Ubistva sa potpisom mafije

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Creasy

#1 Ubistva sa potpisom mafije

Post by Creasy »

Edin H.

#2 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Edin H. »

Odgledah :-)
uglavnomja

#3 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by uglavnomja »

necu :run:
Creasy

#4 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Creasy »

Edin H. wrote:Odgledah :-)

Imaš i 2. dio.

_mufljuz_

#5 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by _mufljuz_ »

meni je Zike kralj - kad god sam sjeban ja odem da pogledam inserte iz sudjenja i to je toliko oplakativno suze mi same teku od smijeha....

najjace mi je bilo kad se suocio sa Darkom Elezom - a Darko mu vice - "de ba nemoj se provaljivat" :lol:
i sjecam se suocavanja sa Kljemendijem e to je bilo nesto :lol: :mrgreen:

jebo mater kakav go nepismen papson je u stanju ubit i nosit automatsku pusku i opljackat....
fatality

#6 Re: AW: Ubistva sa potpisom mafije

Post by fatality »

_mufljuz_ wrote:meni je Zike kralj - kad god sam sjeban ja odem da pogledam inserte iz sudjenja i to je toliko oplakativno suze mi same teku od smijeha....

najjace mi je bilo kad se suocio sa Darkom Elezom - a Darko mu vice - "de ba nemoj se provaljivat" :lol:

jebo mater kakav go nepismen papson je u stanju ubit i nosit automatsku pusku i opljackat....
Ma najjace je kad je tek pocelo sudjenje. I sad treba on da kaze ko je sta je. I veli on, ja sam zijad turkovic, pita sudija zanimanje, veli on tapetar, pita sudija imovinsko stanje, veli on, tesko :D.
Par rocista kasnije, kad je dosao onaj mali sin od tolic marija(kojeg je on valjda ubio) kaze ti si ubio mog oca jer si mu bio duzan 30.000€. Dodje zikson do rijeci i veli malom, pa ti si bio kod mene kuci, jesi vidio kako sve izgleda, i mislis kao da je meni 30.000€ problem :D.
Kasnije se onda hvali kako je imao (gradjevinsku) firmu koja je imala visemilionski obrt. Al finansijska situacija, teska :D

Prejak zikson, ja sam u pocetku svake sedmice gledao, al bilo samo po 10 minuta (sad ima mnogo vide materijala)

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Creasy

#7 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Creasy »

Turković je na skoro svakom suđenju pravio scene za plakat od smijeha, ali meni je daleko najjače suočenje sa Dumanjićem... ako niste gledali, to odgledajte obavezno. :lol:
fatality

#8 Re: AW: Ubistva sa potpisom mafije

Post by fatality »

Creasy wrote:Turković je na skoro svakom suđenju pravio scene za plakat od smijeha, ali meni je daleko najjače suočenje sa Dumanjićem... ako niste gledali, to odgledajte obavezno. :lol:
Meni je onaj njegov jaran muzicar najbolji. Doveli lika iz turske da svjedoci, i hajd izgnjavili oni njega i pita sudija zijada imal on pitanja. Kaze zika imam, mogu li, ajd, veli sudija. Usta zijad, gleda lijevo, gleda desno, svi cekaju sta ce reci, eto kaze ja bih mog druga (xxx) pitao ako moze da nam nesto otpjeva, stvarno dobro pjeva, i poce se smijati :D

Creasy

#9 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Creasy »

:lol:

nisam to gledao, moram naći.
hodža

#10 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by hodža »

Creasy wrote::lol:

nisam to gledao, moram naći.

ako nađeš video, postavi da vidimo Bgt :lol: :D :D
Creasy

#11 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Creasy »

Nisam to našao još, ali evo ono sa Dumanjićem:

1:02 :lol:
zipoo

#12 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by zipoo »

Zika se zaebaje, boli njega k :D
sorcerer

#13 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by sorcerer »

ja se divim samo tuzilastvu i ovoj farsi ...sami sebe ismijavaju.....
Edin H.

