Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Locked
Man of steel

#901 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Man of steel »

nosara wrote:Interesantna sprega sa Saudijcima, koji su glavni ahbabi nasim svetim kravama iz Vasingtona... Jebe lud zbunjenog... Ne smijes se previse zamjerit bradama, jer se po toj logici zamjeras obmani i raji... Ili to nema veze, dje bi obmana, ha ja... :D

Image
Jedan se bori protiv terorizma a drugi ga proizvodi.

Jedini pravi teroristi.
bjelave

#902 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by bjelave »

gospodja profiterka wrote:
bjelave wrote:
gospodja profiterka wrote: Baš išćeš...
Jok ja, ti isces :D
Sevap bi bio kad bi se nasao kakav bradonja, bilo kog usmjerenja, a da je dobar za podruma.
Ne bi vjerovao, bradonju već imam. :wink:
Ako je tako nije mu lako. Nadam se da se nece raznjet :D

Sala, simpa si ti, da ne spamamo vise :thumbup:
kamen spoticanja

#903 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by kamen spoticanja »

zateznistub wrote:
XXS wrote: Oni izgleda govore o vlastitim principima, a vehabiju, ocigledno, nikad nisu upoznali.
Kad dodje do postovanja vjerskih pravila, vehabije su veoma principijelne i striktno se drze svih propisa, bez izuzetaka.
Garantujem da se nisi ni rodio kad sam digao pusku na njih i oni na nas u Zenici u ratu....
Ja se sjecam frke na Papirnoj kad se vratilo par jedinica s ozrenskog ratista iz 303. a likovi u gradu "uvodili red"
Bilo je jasno da nece dugo biti kompatibilni
gospodja profiterka

#904 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by gospodja profiterka »

OK je bjelave, nema ljuti. :D :thumbup:
kamen spoticanja

#905 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by kamen spoticanja »

Iznenadjujuce dobar tekst na jutarnjem
http://www.jutarnji.hr/ekskluzivno-za-j ... -/1460891/
uglavnomja

#906 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by uglavnomja »

XXS wrote:
Kad dodje do postovanja vjerskih pravila, vehabije su veoma principijelne i striktno se drze svih propisa, bez izuzetaka.

:roll:

kojih pravila?

ubij svakoga ko ne vjeruje na isti nacin, ko je nevjernik, ko ne postuje ta pravila ...?
prog321

#907 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by prog321 »

Ja sam realan.
Tip niti je imao bradu, niti skracene tole. i prozvan od forumskih forenzicara da je vehabija. C'mon ?
To sto je pravio zabiljske ne pravi ga religioznim teroristom.Samo je pokusavao zapamtiti par sura.
Covjek je rodjeni gubitnik koji nije vidio smisla zivota vise. Da je okusio picku shvatio bi da ne vrijedi davati toliki znacaj :lol:
ketronsd1

#908 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by ketronsd1 »

bjelave wrote:Nije ih bilo puno za vrijeme rata jer su ovdje bili prisutni Iranci, koji i jesu najveci din dusmani ovim selefijama. Poslije rata su i Iranci protjerani a navalila su braca iz zaljeva kartkih pantalona i duzih bradica.

Helem nejse, nebitno jeli tokom ili poslije.
Trebo si ti u toku rata posjetiti malo Mehurić kod Travnika
Šerice kod Zenice. Gore prema Babinom kod Zenice pa da vidiš kako ih nije bilo

Negdje na početku 94 je izbio sukob između njih i krajišnika koji su prolazili kroz Zenicu na putu ka Igmanu
Ove kozojebe mi nećemo tek tako lako riješiti
Što reče profiterka bojim se da nije vec prekasno
It_is_a_Leclerc

#909 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by It_is_a_Leclerc »

Nije ni Oks imao bradu.
gospodja profiterka

#910 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

GeeTnT wrote:
gospodja profiterka wrote:
prog321 wrote:Ovaj lik je tipican luzer sa sindromom nejebice. Nikakav vehabija. Otac mu je potvrdio da nije imao skacene tole. Nije ni bradu nosio. Kakav ba vehabija ?
Prestanite zajebavati.
Prestanite lagati, može?
Otac mu bunca, dvije logične nije spojio. Ne zamjeram nesretniku i sigurna sam da u tom komšiluku nije jedini takve sudbine. Ali meni su jedini kredibilan izvor Tužiteljstvo BiH, ministar sigurnosti, zamjenik ministra odbrane i direktor Sipe.
Nema olaksica nikom...sve treba nazvati pravim imenom.....samo...niste ni svjesni (kao ni politicari a niti mediji) kako naziv "terorizam" gubi na znacaju ako ga se bude koristilo za svako ubojstvo ...pa bio pocinilac narkoman, pljackas ili maloljetno dijete...

