ubodi

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

mamica papucarka

#1 ubodi

Post by mamica papucarka »

nije nista bezobrazno, vec edukativno. :D Ja pala na sestom polju :oops:
http://minijuegos.com/juegos/html/index.php?id=5974
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Ne kontam sta je 6 polje.

Ja dogurao do 8 nivoa.

I zavrsio s 29.148 poena na tom nivou, a treba 30.000 za sljedeci nivo.

Ukupno 230.000, kaje da nijesam los.

Zajeba me Barbados, i Sierra Leone....

Mada je ovo od ofrlje, onako, iz zajebancije. Mogao bih i bolje, samo da je malo veca karta, tako da se moze lakse pronaci lokacije pojedinih malih drzava.
Last edited by Nosferatu on 23/11/2007 18:17, edited 1 time in total.
sulesavic

Post by sulesavic »

Kod mene se zaredala 4 mjesta u Italiji, jedva sam ih nabob'o...
mamica papucarka

Nosferatu wrote:Ne kontam sta je 6 polje.

Ja dogurao do 8 nivoa.

Mada je ovo od ofrlje, onako, iz zajebancije. Mogao bih i bolje, samo da je malo veca karta, tako da se moze lakse pronaci lokacije pojedinih malih drzava.

isto, samo sto mene zeznu Amerika :D
sesto polje-sesti nivo :D
Nosferatu
Location: Give me your tired, your poor, Your huddled masses yearning to breathe free

Post by Nosferatu »

Evo sad sam probo za ozbiljno

380.000 mi je skor, 10 nivo.

Na 10 nivou ubise sa Afrikom koja mi je najslabija tacka geografska, stotine malih drzavica, u kojima su neki gradovi capital, uglavnom na 10 nivou trebalo mi 50.000 da prodjem dalje a imao sam 49 i nesto sice.
Nosferatu

Post by Nosferatu »

mamica papucarka wrote:

Ja dogurao do 8 nivoa.

Zajebana je Kanada, i mene je pitao za Edomton i Winipeg, srecom, u jednom sam bio, u drugom imam poznanika, tako da znam gdje je to, ali u Europi vama, to je nepoznata X, pretpostavljam...

Najbolji su oni odgovori - you know that this is earth, right?

I moj savjet, ne treba zuriti s vremenom jer vrijeme nosi manje poena od tacne lokacije.

Takodje zajeban je Japan i Far East, kad krenu pitati malo zajebanije stvari meni naslo kao famous placaes - nekakvo mjestu u drzavi DNRK

Ispostavice se da je to Koreja valjda.

Ali kad ti dadne DNRK - odkud znam...
boston_c

Post by boston_c »

evo ja zapeo na 11 nivou 480.000 ukupno... a na 8 levelu sam dobio Sarajevo i fulo za 150 km :D :-)
Saian

Post by Saian »

Image

shebashe me Argentina i Brazil, znam samo par gradova :D tamo, plus poker izmedju onih otoka oko Filipina i Australije, te gore izmedju Francuske Gvajane i Majamia :D bilo je : veca, manja, manja, manja, veca :D :D :D
Saian

Post by Saian »

ubo sam Podgoricu u 20 kilometara, Marseille u 15 :D, Duzhdevu palachu pogodio u avliju :D :D :D, wtf je Western Wall nikad cuo :S
Nosferatu

Post by Nosferatu »

West Wall, Zapadni Zid, gdje Jevreji cmokcu i mole se gubo.

Gone, i ja sam fulao oko Podgorice za kojih 150km, najbolji sam bio po pitanju Glasglowa 65 km i nekakav hram u Rusiji, veze nemam seset km.

Al' cuj onog glavonje, Sarajevo promasio 150km, interesuje me samo u kojem smjeru, istocno ili zapadno, da odmah znam s kim imam posla.

Sai jel to iz prve ili iz jos-pokoje?
mamica papucarka

ja sam pogodila 25 km od Londona, i haman u avliju Vatikana usetala. nesto malo bi :oops:
al sto me Kanada zeza :-) Afriku sam dobra za veliko cudo :oops:
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

http://img248.imageshack.us/my.php?image=igricact8.jpg

588,230 boba, stao na 12-om nivou.

Promasio sam i ja Sarajevo za 100km. Jebiga nije lako ubadati. Imao sam i Brcko. :D

Odo jos jednom probati, cik ako neko moze bolje. :)
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Nosferatu wrote:
mamica papucarka wrote:

Ja dogurao do 8 nivoa.

Zajebana je Kanada, i mene je pitao za Edomton i Winipeg, srecom, u jednom sam bio, u drugom imam poznanika, tako da znam gdje je to, ali u Europi vama, to je nepoznata X, pretpostavljam...

Najbolji su oni odgovori - you know that this is earth, right?

I moj savjet, ne treba zuriti s vremenom jer vrijeme nosi manje poena od tacne lokacije.

Takodje zajeban je Japan i Far East, kad krenu pitati malo zajebanije stvari meni naslo kao famous placaes - nekakvo mjestu u drzavi DNRK

Ispostavice se da je to Koreja valjda.

Ali kad ti dadne DNRK - odkud znam...
Ja sam fulio Bouvet ostrvo (Norveska) totalno, klikno blizu Norgeta, ono skroz na juznom polu. :roll:
Nosferatu

Post by Nosferatu »

jeza u ledja wrote:http://img248.imageshack.us/my.php?image=igricact8.jpg

588,230 boba, stao na 12-om nivou.

Promasio sam i ja Sarajevo za 100km. Jebiga nije lako ubadati. Imao sam i Brcko. :D

Odo jos jednom probati, cik ako neko moze bolje. :)
Sta ti je pisalo za Brcko bogati?

