Da ne guramo sve u temu Bašča evo podtema "Đubriva".
BIO i ona malo manje bio.
Đubriva za vaše sadnice
Moderator: anex
- Mu'min
#2 Re: Đubriva za vaše sadnice
Pa da odmah upitam, da li je ko kad koristio "Organsko mikrobiološko đubrivo Slavol"?
Predstavnik za Bosnu je BIOS VISOKO.
Predstavnik za Bosnu je BIOS VISOKO.
-
lady_di
#3 Re: Đubriva za vaše sadnice
Ja sam koristila kao jedino đubrivo "bogatin"- peleti, peletirano kokošije đubrivo i nisam ništa drugo. Tražila sam da bude koliko-toliko organsko, jer pravo stajsko se teško može naći, a i kad nađeš toliko je skupo, pa prevoz itd. da ispadne skuplja pita nego tepsija.
Sad, ima li efekta-ja mislim da ima. Obzirom na moje (ne)znanje, mislim da je prilično dobra bašta, ali vjerovatno su tome doprinijele i ove stalne kiše, i nadam se da će krompira biti i u zemlji a ne samo cimina koja je ogromna, pa se bojim da nisam zeznula sa "bogatinom" pa da se krompir dao u rast cimine.Vidjećemo aBd na jesen.
Sad, ima li efekta-ja mislim da ima. Obzirom na moje (ne)znanje, mislim da je prilično dobra bašta, ali vjerovatno su tome doprinijele i ove stalne kiše, i nadam se da će krompira biti i u zemlji a ne samo cimina koja je ogromna, pa se bojim da nisam zeznula sa "bogatinom" pa da se krompir dao u rast cimine.Vidjećemo aBd na jesen.