Mene samo zanima kako cemo skupa nazvati onaj "pravi" terorizam...ako i kada se desi?

Mega-terorizam? Giga-terorizam?

...ili necemo ga ni nazivati...
Ali ovo jeste PRAVI terorizam! Pa ljudi moji, hladnokrvno su ubijena dvojica finih momaka, službenika ove zemlje, očevi, sinovi, braća. Ubijeni su na licu mjesta zbog uniforme koju su nosili, zato jer su služili ovoj zemlji, zbog zastave na rukavu. Broj stradalih ne određuje nakanu, broj je proizvod okolnosti, puki slučaj. Da je onaj krvnik mogao pobiti pedeset naših vojnika, učinio bi to.
Kareem Abdul

#911 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Kareem Abdul »

refffko wrote:
Kareem Abdul wrote:Evo kako izgleda odgoj djece na teritorijima Sirije koje kontroliraju islamisti.

Doduše u ovom slučaju nije u pitanju Islamska Država već a-Nusra Front koji se smatraju ogrankom Al-Qaide i najjača su pobunjenička formacija u Siriji.

https://www.youtube.com/watch?v=7sPY0X8SrLo

Zanimljivo, djeca govore da im roditelji odobravaju takvo školovanje a neku i tjeraju da idu na to.
Strasnoooooo.
Uciti djecu da sama zele postati borci samoubice u ime vjere.
Je li to droga o kojoj neko ovdje prica?
Je li to religija i vjera u Boga?
Treba li bi ovakvih biti zao kad ih Asad satre?
Bojim se da selefije u BiH tako uče i svoju djecu. Ništa pozitivno iz toga ne može izići.

P.S. Prije će oni satrat Assada nego Assad njih :mrgreen:
-H-E-L-L-

#912 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by -H-E-L-L- »

-LIBERO- wrote:
prog321 wrote:
gospodja profiterka wrote: Ali meni su jedini kredibilan izvor Tužiteljstvo BiH, ministar sigurnosti, zamjenik ministra odbrane i direktor Sipe.
Svi oni kazu samo nesto o zetu, a pocinocu nikakve naznake o vjerskom teroristi. Jednostavno rodjeni gubitnik koji je zivio u podrumu porodicne kuce i 35 godina nije omrsio picku.
Pukao od nejebice. I to je to. :-D
Hajde pogledaj ponovo sta je receno iz ZVANICNIH drzavnih izvora. Kakva je literatura pronadjena u kuci kod njega, i kakve je zabiljeske pravio u nekom vidu licnog dnevnika.
Ma ne znam sto odgovaras bezveze sad ce se jos par likova pojavit valjati gluposti,neko ce se zakacit i ode tema.Da se naprave koordinirani napadi na institucije drzave,bosnjacke civile u nekoj diskoteci i na IVZ pisalo bi se da se to desilo zbog nejebice,nemoj im haturit ima i gorih,vidi druge kakvi su itd.
Lik je bio labilan,koristio droge,neostvaren,takvi su najlaksa meta,uzeo ga zet pod svoje,pocelo ispiranje mozga,ovaj labilan brzo pukao,uradio to sto je uradio i to je to.
bjelave

#913 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by bjelave »

prog321 wrote:Ja sam realan.
Tip niti je imao bradu, niti skracene tole. i prozvan od forumskih forenzicara da je vehabija. C'mon ?
To sto je pravio zabiljske ne pravi ga religioznim teroristom.Samo je pokusavao zapamtiti par sura.
Covjek je rodjeni gubitnik koji nije vidio smisla zivota vise. Da je okusio picku shvatio bi da ne vrijedi davati toliki znacaj :lol:
To sto je looser ne znaci da nije terorista.

I stvarno ne kontam sto je tesko priznati da je momak motiviran vjerskim fanatizmom izvrsio teroristicki cin.

Nismo svi mi zbog toga teroristi.

Davno se je trebalo distancirati od sljama koji ni sa Bosnom ni sa islamom nemaju nista.

