Ubilo se za kupusa
Moderator: anex
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1 Ubilo se za kupusa
Stigao kupus rani, talijanski, kiprijanski, turski ili, čiji li je već. Stigla lova,...Pretpraznični ugođaj,...Htjedoh kupiti mesa, junetine...Kad ja tamo, a ono, međutim, Radio Sa. 202 javlja da se u ovo pretpraznično vrijeme nalazi mnogo nepregledanog mesa...Da kupci sarađuju sa inspekcijom, da se meso uništava na licu mjesta...
Zdraviji je kupus bez mesa...
Zdraviji je kupus bez mesa...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Inspektor direktno govorio u program putem telefona....Niko ne kaže da je neispravno, nego NEPREGLEDANO.Meshtar wrote:Sve mi uzmi samo meso ne diraj...
- PipiDugaDevetka
Uvećani podočnjaci trgovaca-mesara u mesnicama mi ne ulijevaju povjerenje u ispravnost mesa. Sa kupusom sam stavio komadiće soje, firme Biofor.
Konzervu IKAR-a sam potopio u providno mašinsko ulje u staklenki sa sigurnosnim poklopcem i služi mi kao ukras, uspomena, u regalu.
Konzervu IKAR-a sam potopio u providno mašinsko ulje u staklenki sa sigurnosnim poklopcem i služi mi kao ukras, uspomena, u regalu.
- kriticarka_nikova
Zeko jel nam to toplo preporucujes da ne jedemo kupus?silentbob wrote:da kupus valja zec bi ko krava bio
- PipiDugaDevetka
- kriticarka_nikova
Pricaj mi malo o tomesilentbob wrote:samo se ti mesa drzi....meso je zdravo, znas...od mesa rastes i organizam ti se razvija....kriticarka_nikova wrote:Zeko jel nam to toplo preporucujes da ne jedemo kupus?silentbob wrote:da kupus valja zec bi ko krava bio
- kriticarka_nikova
otpevao si ti svoje zekosilentbob wrote:oces da ti pevam
- PipiDugaDevetka

Zemlja:Kambodža
Ime krave: Čudna