Ubjedljiva pobjeda SDA u Parlamentu FBiH
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1 Re: Ubjedljiva pobjeda SDA u Parlamentu FBiH
strahota za našu stranku sdp za bih radom za boljitak 1990
- _mufljuz_
#2 Re: Ubjedljiva pobjeda SDA u Parlamentu FBiH
mogu samo savjetovat ikome ko ima ikakav nacin da ode iz BIH da to pocne u najhitnijoj proceduri....
nema smisla biti necije meso ja l topovsko ja l izborno jal suzanjsko za izivljavanje...
ko god moze neka ga nabere - steta je djece, steta je mladosti.....
nek ostanu lesinari i nek sebi prave fildzan privatnu drzavu....
nema smisla biti necije meso ja l topovsko ja l izborno jal suzanjsko za izivljavanje...
ko god moze neka ga nabere - steta je djece, steta je mladosti.....
nek ostanu lesinari i nek sebi prave fildzan privatnu drzavu....
-
putokaz1
#3 Re: Ubjedljiva pobjeda SDA u Parlamentu FBiH
U mom mjestu sda pobjedjuje na sljedeci nacin>
ima 4 biracka mjesta u jednoj zgradi
1000 glasaca
500 dobije sda
sda ima infrastrukturu stranke
plati po 30 KM djeci,omladini
mladih bude oko 50 tak
njima je obacano radno mjesto i 2006 te i 2008 e i 2010-2012 i sad a josh ga nisu dobili niti ce dobit
ti mladi dodju pred biracko mjesto u pola 7
i dobiju zadatak koga ce da uvedu,umjesto koga ce da glasaju
uvode starije ljude,nepismene,koji neznaju sami glasat nit vala znaju ko je na listama.
tako da jedna osoba glasa 5 puta,jednom za sebe 4 puta za starije/nepismene
osim ovog nacina tu su ucjene,necelnika sda,tipa ako neglasate za sda necete dobit put,rasvjetu,humanitarnu,oni koji su u drzavnim il privatnim firmama zaposleni na odredjeno dobit ce otkaz.Ponekad ima i utjecaj IVZ bar ranije je bio da se glasa samo za sda.
Nakon zatvaranja birackog mjesta te prebrojavanja glasova za stranku onda se dogovorom vecine stranaka dodaju glasovi kandidatima ako oni ne dobiju 100% na listi svoje stranke.
Tako je i ovaj put kandidat sda prosao u federalni parlament.
A oni koji nisu nasjeli na ove ucjene,obecanja,uglavnom mladi bez posla glasali su za nadu u vidu sbb i df.
U mojoj sredini postoje josh sdp sbih bps nsrzb
ima 4 biracka mjesta u jednoj zgradi
1000 glasaca
500 dobije sda
sda ima infrastrukturu stranke
plati po 30 KM djeci,omladini
mladih bude oko 50 tak
njima je obacano radno mjesto i 2006 te i 2008 e i 2010-2012 i sad a josh ga nisu dobili niti ce dobit
ti mladi dodju pred biracko mjesto u pola 7
i dobiju zadatak koga ce da uvedu,umjesto koga ce da glasaju
uvode starije ljude,nepismene,koji neznaju sami glasat nit vala znaju ko je na listama.
tako da jedna osoba glasa 5 puta,jednom za sebe 4 puta za starije/nepismene
osim ovog nacina tu su ucjene,necelnika sda,tipa ako neglasate za sda necete dobit put,rasvjetu,humanitarnu,oni koji su u drzavnim il privatnim firmama zaposleni na odredjeno dobit ce otkaz.Ponekad ima i utjecaj IVZ bar ranije je bio da se glasa samo za sda.
Nakon zatvaranja birackog mjesta te prebrojavanja glasova za stranku onda se dogovorom vecine stranaka dodaju glasovi kandidatima ako oni ne dobiju 100% na listi svoje stranke.
Tako je i ovaj put kandidat sda prosao u federalni parlament.
A oni koji nisu nasjeli na ove ucjene,obecanja,uglavnom mladi bez posla glasali su za nadu u vidu sbb i df.
U mojoj sredini postoje josh sdp sbih bps nsrzb