Ubise nas papci
- i agree
#1 Ubise nas papci
https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /190810022
Gledam i ne mogu vjerovat,ovo je stvarno postala jedna velka selendra.Sinoc gledam u scc usao u wc djeca arapa razvaljuju vrata od kabina i niko nista,prolaze,zovnem mu oca i na engleskom mu fino objasnim da nisu kuci i da nauci djecu ponasanju.
Gledam i ne mogu vjerovat,ovo je stvarno postala jedna velka selendra.Sinoc gledam u scc usao u wc djeca arapa razvaljuju vrata od kabina i niko nista,prolaze,zovnem mu oca i na engleskom mu fino objasnim da nisu kuci i da nauci djecu ponasanju.
Last edited by i agree on 10/08/2019 13:46, edited 2 times in total.
- i agree
#2 Re: Ubise nas papci
https://crna-hronika.info/ogorceni-sara ... jeva/62029
Jos malo o arapima,slicno mom slucaju od sinoc.
-
radostan dan
#3 Re: Ubise nas papci
Fino li je iz Pariza grada uzivati u etno shmeku rodne grude...
- insomnia78
#4 Re: Ubise nas papci
‘ta ce Pariz. Vise papaka no u Švrakinom
-
radostan dan
#5 Re: Ubise nas papci
Aha, znam...tesko ti, no trpis.
-
L u c i f e r
#6 Re: Ubise nas papci
U ignorisanju je spas.

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#7 Re: Ubise nas papci
Nidje veze, niti je sta skrnavljeno, unisteno, ali bitno se redakciji javiti.....i agree wrote:https://crna-hronika.info/ogorceni-sara ... jeva/62029
- nosara
#8 Re: Ubise nas papci
Jel' potjera okoncana uspjesno? Kako utece beko, zna li se?
- i agree
#9 Re: Ubise nas papci
a treba znaci prvo unistit pa onda reci e jebi ga,sto su im dopustili?konektovan wrote:Nidje veze, niti je sta skrnavljeno, unisteno, ali bitno se redakciji javiti.....i agree wrote:https://crna-hronika.info/ogorceni-sara ... jeva/62029
Smjesno,po svetinji se ne skace
https://www.youtube.com/watch?v=RQFox5yEhUE
i ovo je znaci ok ali ako se ugasi vatra onda nije
- Ludzak
#10 Re: Ubise nas papci
Grad ne čine zgrade, već ljudi u njemu. Sarajevo je samo jedno veće selo. Zapravo u Bosni ne postoji urbana sredina.
- strucnjakdemagog
#11 Re: Ubise nas papci
ne znam sto se ljudi ovom ibrete kad je sarajevo postalo sinonim za seljakluk i primitivizam ima vec 20 godina. naselilo se svega i svacega, a ne pada im napamet da se malo emancipuju vec su svoje navike donijeli sa sobom.
-
No-Name
#12 Re: Ubise nas papci
Sarajevo će biti, sve drugo će proći
- vjeshalica
#13 Re: Ubise nas papci
Ima vezekonektovan wrote:Nidje veze, niti je sta skrnavljeno, unisteno, ali bitno se redakciji javiti.....i agree wrote:https://crna-hronika.info/ogorceni-sara ... jeva/62029
Ne mora biti osteceno fizicki da bi imalo veze
Nije primjereno jednostavno da dijete skace po mjestu koje nije predvidjeno za to
Ne znam sta bi doticni uradili da neki stranac napravi eksces npr na Kabi,odma bi bilo karabuš
Uozbiljite se makar malllo
- vjeshalica
#14 Re: Ubise nas papci
I tako ce krenuti besmisle svadja na osnovu izjave....strucnjakdemagog wrote:ne znam sto se ljudi ovom ibrete kad je sarajevo postalo sinonim za seljakluk i primitivizam ima vec 20 godina. naselilo se svega i svacega, a ne pada im napamet da se malo emancipuju vec su svoje navike donijeli sa sobom.
Bolje da si covjeka ubio nego ovo rekao....pa jaaa
- strucnjakdemagog
#15 Re: Ubise nas papci
vjeshalica wrote:I tako ce krenuti besmisle svadja na osnovu izjave....strucnjakdemagog wrote:ne znam sto se ljudi ovom ibrete kad je sarajevo postalo sinonim za seljakluk i primitivizam ima vec 20 godina. naselilo se svega i svacega, a ne pada im napamet da se malo emancipuju vec su svoje navike donijeli sa sobom.
ne mislim da se prepirem ni sa kim u vezi ovoga, ali ni da se pravim blesav kao da to nije tako.
- cyprus
#16 Re: Ubise nas papci

