Cuj u kakvim se krugovima krecem? Pa sad sam napisala,moj je otac dao zivot za ovu drzavu,jel mislis da mi je iko pomogao??? Ma daj,jedinu poruku koju sam izvukla iz toga je da za ideale ginu budalemostarac wrote:Dioda wrote:Jesi li ti siguran u ovo sto govoris?
Ma daj ne pricaj gluposti.Situacija jeste teska,al vala ne moze me niko ubijediti da se ne mogu skupiti pare za godinu dana (nije niko budala pa da ne zna da se na kraju godine ide na ekskurziju).Vjeruj nije nikom bilo ponizavajuce sto smo skupljali pare,i nije bilo nimalo ponizavajuce dok smo dernecili na ekskurziji![]()
Meni je otac poginuo u ratu,pa jel ti mislis da me drzava pogurala da idem na ekskurziju???? M a daj,pun mi *urac tog nekog patriotizma
o patriotizmu ne govorim nego o socijalnoj situaciji. Ne znam u kakvim se ti krugovima kreces, ali lova jeste problem i vecina ljudi koju poznajem ce jako tesko ili gotovo nikako moci izdvojiti tu lovu kako bi dijete poslala na ekskurziju na prazan Camp Nou (omiljeno odrediste bosanskih ekskurzija)
Mislis da sam lijepo zivjela? Bilo je dana kad smo imali samo jednu pavlaku u frizideru.I nemoj mi boga ti drzat miting o tom kako se tesko zivi