Znas li ti jeli ona dokazana ludjakinja,jeli imala neki papair da je luda prije nego je ubila majku ? nesto nisam nigdje vidio da se ubica pominje kao osoba koja je od ranije poznata kao psihicki nestabilna osoba ili sl.aida05 wrote:Pa luda osoba,sta je tu cudno?!
Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
- Krigla_Sa
#26 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
- Mikado
#27 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
VIJEST sa FTV-a.
Medinskim pregledom tijela je utvrđeno je da smrt nastupila nasilnim putem, a ubrzo ce biti uradjena obdukcija kojom bi se trebao utvrditi tacan uzrok smrti.
Iz price koja kruzi naseljem moze se saznati da se osumnjicena prije nekoliko godina udala i odselila van Sarajeva , a onda se prije par dana vratila majci.
Na licu mjesta je bila ekipa "Slucajeva X" i u narednoj epizodi ce se sigurno moc saznat puno vise informacija o ovoj tragediji koja je potresla C.Vilu 2.
Medinskim pregledom tijela je utvrđeno je da smrt nastupila nasilnim putem, a ubrzo ce biti uradjena obdukcija kojom bi se trebao utvrditi tacan uzrok smrti.
Iz price koja kruzi naseljem moze se saznati da se osumnjicena prije nekoliko godina udala i odselila van Sarajeva , a onda se prije par dana vratila majci.
Na licu mjesta je bila ekipa "Slucajeva X" i u narednoj epizodi ce se sigurno moc saznat puno vise informacija o ovoj tragediji koja je potresla C.Vilu 2.
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#28 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
A ja nisam vidjela da normalna osoba moze ubiti majkuKrigla_Sa wrote:Znas li ti jeli ona dokazana ludjakinja,jeli imala neki papair da je luda prije nego je ubila majku ? nesto nisam nigdje vidio da se ubica pominje kao osoba koja je od ranije poznata kao psihicki nestabilna osoba ili sl.aida05 wrote:Pa luda osoba,sta je tu cudno?!
-
Sociolog
#29 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
aida05 wrote:A ja nisam vidjela da normalna osoba moze ubiti majkuKrigla_Sa wrote:Znas li ti jeli ona dokazana ludjakinja,jeli imala neki papair da je luda prije nego je ubila majku ? nesto nisam nigdje vidio da se ubica pominje kao osoba koja je od ranije poznata kao psihicki nestabilna osoba ili sl.aida05 wrote:Pa luda osoba,sta je tu cudno?!
svaka cast, naravno
- Troll_Happens
#30 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
Nije ubila majku nego macehu no svejedno ubistvo je ubistvo pa taman i da je na zivotinji izvrseno.aida05 wrote:A ja nisam vidjela da normalna osoba moze ubiti majkuKrigla_Sa wrote:Znas li ti jeli ona dokazana ludjakinja,jeli imala neki papair da je luda prije nego je ubila majku ? nesto nisam nigdje vidio da se ubica pominje kao osoba koja je od ranije poznata kao psihicki nestabilna osoba ili sl.aida05 wrote:Pa luda osoba,sta je tu cudno?!
- Šeherzada
#31 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
Ja sam cula da je ubila majku,tek veceras sam saznala da je maceha.Ali to ne mjenja moje misljenje.I slazem se da je ubistvo-ubistvo,ko god da bio!Jedan001 wrote: Nije ubila majku nego macehu no svejedno ubistvo je ubistvo pa taman i da je na zivotinji izvrseno.
- karanana
#32 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
pa slusajte, ne znamo okolnosti, ko zna mozda je maceha tu uletila, odradila njenog oca koji je mozda umro ili nesto i onda se maceha domogla imovine. naravno opet ni 1% razloga da se neko ubije, ali ljudi rade ocajnicke stvari u ocajnim vremenima.
- Krigla_Sa
#33 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
Ti si inace na ovoj temi otkrila ameriku,a ja ti se izvinjavam sto sam se ibretio jer je djevojka ubila majku.aida05 wrote:A ja nisam vidjela da normalna osoba moze ubiti majkuKrigla_Sa wrote:Znas li ti jeli ona dokazana ludjakinja,jeli imala neki papair da je luda prije nego je ubila majku ? nesto nisam nigdje vidio da se ubica pominje kao osoba koja je od ranije poznata kao psihicki nestabilna osoba ili sl.aida05 wrote:Pa luda osoba,sta je tu cudno?!
