ubiti se zbog ljubavi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- gnjev
#2 Re: ubiti se zbog ljubavi
Nemoj !
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
-
theTruePath
#3 Re: ubiti se zbog ljubavi
Jedna albanka se htjela ubiti za svog decka jer joj nisu dali s njim,on srbin,Ali udala se za njega nije se ubila 
ali ona je to rekla samo da bi uplasila svoje
inace sam protiv
ali ona je to rekla samo da bi uplasila svoje
inace sam protiv
- gnjev
#4 Re: ubiti se zbog ljubavi
Hahaha kako si ti krvav lik. Pa onda se nije htjela ubit nego ih samo lozilatheTruePath wrote:Jedna albanka se htjela ubiti za svog decka jer joj nisu dali s njim,on srbin,Ali udala se za njega nije se ubila
ali ona je to rekla samo da bi uplasila svoje![]()
inace sam protiv
-
theTruePath
#5 Re: ubiti se zbog ljubavi
ma tako je,umoran sam i pisem bezveze
nego otvoracu teme,sto pitas? 
- Gad Tedeschi
#6 Re: ubiti se zbog ljubavi
zasto se ne ubiti? ostavila me je zena koju volim, a ja na nju ne prestajem misliti i nijedna ne moze da je zamjeni.
-
racionalista
#7 Re: ubiti se zbog ljubavi
ma rokneš se najbolje je. ako postoji drugi svijet onda otamo gledaš live prenos sahrane, a ako ne postoji onda jbg opet nisi na gubitku 
- Gad Tedeschi
#8 Re: ubiti se zbog ljubavi
zadnja stvar koja bi me zanimala pored svih kanala je da gledam svoju đenazu. valjda je na onom svijetu neki zanimljiviji program.racionalista wrote:ma rokneš se najbolje je. ako postoji drugi svijet onda otamo gledaš live prenos sahrane, a ako ne postoji onda jbg opet nisi na gubitku
- kombajn
#9 Re: ubiti se zbog ljubavi
Ljubav je svakako nesto sto ne postoji, pa ne vidim razlog da se neko ubije zbog toga...
Sent from my ZTE Kis Lite using Tapatalk 2
Sent from my ZTE Kis Lite using Tapatalk 2
- hopcup
#10 Re: ubiti se zbog ljubavi
ma ludilo, ja se dva puta dosad ubioGad Tedeschi wrote:šta mislite o tome?
- vjesticanametli
#11 Re: ubiti se zbog ljubavi
to ti sad mislis hahahahha a zamjenice je boljaGad Tedeschi wrote:zasto se ne ubiti? ostavila me je zena koju volim, a ja na nju ne prestajem misliti i nijedna ne moze da je zamjeni.
ljubav je za budale
- necko_hz
#12 Re: ubiti se zbog ljubavi
Upucaj se dva puta u glavu.
- Baby Jane
#13 Re: ubiti se zbog ljubavi
Tbj.
Nije kraj svijeta. U dugoj sam vezi, sve super, stalo mi, al sad da prekinemo, tako bih se hladno naspavala i u nove pobjede. Mora da si jako mlad, ali kad malo ostaris, sazrijes, shvatis da si sebi najpreci, i da onaj ko je pravi, nece ni otici.

Nije kraj svijeta. U dugoj sam vezi, sve super, stalo mi, al sad da prekinemo, tako bih se hladno naspavala i u nove pobjede. Mora da si jako mlad, ali kad malo ostaris, sazrijes, shvatis da si sebi najpreci, i da onaj ko je pravi, nece ni otici.
- Gad Tedeschi
#14 Re: ubiti se zbog ljubavi
ali ljudi, kad jednu ženu ništa ne može da zamjeni, kako ići dalje? prošlo je 8 dugih godina i hiljade dejtova i upoznavanja i pokušaja i veza od tad i džaba. džaba. ništa. nemoguće.
dosad je život imao smisla jer 8 godina se nečemu nadalo, pokušavalo. a sad, kad je čovjek konačno odustao, kako dalje? čemu?
dosad je život imao smisla jer 8 godina se nečemu nadalo, pokušavalo. a sad, kad je čovjek konačno odustao, kako dalje? čemu?