The birthplace of Lepa Brena, Fahreta Jahic, a.k.a. "every kamiondzija's dream hole".
sulesavic

Post by sulesavic »

The Batlle of Waterloo!
Nosferatu

Post by Nosferatu »

sulesavic wrote:The Batlle of Waterloo!
Imas dvije.

Jedna je u Belgiji s Napoleonom koji je prvi u svijetu izmislio medicinski sistem "triage" tj. selekcija ranjenika gdje se je samo najlakse ranjenim davala pomoc prva, pa onda malo tezim, pa tek onda najtezim, koji su imali najtanje sanse da prezive.

Druga je kad je Babo Fikret preselio opstinu jednu u Waterloo, Iowa, iz Kladusa, Bosnia...
anais_nin

Post by anais_nin »

mamica papucarka wrote:ja sam pogodila 25 km od Londona, i haman u avliju Vatikana usetala. nesto malo bi :oops:
al sto me Kanada zeza :-) Afriku sam dobra za veliko cudo :oops:
:lol: :lol: :lol:

mamice, odlicna ti je tema :D :kiss: mogla si samo promjeniti naslov teme u nesto kao "testiraj te svoj geografski IQ" ili nesto tako, mal je i ja ne fulih :D
super je ovaj test, mene zeznu sto me stalno prekidaju :lol: :lol: :lol:

jao jao ovde svi razvaljuju geografiju :D priznam Kanada je zajebana, sve trchi trchi pa grad hahaha :D mene Zimbabwe zeznu :D ove malene drzavice su najgore, valja nabost :-)
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Saian

Post by Saian »

Nosferatu wrote:West Wall, Zapadni Zid, gdje Jevreji cmokcu i mole se gubo.

Gone, i ja sam fulao oko Podgorice za kojih 150km, najbolji sam bio po pitanju Glasglowa 65 km i nekakav hram u Rusiji, veze nemam seset km.

Al' cuj onog glavonje, Sarajevo promasio 150km, interesuje me samo u kojem smjeru, istocno ili zapadno, da odmah znam s kim imam posla.

Sai jel to iz prve ili iz jos-pokoje?
iz druge, prva bila naivna, nisam znao da se mora prec prag za dalje, pa kliko onako ledjero, kontam mozhe kolko hosh:D, kad hoces kua sine:oops:, prvi put dosho do 7.og tako, ovo je iz druge ubolo me istina jedno 4 5 pitanja iz prve, pa mi je to bila pomoc: Yellowstone, Getysburg, Irkutsk ... jos Brasilija ja mislim :D ovo ostalo na prvu dalje, bitno je da i ja sebe tako vidim, struchnjak :D, no za centralnu i zapadnu Afriku, te ove dvije otochne skupine i americhke bakrache ko Mt. Rushmore pokerash :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Sad me zezno Mayotte, fulio sam za 15000 km :shock: , zar je i to moguce :? :lol: .

Inace Western Wall - zid placa u Jerusalemu.
Neka mjesta se ponavljaju, pa je to bedak. :sad:

Bio bi veci fol da ne stave u kojoj je zemlji nesto. :D
Saian

Post by Saian »

ovo ima smisla jednom ili dvaput odigrat, napucavat rezultat iz 7. og puta nije realno (naravno, ako je u edukativne svrhe u svakom sluchaju je opravdano, no pretpostavljam da ce se u tom sluchaju iz objektivnih razloga izbjegavati postiranje rezultata :D :D :D)
Saian

Post by Saian »

jeza u ledja wrote: Inace Western Wall - zid placa u Jerusalemu.
jebiga ovo me zeznulo ja konto kaze se "Wailing Wall", kontam sta je zapadni zid, zvekno na Berlin :D :D :D
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Saian wrote:ovo ima smisla jednom ili dvaput odigrat, napucavat rezultat iz 7. og puta nije realno (naravno, ako je u edukativne svrhe u svakom sluchaju je opravdano, no pretpostavljam da ce se u tom sluchaju iz objektivnih razloga izbjegavati postiranje rezultata :D :D :D)
u pravu si, al eto hajd ja jos jednom odigro. ovaj put 606,756

mozda odigram poslije jos koji put, postiracu ako odigram bolje :D

http://img150.imageshack.us/my.php?image=igrica3sx3.jpg
Nosferatu

Post by Nosferatu »

jeza u ledja wrote:
Saian wrote:ovo ima smisla jednom ili dvaput odigrat, napucavat rezultat iz 7. og puta nije realno (naravno, ako je u edukativne svrhe u svakom sluchaju je opravdano, no pretpostavljam da ce se u tom sluchaju iz objektivnih razloga izbjegavati postiranje rezultata :D :D :D)
u pravu si, al eto hajd ja jos jednom odigro. ovaj put 606,756

mozda odigram poslije jos koji put, postiracu ako odigram bolje :D

http://img150.imageshack.us/my.php?image=igrica3sx3.jpg
Ja samo morem ovo' cire.

Il' si streber, il' si vidjal svit'a... Gone serijosli, koliko kontinenata predjaha ti?

Kako god, javi ako prodjes 12-ti nivo', mozda ti Bob Evans posalje bonove za dorucak, sto ces uredno prosljediti zenama na trudnickom i studentariji, ne?
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Nosferatu wrote:
Ja samo morem ovo' cire.

Il' si streber, il' si vidjal svit'a... Gone serijosli, koliko kontinenata predjaha ti?
magistar geografije :)

bio na 3 kontinenta samo :-?
Post Reply