UCENJE JEZIKA

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
ramiz2

#1 UCENJE JEZIKA

Post by ramiz2 »

ucenje stranih jezika,tipa eng u londonu itd...
koliko para,sta,gdje,kada...
????
open

Post by open »

ramiz2

Post by ramiz2 »

a u sarajevu sa kojom skolom za strane jezike imate najbolje iskustvo?
dino_va..djevojcica

Post by dino_va..djevojcica »

sto ja nesto ne bih sa bhv-om nikad vise...

al' dobro, naucila sam engleski...
MELICA

#5 Au pair

Post by MELICA »

Ćao!Zašto ne bi išla s Bhv-om?Ja sam se prijavila na njihov program za odlazak u SAD.Ali sve čujem negativna iskustva djevojaka koje su bile u SAD.Zanima me tvoje iskustvo pošto si bila u SADu.Je li sve tako crno?
PUSA!
mesha

Post by mesha »

soros
Ergot

Post by Ergot »

Sjedi kuci i uci.
JouRneyMan

Post by JouRneyMan »

Nema se para.
dino_va..djevojcica

#9 Re: Au pair

Post by dino_va..djevojcica »

MELICA wrote:Ćao!Zašto ne bi išla s Bhv-om?Ja sam se prijavila na njihov program za odlazak u SAD.Ali sve čujem negativna iskustva djevojaka koje su bile u SAD.Zanima me tvoje iskustvo pošto si bila u SADu.Je li sve tako crno?
PUSA!
a na koji program si se prijavila?

ja sam koristila njihove usluge ali vise ne, i jos uvijek sam u usa!

ne plasi se :-D ja rekoh da nisam zadovoljna njihovom uslugom, a ovdje je sve ok!
boracha

#10 Re: Au pair

Post by boracha »

MELICA wrote:Ćao!Zašto ne bi išla s Bhv-om?Ja sam se prijavila na njihov program za odlazak u SAD.Ali sve čujem negativna iskustva djevojaka koje su bile u SAD.Zanima me tvoje iskustvo pošto si bila u SADu.Je li sve tako crno?
PUSA!
nisu negativana iskustva u usa, ja mislim da se njen komentar odnosi na zaposlene u bhv-u u bosni, koji su tako leeeejm :x al kad stignes u usa, to ce ti bit prelijepo iskustvo 8)
elixiaboy

#11 Re: UCENJE JEZIKA

Post by elixiaboy »

ramiz2 wrote:ucenje stranih jezika,tipa eng u londonu itd...
koliko para,sta,gdje,kada...
????
Sjecam se, prije par godina je jedan moj prijatelj isao preko ove agencije: http://www.jumbo-tours.hr/tecajevijezika/
i kaze da mu je bilo odlicno.

Pricao sam bas u ponedjeljak s profesoricom (Amerikanka) o tome. Kaze da je trenutno najpovoljnije ici na Maltu uciti engleski jezik. Velika Britanija je, kaze, trenutno najskuplja. Sjedinjene drzave su takodjer prilicno povoljne (u odnosu na GB) ali moras uzeti u obzir da je let za USA mnogo skuplji.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

ramiz2 wrote:a u sarajevu sa kojom skolom za strane jezike imate najbolje iskustvo?

Isao na kurs spanskog jezika kod Vijecnice, nekakvo drustvo Sarajevo - Barcelona. Za par mjeseci i skoro nista para (80 maraka semestar) naucio sam toliko da i dan danas nakon 3 godine znam ponesto.

Profesorica (Lejla) je odlicna i radi se u tako opustenoj atmosferi da ti mora nesto uci u vugla.

Mislim da su se sada preselili u zgradu Energoinvesta
Saian

Post by Saian »

horns&drums wrote:
ramiz2 wrote:a u sarajevu sa kojom skolom za strane jezike imate najbolje iskustvo?

Isao na kurs spanskog jezika kod Vijecnice, nekakvo drustvo Sarajevo - Barcelona. Za par mjeseci i skoro nista para (80 maraka semestar) naucio sam toliko da i dan danas nakon 3 godine znam ponesto.

Profesorica (Lejla) je odlicna i radi se u tako opustenoj atmosferi da ti mora nesto uci u vugla.

alo Gustaffson que passa, tu casa e mi casa :D :D :D
nisamja

#14 skolovanje

Post by nisamja »

Kad ti se takva sansa pruza naravno treba je prihvatiti. Mislim da je bolje provesti tu jednu godinu dana u Americi i steci raznorazna iskustva i nova poznanstva a sto je najbolje i nauciti odnosno usavrsiti jezik!
Prijateljica mi je bila u NY na godinu dana a tako joj je bilo dobro da nije htjela ni da se vrati da nije morala. Mozda ako te bace u neku zabit onda ne bude tako interesting. Good luck and all the best!
nisamja

#15 skolovanje

Post by nisamja »

Kad ti se takva sansa pruza naravno treba je prihvatiti. Mislim da je bolje provesti tu jednu godinu dana u Americi i steci raznorazna iskustva i nova poznanstva a sto je najbolje i nauciti odnosno usavrsiti jezik!
Prijateljica mi je bila u NY na godinu dana a tako joj je bilo dobro da nije htjela ni da se vrati da nije morala. Mozda ako te bace u neku zabit onda ne bude tako interesting. Good luck and all the best!
Tesssa

Post by Tesssa »

horns&drums wrote:

Znas li jos ikakav podatak?

Vec duuugo se kanim da upisem spanski.
bestseler

Post by bestseler »

Poliglot - Obala Kulina bana 18,
tel: 033 264 020
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

dinchy84 wrote:
horns&drums wrote:

Znas li jos ikakav podatak?

Vec duuugo se kanim da upisem spanski.
Osim da su preselili - nista. Ja ti jaro nisam vise u Sarajevu , a svi su mi brojevi ostali. Pitaj nickname Lace, ona ti je takodje isla
tempora

Post by tempora »

Holandski-besplatno.Dolazim na adresu.Samo za bracne emigrante. :)
Post Reply