#14 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Edin H. »

Creasy wrote:

Imaš i 2. dio.

Pogledao sam i to, ali nesto rascjepkano, nije kao onaj prvi video sto si postavio.

Ne znam sada kome vjerovati sefu ili nezadovoljnom irgetu :-)
Edin H.

#15 Re: AW: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Edin H. »

fatality wrote: Meni je onaj njegov jaran muzicar najbolji. Doveli lika iz turske da svjedoci, i hajd izgnjavili oni njega i pita sudija zijada imal on pitanja. Kaze zika imam, mogu li, ajd, veli sudija. Usta zijad, gleda lijevo, gleda desno, svi cekaju sta ce reci, eto kaze ja bih mog druga (xxx) pitao ako moze da nam nesto otpjeva, stvarno dobro pjeva, i poce se smijati :D

Nisam ovo vidio :lol: :lol: :lol:
Creasy

#16 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Creasy »

Edin H. wrote:
Creasy wrote:

Imaš i 2. dio.

Pogledao sam i to, ali nesto rascjepkano, nije kao onaj prvi video sto si postavio.

Ne znam sada kome vjerovati sefu ili nezadovoljnom irgetu :-)

Ma laže irget dosta toga, al' nek je pola od onoga istina, mnogo je... :-)
Micaha

#17 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Micaha »

zipoo wrote:Zika se zaebaje, boli njega k :D
Nadam se da ce danas dobit maksimalnu kaznu. Iskreno se nadam. Ne znam samo sta bih pozelio onoj k..v...ni, njoj vjerovatno odgovara da je on u zatvoru a ona hartijom raspolaze
Creasy

#18 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Creasy »

Zijad Turković osuđen na 40 godina zatvora!

Milenko Lakić je također osuđen na 40 godina, Muamer Zahitović na tri, Saša Stjepanović na 12, a Fadil Aljović na pet godina zatvora.

Zločinačka organizacija Zijada Turkovića je dobila ukupno 100 godina zatvora.

Nijaz Zuban i Hilmija Mašović su oslobođeni optužbe.

:thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#19 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Truba »

ovo je prvostepena?
EmiRem

#20 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by EmiRem »

moda56 wrote:

:lol:

more jedno dosta kola stati :D

PLAC
dukserica je Tito , dajte jos ovih :D
Dead Man Walking

#21 Re: Ubistva sa potpisom mafije

Post by Dead Man Walking »

Dobar je i onaj taksista, Zikin jaran, aka "baraba stara" ako neko zna koji je klip tacno, ne sjecam se imena.
dezurni_ucenik

#22 Re: AW: Ubistva sa potpisom mafije

Post by dezurni_ucenik »

fatality wrote:
_mufljuz_ wrote:meni je Zike kralj - kad god sam sjeban ja odem da pogledam inserte iz sudjenja i to je toliko oplakativno suze mi same teku od smijeha....

Ma najjace je kad je tek pocelo sudjenje. I sad treba on da kaze ko je sta je. I veli on, ja sam zijad turkovic, pita sudija zanimanje, veli on tapetar, pita sudija imovinsko stanje, veli on, tesko :D.
Par rocista kasnije, kad je dosao onaj mali sin od tolic marija(kojeg je on valjda ubio) kaze ti si ubio mog oca jer si mu bio duzan 30.000€. Dodje zikson do rijeci i veli malom, pa ti si bio kod mene kuci, jesi vidio kako sve izgleda, i mislis kao da je meni 30.000€ problem :D.
Kasnije se onda hvali kako je imao (gradjevinsku) firmu koja je imala visemilionski obrt. Al finansijska situacija, teska :D

Prejak zikson, ja sam u pocetku svake sedmice gledao, al bilo samo po 10 minuta (sad ima mnogo vide materijala)

Jel to onaj sto nije znao razliku izmedju stadiona Grbavica i Kosevo ? A znao je da tu ima dobra "Pitara"- :lol:
Post Reply