Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Krigla_Sa

#26 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Krigla_Sa »

aida05 wrote:Pa luda osoba,sta je tu cudno?!
Znas li ti jeli ona dokazana ludjakinja,jeli imala neki papair da je luda prije nego je ubila majku ? nesto nisam nigdje vidio da se ubica pominje kao osoba koja je od ranije poznata kao psihicki nestabilna osoba ili sl.
Mikado

#27 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Mikado »

VIJEST sa FTV-a.

Medinskim pregledom tijela je utvrđeno je da smrt nastupila nasilnim putem, a ubrzo ce biti uradjena obdukcija kojom bi se trebao utvrditi tacan uzrok smrti.

Iz price koja kruzi naseljem moze se saznati da se osumnjicena prije nekoliko godina udala i odselila van Sarajeva , a onda se prije par dana vratila majci.

Na licu mjesta je bila ekipa "Slucajeva X" i u narednoj epizodi ce se sigurno moc saznat puno vise informacija o ovoj tragediji koja je potresla C.Vilu 2.
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#28 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Šeherzada »

Krigla_Sa wrote:
Znas li ti jeli ona dokazana ludjakinja,jeli imala neki papair da je luda prije nego je ubila majku ? nesto nisam nigdje vidio da se ubica pominje kao osoba koja je od ranije poznata kao psihicki nestabilna osoba ili sl.
A ja nisam vidjela da normalna osoba moze ubiti majku
Sociolog

#29 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Sociolog »

aida05 wrote:
Krigla_Sa wrote:

svaka cast, naravno
Troll_Happens

#30 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Troll_Happens »

aida05 wrote:
Krigla_Sa wrote:
Nije ubila majku nego macehu no svejedno ubistvo je ubistvo pa taman i da je na zivotinji izvrseno.
Šeherzada

#31 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Šeherzada »

Jedan001 wrote: Nije ubila majku nego macehu no svejedno ubistvo je ubistvo pa taman i da je na zivotinji izvrseno.
Ja sam cula da je ubila majku,tek veceras sam saznala da je maceha.Ali to ne mjenja moje misljenje.I slazem se da je ubistvo-ubistvo,ko god da bio!
karanana

#32 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by karanana »

pa slusajte, ne znamo okolnosti, ko zna mozda je maceha tu uletila, odradila njenog oca koji je mozda umro ili nesto i onda se maceha domogla imovine. naravno opet ni 1% razloga da se neko ubije, ali ljudi rade ocajnicke stvari u ocajnim vremenima.
Krigla_Sa

#33 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Krigla_Sa »

aida05 wrote:
Krigla_Sa wrote:
Ti si inace na ovoj temi otkrila ameriku,a ja ti se izvinjavam sto sam se ibretio jer je djevojka ubila majku.
Luda djevojka pa je to skroz normalna vijest,gdje cu se pobogu zacuditi tome
Šeherzada

#34 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Šeherzada »

Krigla_Sa wrote: Ti si inace na ovoj temi otkrila ameriku,a ja ti se izvinjavam sto sam se ibretio jer je djevojka ubila majku.
Niko ne kaze da sam otkrila Ameriku , i ti pises dvosmisleno.Koliko znam Amerika se pise veikim slovom,isto tako koliko znam,kada neko cuje da je djevojka ubila majku ZNA SE da joj nesto fali,tj.da je luda
didgeridoo

#35 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by didgeridoo »

prestanite filozofirati...
Šeherzada

#36 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Šeherzada »

Filozofija mi je omiljena nauka :D
Krigla_Sa

#37 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Krigla_Sa »

aida05 wrote:
Krigla_Sa wrote: Ti si inace na ovoj temi otkrila ameriku,a ja ti se izvinjavam sto sam se ibretio jer je djevojka ubila majku.
Niko ne kaze da sam otkrila Ameriku , i ti pises dvosmisleno.Koliko znam Amerika se pise veikim slovom,isto tako koliko znam,kada neko cuje da je djevojka ubila majku ZNA SE da joj nesto fali,tj.da je luda
jesu li tvoji najveci argumenti ispravljanje gramatickih gresaka ???
ja nisam ni sumnjao da je majku ubila neka sasvim normalna osoba, samo me malo sokirala vijest kada sam dosao s posla , ali neka si se ti nasla pametna i objasnila nam kako ta osoba nije normalna i cemu se cudimo .
a "sutra" ako se nedaj boze tebi nesto desi ili nekome tvom, jer se nekoj budali koja slobodno hoda ulicom i koja nije u odgovarajucoj ustanovi ucinilo da si je samo ruzno pogledala ,nemoj se sokirati niti cuditi, vec reci sebi "pa luda osoba,zasto da se cudim"
ili kada ti neko zabije noz u ledja zbog mobitela od 100 km (meni se to desilo) ni tome se ne cudi,sve su to narkomani u krizi i budale ,pa to je danas sasvim normalno.
Last edited by Krigla_Sa on 22/05/2008 12:25, edited 1 time in total.
alica.k

#38 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by alica.k »

haha "Amerika se pise velikim slovom"

jako bitno za ovu raspravu. isto ko kad malo djete kaze 'HA!'

a na ovu temu nemam sta rec. prioriteti ljudima su se skroz pomijesali izgleda...
Šeherzada

#39 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by Šeherzada »

Krigla_Sa wrote: jesu li tvoji najveci argumenti ispravljanje gramatickih gresaka ???
ja nisam ni sumnjao da je majku ubila neka sasvim normalna osoba, samo me malo sokirala vijest kada sam dosao s posla , ali neka si se ti nasla pametna i objasnila nam kako ta osoba nije normalna i cemu se cudimo .
a "sutra" ako se nedaj boze tebi nesto desi ili nekome tvom, jer se nekoj budali koja slobodno hoda ulicom i koja nije u odgovarajucoj ustanovi ucinilo da si je samo ruzno pogledala ,nemoj se sokirati niti cuditi, vec reci sebi "pa luda osoba,zasto da se cudim"
ili kada ti neko zabije noz u ledja zbog mobitela od 100 km (meni se to desilo) ni tome se ne cudi,sve su to narkomani u krizi i budale ,pa to je danas sasvim normalno.
Moji argumenti nisu nikakvo ispravljanje gresaka,samo sam usputno rekla.Pa sokirala je i mene vijest u prvi mah ali isto tako ne mozes gledati da neko ubije nekog tvog ili nekog tudjeg.Na takve se stvari ne gleda isto....
Takodje,i ja sam za to da ta osoba koja cini takve zlocine bude u odgovarajucoj ustanovi-bilo ludnici,bilo zatvoru....
Cudim se svim losim stvarima ,ali isto tako dovoljno sam ih se nagledala tako da mi je sada jasno ko takve stvari radi.

E da,Alica,koji si ti razred?Po tome gledajuci nisi daleko jer ako nisi znala Amerika je kontinent, a po svim pravopisnim zakonima kontinenti se pisu velikim slovom!
alica.k

#40 Re: Ubistvo u Gradačačkoj ulici !!

Post by alica.k »

aida05 wrote: E da,Alica,koji si ti razred?Po tome gledajuci nisi daleko jer ako nisi znala Amerika je kontinent, a po svim pravopisnim zakonima kontinenti se pisu velikim slovom!
tleci dva i ako mogu pozdjaviti cvoju uciteljicu
Post Reply