Zatvranje ociju ne pomaze.Naprotiv!
Kareem Abdul

#914 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Kareem Abdul »

Ja mislim da dosta ljudi ovdje pretjeruje. Još uvijek nije dokazano da se radilo o terorističkom napadu inspiriranim islamskim fundamentalizmom.
Freamon Lester

#915 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by Freamon Lester »

It_is_a_Leclerc wrote:Nije ni Oks imao bradu.
Vec smo utvrdili da je on heavy metal radikal. :skoljka:
ruud

#916 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by ruud »

gospodja profiterka wrote:. Da je onaj krvnik mogao pobiti pedeset naših vojnika, učinio bi to.
Zašto se nije zaputio u kasarnu onda?
sinuhe

#917 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by sinuhe »

ruud wrote:
gospodja profiterka wrote:. Da je onaj krvnik mogao pobiti pedeset naših vojnika, učinio bi to.
Sigurno zato sto je fin momak.
statixx

#918 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by statixx »

gospodja profiterka

#919 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Freamon Lester wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Nije ni Oks imao bradu.
Vec smo utvrdili da je on heavy metal radikal. :skoljka:
Imao je nekakav mantakov rasadnik od brade. Moguće da je bio isfrustriran ćosavošću pa odlučio roknut Ajvatovicu.
costacurta

#920 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by costacurta »

-LIBERO- wrote:
prog321 wrote:Nekoliko biljeski koje sam i ja pravio kada sam poceo chitati Ku'ran.
Prosjecan musliman da bi zapamtio tekst , normalno da pise obiljezja. Ne mozes ni el-fatihu bez ponavljanja tako lako zapamtiti. To ga ne pravi Isilovcem. Onda sam i ja Isilovac.
Cekaj bolan, Ti vidio te biljeske i te materijale u kojima se velica ISIS, a nasli su ih kod njega?
O cemu pricas uopste. Sto poistovjecujes podrsku ISIS, i neke licne religijske spise?

Do sada jedan od losijih pokusaja relativizacije, ovdje na forumu :run:
Čekaj,
ti vidio te spise i mozes potvrditi da se radi o planovima za nekakve napade i "podršci" ISILu ( sta god pod tim podrazumijevaju).
Kakva relativizacija? Sta znaci to uopste?
Ja istetoviram ime Muhameda poslanika ili Alahovo ime jesam li pobornik ISILa? Ako tvrdis da su mu nasli neke spise sa arapskim spisima, ako se na ISILovoj zastavi nalazi ispisano i ime Bozije i Poslanika jesam li i ja terorista ako se istetetoviram?
gospodja profiterka

#921 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

ruud wrote:
Prošla ga nejebica. :roll:
rumenige_brajtner

#922 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by rumenige_brajtner »

ruud wrote:
ti si posebno nadaren, jelde? sigurno si bio čudo od djeteta, jednako pametan kad si imao 3 godine i sad.
PM72

#923 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by PM72 »

prog321 wrote:Ja sam realan.
Da je posjećivao Klix i teme o ljubavi i sex-u (kao što ti stalno radiš ;-) ) ne bi pobio ljude bez razloga? :lol: Ti kao golem jebač,internet ratnik i strateg,poliglota,naučnik :lol: :lol: :lol: petljaš se u sve,kao margarin.Ako ti ga je žao,daboga ti takav prešao preko kućnog praga pa mu objasni da se stres rješava drkanjem,baš kao što i tebe smiruje a ti linafo "iskusan" pa savjete djeliš...
bjelave

#924 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by bjelave »

ketronsd1 wrote:
bjelave wrote:Nije ih bilo puno za vrijeme rata jer su ovdje bili prisutni Iranci, koji i jesu najveci din dusmani ovim selefijama. Poslije rata su i Iranci protjerani a navalila su braca iz zaljeva kartkih pantalona i duzih bradica.

Helem nejse, nebitno jeli tokom ili poslije.
Trebo si ti u toku rata posjetiti malo Mehurić kod Travnika
Šerice kod Zenice. Gore prema Babinom kod Zenice pa da vidiš kako ih nije bilo

Negdje na početku 94 je izbio sukob između njih i krajišnika koji su prolazili kroz Zenicu na putu ka Igmanu
Ove kozojebe mi nećemo tek tako lako riješiti
Što reče profiterka bojim se da nije vec prekasno
Ma ok, bilo ih. Mozda je do mene sto ne pojasnjavam precizno sta sam htio reci.

Koliko ja znam, Iranaca je bilo takodjer i oni su davai konkretnu pomoc Armiji tako da se bradonje nisu mogle do kraja razmahati.

Tek nakon Dejtona na zahtijev Amera iranci napustaju BiH a selefije kroz saudijske NGO potpuno preuzimaju teren.
prog321

#925 Re: Ubijeni vojnici Oruzanih snaga u Sarajevu

Post by prog321 »

PM72, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

====================================
Nece da moze :-D
Locked