 sta mislite o tom seminaru
-
Mr.Who
Ja sam jednom otisao da pitam za MCSA akademiju i sve sto sam dobio su sturi ugovori i odnos - nisi vala morao danas doci.Nezadovoljan odem u logosoft i dobijem sve informacije koje sam trazio pa cak i vise.Iako su skuplji od algebre odlucio sam odslusati kurs u logosoftu.Moja preporuka je logosoft, ako imaju ono sto te interesuje od kurseva.
- Pooll
I koliko te doslo sve u logosoftu??Mr.Who wrote:Ja sam jednom otisao da pitam za MCSA akademiju i sve sto sam dobio su sturi ugovori i odnos - nisi vala morao danas doci.Nezadovoljan odem u logosoft i dobijem sve informacije koje sam trazio pa cak i vise.Iako su skuplji od algebre odlucio sam odslusati kurs u logosoftu.Moja preporuka je logosoft, ako imaju ono sto te interesuje od kurseva.
-
Cerridwen
hmmm bas čudno, ja kad sam zvala da se raspitam za web bili su jako ljubazni, i evo sad pohađam kod njih web i mogu ti reci da su pored ljubaznosti i jako strpljivi, bas se vidi da im je stalo do polaznika. Imamo par ljudi u grupi koji su malo kasnije dosli i sad imaju nadoknade da ne bi kaskali za ostalim.Mr.Who wrote:Ja sam jednom otisao da pitam za MCSA akademiju i sve sto sam dobio su sturi ugovori i odnos - nisi vala morao danas doci.Nezadovoljan odem u logosoft i dobijem sve informacije koje sam trazio pa cak i vise.Iako su skuplji od algebre odlucio sam odslusati kurs u logosoftu.Moja preporuka je logosoft, ako imaju ono sto te interesuje od kurseva.
ko bi to uradio iz drugih škola????