Prije nekoliko dana odem da ovjerim knjižicu. Ispred socijalnog stoje dva anketara. Hajde reko da vidim nabrzinu o čemu je riječ. Kad stvarno anketica od par bezveznih pitanja (forme radi) i na kraju ono najvažnije hoćeteli nam ostaviti vaš broj da vas kontaktiramo radi besplatnog testiranja vašeg zdravlja, MI SMO NOVI PA U SVHU PROMOCIJE. Može, rekoh. Sumnjao sam odma, al šta ima veze, nek ide. I kad stvarno neki dan poziv možete li doći tad i tad, tu i tu. Ok, mogu. Pitam kako se zove firma da vas lakše nađem, ma nemamo još tablu novi smo. Ok, ima neke logike.
I tako ja odem u zakazani termin i padne mi mrak naoči odma. Al kasnije malo o tome. Poslije osnovnog mjerenja težine, visine, udjela masnoće u organizmu itd., što mi se i svidjelo jer sam nešto o svom tijelu i saznao, ide puni sat prezentacije o pravilnoj ishrani i jako profesinalnog nabacivanja važnosti pimjene proizvoda dotične firme.
Na licu mjesta su nam ponudili početni paket praškova za 18KM za 6 dana. Vidim raja kupuje. Ja reko neću, već prijem dodatke prehrani.
Nakon te rečenice prezenter me odvodi do svog stola i još pola sata doslovno uvjerava kako je važno kupiti početni set za 18KM radi probanja okusa, ako ništa.
Reko, žao mi je stvarno ali ne bih sada. Onako vidno razočaran predstavnik te NOVE firme me pozdravlja i ja preko vrata.
Čitam ja sad da postoje u BiH od 2007. i komentare raje o ubleharenju. Možete jednom pogađati o kome je riječ.
Ubleha "nove" firme
-
Last December
#2 Re: Ubleha "nove" firme
Jel to mjerenje gustine kostiju? Mojoj materi uvalili isto neke tablete ja joj reko da vrati i stvarno joj vratiše pare.Neki qrčev kalcijum, mislim da je bio oko 30 KM. Običan karbonat, ništa posbno.
- vješalica
#3 Re: Ubleha "nove" firme
ne, zaista nema nikakve logikecorei3 wrote: Pitam kako se zove firma da vas lakše nađem, ma nemamo još tablu novi smo. Ok, ima neke logike.
- drunken tiger
#5 Re: Ubleha "nove" firme
HERBALIFE ubleha!!!corei3 wrote:Prije nekoliko dana odem da ovjerim knjižicu. Ispred socijalnog stoje dva anketara. Hajde reko da vidim nabrzinu o čemu je riječ. Kad stvarno anketica od par bezveznih pitanja (forme radi) i na kraju ono najvažnije hoćeteli nam ostaviti vaš broj da vas kontaktiramo radi besplatnog testiranja vašeg zdravlja, MI SMO NOVI PA U SVHU PROMOCIJE. Može, rekoh. Sumnjao sam odma, al šta ima veze, nek ide. I kad stvarno neki dan poziv možete li doći tad i tad, tu i tu. Ok, mogu. Pitam kako se zove firma da vas lakše nađem, ma nemamo još tablu novi smo. Ok, ima neke logike.
I tako ja odem u zakazani termin i padne mi mrak naoči odma. Al kasnije malo o tome. Poslije osnovnog mjerenja težine, visine, udjela masnoće u organizmu itd., što mi se i svidjelo jer sam nešto o svom tijelu i saznao, ide puni sat prezentacije o pravilnoj ishrani i jako profesinalnog nabacivanja važnosti pimjene proizvoda dotične firme.
Na licu mjesta su nam ponudili početni paket praškova za 18KM za 6 dana. Vidim raja kupuje. Ja reko neću, već prijem dodatke prehrani.
Nakon te rečenice prezenter me odvodi do svog stola i još pola sata doslovno uvjerava kako je važno kupiti početni set za 18KM radi probanja okusa, ako ništa.
Reko, žao mi je stvarno ali ne bih sada. Onako vidno razočaran predstavnik te NOVE firme me pozdravlja i ja preko vrata.
Čitam ja sad da postoje u BiH od 2007. i komentare raje o ubleharenju. Možete jednom pogađati o kome je riječ.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#6 Re: Ubleha "nove" firme
Jesu li nosili bedževe "Smršati je lako. Pitaj me kako!"corei3 wrote:radi se i herbalife.
-
Last December
#7 Re: Ubleha "nove" firme
Herbalajf je skuplji od 16 KM. Osim ako nisu neki testni primjerci. Ali da, Herbalajf je sekta. U USA su firme sa lošom reputacijom imale običaj da otvaraju ćerke firme pod drugim imenom da bi mogle dalje da rade (Amway). Tako se i kod nas radi, samo staviš drugu etiketu a unutra isto smeće.
- orinoco
#8 Re: Ubleha "nove" firme
Jednostavno je - ako vas neko primorava da kupujete njihove proizvode mimo vaše volje, prijavite policiji. Ako ne, radi se o ponudi, kupi ili nemoj.
- O'zone
- Globalni moderator
#9 Re: Ubleha "nove" firme
Pa mogao si brate napisati i kako se zove ta nova firma koja tuši "sektaške" proizvode....