Luda djevojka pa je to skroz normalna vijest,gdje cu se pobogu zacuditi tome
- Šeherzada
#34 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
Niko ne kaze da sam otkrila Ameriku , i ti pises dvosmisleno.Koliko znam Amerika se pise veikim slovom,isto tako koliko znam,kada neko cuje da je djevojka ubila majku ZNA SE da joj nesto fali,tj.da je ludaKrigla_Sa wrote: Ti si inace na ovoj temi otkrila ameriku,a ja ti se izvinjavam sto sam se ibretio jer je djevojka ubila majku.
-
didgeridoo
#35 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
prestanite filozofirati...
- Šeherzada
#36 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
Filozofija mi je omiljena nauka 
- Krigla_Sa
#37 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
jesu li tvoji najveci argumenti ispravljanje gramatickih gresaka ???aida05 wrote:Niko ne kaze da sam otkrila Ameriku , i ti pises dvosmisleno.Koliko znam Amerika se pise veikim slovom,isto tako koliko znam,kada neko cuje da je djevojka ubila majku ZNA SE da joj nesto fali,tj.da je ludaKrigla_Sa wrote: Ti si inace na ovoj temi otkrila ameriku,a ja ti se izvinjavam sto sam se ibretio jer je djevojka ubila majku.
ja nisam ni sumnjao da je majku ubila neka sasvim normalna osoba, samo me malo sokirala vijest kada sam dosao s posla , ali neka si se ti nasla pametna i objasnila nam kako ta osoba nije normalna i cemu se cudimo .
a "sutra" ako se nedaj boze tebi nesto desi ili nekome tvom, jer se nekoj budali koja slobodno hoda ulicom i koja nije u odgovarajucoj ustanovi ucinilo da si je samo ruzno pogledala ,nemoj se sokirati niti cuditi, vec reci sebi "pa luda osoba,zasto da se cudim"
ili kada ti neko zabije noz u ledja zbog mobitela od 100 km (meni se to desilo) ni tome se ne cudi,sve su to narkomani u krizi i budale ,pa to je danas sasvim normalno.
Last edited by Krigla_Sa on 22/05/2008 12:25, edited 1 time in total.
- alica.k
#38 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
haha "Amerika se pise velikim slovom"
jako bitno za ovu raspravu. isto ko kad malo djete kaze 'HA!'
a na ovu temu nemam sta rec. prioriteti ljudima su se skroz pomijesali izgleda...
jako bitno za ovu raspravu. isto ko kad malo djete kaze 'HA!'
a na ovu temu nemam sta rec. prioriteti ljudima su se skroz pomijesali izgleda...
- Šeherzada
#39 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
Moji argumenti nisu nikakvo ispravljanje gresaka,samo sam usputno rekla.Pa sokirala je i mene vijest u prvi mah ali isto tako ne mozes gledati da neko ubije nekog tvog ili nekog tudjeg.Na takve se stvari ne gleda isto....Krigla_Sa wrote: jesu li tvoji najveci argumenti ispravljanje gramatickih gresaka ???
ja nisam ni sumnjao da je majku ubila neka sasvim normalna osoba, samo me malo sokirala vijest kada sam dosao s posla , ali neka si se ti nasla pametna i objasnila nam kako ta osoba nije normalna i cemu se cudimo .
a "sutra" ako se nedaj boze tebi nesto desi ili nekome tvom, jer se nekoj budali koja slobodno hoda ulicom i koja nije u odgovarajucoj ustanovi ucinilo da si je samo ruzno pogledala ,nemoj se sokirati niti cuditi, vec reci sebi "pa luda osoba,zasto da se cudim"
ili kada ti neko zabije noz u ledja zbog mobitela od 100 km (meni se to desilo) ni tome se ne cudi,sve su to narkomani u krizi i budale ,pa to je danas sasvim normalno.
Takodje,i ja sam za to da ta osoba koja cini takve zlocine bude u odgovarajucoj ustanovi-bilo ludnici,bilo zatvoru....
Cudim se svim losim stvarima ,ali isto tako dovoljno sam ih se nagledala tako da mi je sada jasno ko takve stvari radi.
E da,Alica,koji si ti razred?Po tome gledajuci nisi daleko jer ako nisi znala Amerika je kontinent, a po svim pravopisnim zakonima kontinenti se pisu velikim slovom!
- alica.k
#40 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!
tleci dva i ako mogu pozdjaviti cvoju uciteljicuaida05 wrote: E da,Alica,koji si ti razred?Po tome gledajuci nisi daleko jer ako nisi znala Amerika je kontinent, a po svim pravopisnim zakonima kontinenti se pisu velikim slovom!