UCENJE JEZIKA
-
ramiz2
#1 UCENJE JEZIKA
ucenje stranih jezika,tipa eng u londonu itd...
koliko para,sta,gdje,kada...
????
????
-
dino_va..djevojcica
sto ja nesto ne bih sa bhv-om nikad vise...open wrote:http://www.bhvedu.com/
al' dobro, naucila sam engleski...
-
MELICA
#5 Au pair
Ćao!Zašto ne bi išla s Bhv-om?Ja sam se prijavila na njihov program za odlazak u SAD.Ali sve čujem negativna iskustva djevojaka koje su bile u SAD.Zanima me tvoje iskustvo pošto si bila u SADu.Je li sve tako crno?
PUSA!
PUSA!
-
dino_va..djevojcica
#9 Re: Au pair
a na koji program si se prijavila?MELICA wrote:Ćao!Zašto ne bi išla s Bhv-om?Ja sam se prijavila na njihov program za odlazak u SAD.Ali sve čujem negativna iskustva djevojaka koje su bile u SAD.Zanima me tvoje iskustvo pošto si bila u SADu.Je li sve tako crno?
PUSA!
ja sam koristila njihove usluge ali vise ne, i jos uvijek sam u usa!
ne plasi se
-
boracha
#10 Re: Au pair
nisu negativana iskustva u usa, ja mislim da se njen komentar odnosi na zaposlene u bhv-u u bosni, koji su tako leeeejmMELICA wrote:Ćao!Zašto ne bi išla s Bhv-om?Ja sam se prijavila na njihov program za odlazak u SAD.Ali sve čujem negativna iskustva djevojaka koje su bile u SAD.Zanima me tvoje iskustvo pošto si bila u SADu.Je li sve tako crno?
PUSA!
- elixiaboy
#11 Re: UCENJE JEZIKA
Sjecam se, prije par godina je jedan moj prijatelj isao preko ove agencije: http://www.jumbo-tours.hr/tecajevijezika/ramiz2 wrote:ucenje stranih jezika,tipa eng u londonu itd...
????
i kaze da mu je bilo odlicno.
Pricao sam bas u ponedjeljak s profesoricom (Amerikanka) o tome. Kaze da je trenutno najpovoljnije ici na Maltu uciti engleski jezik. Velika Britanija je, kaze, trenutno najskuplja. Sjedinjene drzave su takodjer prilicno povoljne (u odnosu na GB) ali moras uzeti u obzir da je let za USA mnogo skuplji.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
ramiz2 wrote:a u sarajevu sa kojom skolom za strane jezike imate najbolje iskustvo?
Isao na kurs spanskog jezika kod Vijecnice, nekakvo drustvo Sarajevo - Barcelona. Za par mjeseci i skoro nista para (80 maraka semestar) naucio sam toliko da i dan danas nakon 3 godine znam ponesto.
Profesorica (Lejla) je odlicna i radi se u tako opustenoj atmosferi da ti mora nesto uci u vugla.
Mislim da su se sada preselili u zgradu Energoinvesta
- Saian
alo Gustaffson que passa, tu casa e mi casahorns&drums wrote:ramiz2 wrote:a u sarajevu sa kojom skolom za strane jezike imate najbolje iskustvo?
Isao na kurs spanskog jezika kod Vijecnice, nekakvo drustvo Sarajevo - Barcelona. Za par mjeseci i skoro nista para (80 maraka semestar) naucio sam toliko da i dan danas nakon 3 godine znam ponesto.
Profesorica (Lejla) je odlicna i radi se u tako opustenoj atmosferi da ti mora nesto uci u vugla.
-
nisamja
#14 skolovanje
Kad ti se takva sansa pruza naravno treba je prihvatiti. Mislim da je bolje provesti tu jednu godinu dana u Americi i steci raznorazna iskustva i nova poznanstva a sto je najbolje i nauciti odnosno usavrsiti jezik!
Prijateljica mi je bila u NY na godinu dana a tako joj je bilo dobro da nije htjela ni da se vrati da nije morala. Mozda ako te bace u neku zabit onda ne bude tako interesting. Good luck and all the best!
Prijateljica mi je bila u NY na godinu dana a tako joj je bilo dobro da nije htjela ni da se vrati da nije morala. Mozda ako te bace u neku zabit onda ne bude tako interesting. Good luck and all the best!
-
nisamja
#15 skolovanje
Kad ti se takva sansa pruza naravno treba je prihvatiti. Mislim da je bolje provesti tu jednu godinu dana u Americi i steci raznorazna iskustva i nova poznanstva a sto je najbolje i nauciti odnosno usavrsiti jezik!
- Tesssa
Znas li jos ikakav podatak?horns&drums wrote:ramiz2 wrote:a u sarajevu sa kojom skolom za strane jezike imate najbolje iskustvo?
Vec duuugo se kanim da upisem spanski.
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Osim da su preselili - nista. Ja ti jaro nisam vise u Sarajevu , a svi su mi brojevi ostali. Pitaj nickname Lace, ona ti je takodje isladinchy84 wrote:Znas li jos ikakav podatak?horns&drums wrote:ramiz2 wrote:a u sarajevu sa kojom skolom za strane jezike imate najbolje iskustvo?
Vec duuugo se kanim da upisem spanski.