Napomena za haznadara i slične: ja ovim zapravo ne veličam akt pišanja po Vječnoj vatri, nego sam ovo (fotografiju sa pratećom porukom) postavio kao primjer papanluka...
Last edited by cyprus on 10/08/2019 16:47, edited 1 time in total.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
-
radostan dan
#18 Re: Ubise nas papci
Ono nije papanluk kipranine, nego stav....
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#19 Re: Ubise nas papci
vjeshalica wrote:Ima vezekonektovan wrote:Nidje veze, niti je sta skrnavljeno, unisteno, ali bitno se redakciji javiti.....i agree wrote:https://crna-hronika.info/ogorceni-sara ... jeva/62029
Nije primjereno jednostavno da dijete skace po mjestu koje nije predvidjeno za to
Ne znam sta bi doticni uradili da neki stranac napravi eksces npr na Kabi,odma bi bilo karabuš
Odvadite malo zivota vam, šta se sve desava u ovom gradu vi se ufatili djeteta koje se popelo. To što se desilo nije uradjeno sigurno iz zle namjere, ali dezurni islsmofob iz parka, je poletio na arapa i njegovo dijete da ih upozori,.....
-
L u c i f e r
#20 Re: Ubise nas papci
Upravo je tako.strucnjakdemagog wrote:vjeshalica wrote:I tako ce krenuti besmisle svadja na osnovu izjave....strucnjakdemagog wrote:ne znam sto se ljudi ovom ibrete kad je sarajevo postalo sinonim za seljakluk i primitivizam ima vec 20 godina. naselilo se svega i svacega, a ne pada im napamet da se malo emancipuju vec su svoje navike donijeli sa sobom.
ne mislim da se prepirem ni sa kim u vezi ovoga, ali ni da se pravim blesav kao da to nije tako.
- insomnia78
#21 Re: Ubise nas papci
Top hahahabitanga_sa_otesa wrote:
- dobar osjecaj
#22 Re: Ubise nas papci
Non stop se kokice i pjetlici pentraju po spomeniku ubijenim Jevrejima. Ne mogu sad da nadjem znatno opscenije prizore i fotke kakvim sam svjedocila bezbroj puta. Rade to ljudi iz cijelog svijeta.vjeshalica wrote:Ima vezekonektovan wrote:Nidje veze, niti je sta skrnavljeno, unisteno, ali bitno se redakciji javiti.....i agree wrote:https://crna-hronika.info/ogorceni-sara ... jeva/62029

- vjesticanametli
#23 Re: Ubise nas papci
Pentraju s3 na ovo svi....dok drot ne gleda
eee da mi kod arapa odemo goli hodat pit pusit vozit razjebavat....ne bi te opomenuli vec odma isibat i kamenovat a mi ko jajare ob7cne prostrli se.....neka ih nek pisaju
eee da mi kod arapa odemo goli hodat pit pusit vozit razjebavat....ne bi te opomenuli vec odma isibat i kamenovat a mi ko jajare ob7cne prostrli se.....neka ih nek pisaju
- Bloo
- Globalna šefica
#24 Re: Ubise nas papci
Smatram da imate teški šum u komunikacijskom kanalu.cyprus wrote:
Napomena za haznadara i slične: ja ovim zapravo ne veličam akt pišanja po Vječnoj vatri, nego sam ovo (fotografiju sa pratećom porukom) postavio kao primjer papanluka...
Uskladite titraje.
- dobar osjecaj
#25 Re: Ubise nas papci
Ja sam na dnu liste ljudi koji bi branili icije nepristojno ponasanje. Nisam ni za relativizaciju. Ako je nekome lakse i utjesno da ukazuje sta rade Arapi kojih eto ima mnogo u BiH, neka. Ja imam pregrst poslatih e-mailova raznim nasim javnim ustanovama u kojima sam ukazivala na nase unistavanje i nase divljanje po nasoj javnoj imovini. Neke sam slala i prije vise od deset godina kad su nasa djeca unistavala tek postavljene ormarice i svlacionice i nikoga nije bilo briga. Nije bilo nikakvih Arapa.