Ucenje Bosanskog na kompjuteru

Kulturna dešavanja, predstave, izložbe, festivali, obrazovanje i budućnost mladih...

Moderator: Chloe

Post Reply
array

#1 Ucenje Bosanskog na kompjuteru

Post by array »

Da li iko zna postoji li bilo kakav edukacioni program za PC za predskolsku djecu? Postoje li ikakvi DVD-ovi (pa i prevedeni) sa filmovima ili djecijim emisijama na Bosanskom?
Ako ima, gdje i kako se moze kupiti.
array

Post by array »

Sta je ovo pa niko ne odgovara, nije valjda da ne postoji bas nista za ucenje djece na Bosanskom.
vratnik

Post by vratnik »

Ja nazalost isto tako ne znam nista, a i sam trazim..
Pokusaj traziti nesto na netu, bez obzira sta da ukucas (knjige, bajke, basne, djeca, djecu...) nema nista normalno. Pitam se kako niko to jos nije skontao da bi se s tim lova mogla zaradjivati s obzirom na to koliko ima dijaspore i djece. (sta ja znam, ako nista postaviti price napisane velikim slovima ili nesto slicno). Nista.
Ja svojim curicama pisem sâm neke pricice, u nadi da ce od toga biti neke koristi. (i mali uspjeh je uspjeh).
Ako sta nadjes, javi, a i ja cu ako nadjem sta normalno to ovdje postirati.
zlata

#4 Re: Ucenje Bosanskog na kompjuteru

Post by zlata »

array wrote:Da li iko zna postoji li bilo kakav edukacioni program za PC za predskolsku djecu? Postoje li ikakvi DVD-ovi (pa i prevedeni) sa filmovima ili djecijim emisijama na Bosanskom?
Ako ima, gdje i kako se moze kupiti.
Pa i meni hitno treba. Nista nisam mogla naci. Mozda se moze naci hrvatska varijanta! Ako neko nadje...nek'mi javi na PP.
zlata

Post by zlata »

Post Reply