- Gad Tedeschi
#15 Re: ubiti se zbog ljubavi
ma jok, mnogo sam star. imam 2 braka iza sebe, 43 godine.Baby Jane wrote:Tbj.
-
Kemura
#16 Re: ubiti se zbog ljubavi
Ima dobar hodža u Hadžićima...šta misliš da ga obiđeš.
- Baby Jane
#17 Re: ubiti se zbog ljubavi
Pih...ja rekoh momcurak.
Tek 43 godine...imas ti jos fore, ne predaji se!
Tek 43 godine...imas ti jos fore, ne predaji se!
- divlji vjetar
#18 Re: ubiti se zbog ljubavi
[quote="Kemura"]Ima dobar hodža u Hadžićima...šta misliš da ga obiđeš.[/quot
Lijepo si me ovo jutro nasmijao, al kako kazu. Nasem forumasu ni hodzini poslovi. Ne pomazu. Klin se klinom izbija, vrijedi sve. Probati prije neg se upucas
Lijepo si me ovo jutro nasmijao, al kako kazu. Nasem forumasu ni hodzini poslovi. Ne pomazu. Klin se klinom izbija, vrijedi sve. Probati prije neg se upucas
- shmizlica
#19 Re: ubiti se zbog ljubavi
s obzirom na to kako pišeš na ostalim temama ne čudi me....ali ubiti se nije rješenje nikad
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#20 Re: ubiti se zbog ljubavi
Ubij se 
- shmizlica
#21 Re: ubiti se zbog ljubavi
pa lady, zar tako....gdje će ti duša

- Ramzess Veliki
#22 Re: ubiti se zbog ljubavi
Pa kad u svakoj tražiš nju. Glupo ... riješi se tog tereta, to je samo umišljenost. Budi siguran da ima boljih žena, samo ih trebaš upoznati bez da ih unaprijed porediš sa bivšom.Gad Tedeschi wrote:ali ljudi, kad jednu ženu ništa ne može da zamjeni, kako ići dalje? prošlo je 8 dugih godina i hiljade dejtova i upoznavanja i pokušaja i veza od tad i džaba. džaba. ništa. nemoguće.
-
sha_ba
#23 Re: ubiti se zbog ljubavi
ma ne brigaj, treca srecaGad Tedeschi wrote:ma jok, mnogo sam star. imam 2 braka iza sebe, 43 godine.Baby Jane wrote:Tbj.
-
Great Cornholio
#24 Re: ubiti se zbog ljubavi
Ko god misli o samoubistvu taj je psihički oboljela osoba i trebao bi potražiti pomoć neuropsihijatra. Za početak liječenja psihijatar će ti propisati neku medikamentoznu terapiju koja će ublažiti psihičke tegobe koje te muče, pa se kasnije pristupa i nekom od raznih oblika psihoterapije koja ima za cilj da se ponovo vrati psihička ravnoteža koja je narušena prekidom emotivne veze sa osobom za koju si bio jako emotivno vezan, pa sad ne možeš da prihvatiš činjenicu da je ta veza "prekinuta".Gad Tedeschi wrote:šta mislite o tome?
Javi se ljekaru opšte prakse, on će ti dati uputnicu za neuropsihijatra, ili možda prvo za kliničkog psihologa, u zavisnosti od njegove vlastite procjene težine psihičkih tegoba koje trenutno imaš.
-
.com
#25 Re: ubiti se zbog ljubavi
Citam odgovore na pitanje ovog momka i ne mogu da vjerujem koliko idiota ima na ovom forumu. Pogotovo kad dolazi od moderatora foruma. Ovo pokazuje koliko mi imamo problema u drustvu. Umijesto da se momku pomognete, da mu se daju neki savjeti, da ga ohrabrite i odgovorite od necega najgoreg, Vi mu govorite kako da se ubije. Strasno i zalosno..