A šta ćeš, valja platu zaraditi...zelenjava wrote:kad treba degenečiti Pitare i Manijake (ne volim navijačke grupe nikako, pa čak ni naše, da se razumijemo), onda je prviime123 wrote:
Pa eto ja se slazem sa njegovim misljenjem, govori u svoje ime. Ne znam zasto ti branis CETNIKE, osim ako nisi jedan od njih.
Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
- Creasy
#126 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
- It_is_a_Leclerc
#127 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
I šta kažu Delije ? Idu sa navijačima Olympiakosa da se svete ? Hihihi.. Jesu im objasnili da nemaju pravo da siluju i kolju djecu i žene, i da se krađa bijele tehnike ne preporučuje ?
Delije; zabolilo ih "uvo" za nacionalizmom
-
zelenjava
#128 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Markec što je zarađivo, zarađivo jeCreasy wrote:A šta ćeš, valja platu zaraditi...zelenjava wrote:kad treba degenečiti Pitare i Manijake (ne volim navijačke grupe nikako, pa čak ni naše, da se razumijemo), onda je prviime123 wrote:
Pa eto ja se slazem sa njegovim misljenjem, govori u svoje ime. Ne znam zasto ti branis CETNIKE, osim ako nisi jedan od njih.
-
Pol_Pot
#129 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Otišli se kurčit Galatinim navijačima, u po Istanbula
Pa bre momci nije vam ovo Jagodina.
Realno, neka se zahvale arkadašima što se ijedan zvezdaš vratio
- desni
#131 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
A gusla iza slike Velje iz slobodarske Foče, koji je na svim utakmicama nosio majicu sa natpisom Četnik.I onda nakon susreta sa pravim Turcima ide kuku lele.It_is_a_Leclerc wrote:I šta kažu Delije ? Idu sa navijačima Olympiakosa da se svete ? Hihihi.. Jesu im objasnili da nemaju pravo da siluju i kolju djecu i žene, i da se krađa bijele tehnike ne preporučuje ?
-
zelenjava
#132 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Leleću Srbi, kuka i snajkaIt_is_a_Leclerc wrote:I šta kažu Delije ? Idu sa navijačima Olympiakosa da se svete ? Hihihi.. Jesu im objasnili da nemaju pravo da siluju i kolju djecu i žene, i da se krađa bijele tehnike ne preporučuje ?
Ohladiše Turci četalja Marka.
Sjevnu čakija ko munja iz neba
Ko ga sad jebe, tako i treba.
Last edited by zelenjava on 24/11/2014 19:58, edited 1 time in total.
-
smijesni_ste
#133 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Da sam roditelj ili brat preminulog momka, tužio bih ova Saffovska govna...
- stakasa
#134 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Vala si i ti zreo za banaCreasy wrote:A šta ćeš, valja platu zaraditi...zelenjava wrote:kad treba degenečiti Pitare i Manijake (ne volim navijačke grupe nikako, pa čak ni naše, da se razumijemo), onda je prviime123 wrote:
-
zelenjava
#135 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Realno. Tamo se ni mnogo zajebaniji od Delija ne kurče. Turski huligani su loodilo odveli na malo visočije stepene.Pol_Pot wrote:Otišli se kurčit Galatinim navijačima, u po IstanbulaPa bre momci nije vam ovo Jagodina.
-
Martinez_
#136 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Jel se ovde seirilo i nad smrću Vedrana Puljića?
Mislim sve su to manje više isti likovi sa tribine.
-
smijesni_ste
#137 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
To isto kažu i Širokobriježani za HZ, ali eto..samo se nastavite naslađivatiPol_Pot wrote:Otišli se kurčit Galatinim navijačima, u po IstanbulaPa bre momci nije vam ovo Jagodina.
-
zelenjava
#138 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Nije, al jest u Beogradu. Garant je Marko suze ronio za Vedranom.Martinez_ wrote:Jel se ovde seirilo i nad smrću Vedrana Puljića?
Jesu isti likovi s tribine al bar mi Vedran ne bi djecu zaklao kao ova govna beogradska. Ili ova "naša" drotovska. Za takve mi je merhamet odstranjen kirurškim putem.
Last edited by zelenjava on 24/11/2014 20:04, edited 1 time in total.
-
Pol_Pot
#139 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Pa tako i jest. Ako se ideš kurčit, budi spreman da budeš jeben. Ne naslađujem se, samo konstantujem. Zaboli me za idiote huligane, ideš u Tursku(Široki Brijeg) pravit sranja, najebeš, i treba da te žalim? Aha...smijesni_ste wrote:To isto kažu i Širokobriježani za HZ, ali eto..samo se nastavite naslađivatiPol_Pot wrote:Otišli se kurčit Galatinim navijačima, u po IstanbulaPa bre momci nije vam ovo Jagodina.
- It_is_a_Leclerc
#140 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Vaskoliko izvinjenje, ne mogu naći onu fotografiju ransparenta "RIP Vedrane", što su istakle Delije na svojoj tribini ono kad je ustaški nacionalist Oliver Knezović ubio Puljića, pa ako neko istu posjeduje, nek' je podijeli sa rajom.

- Zeljoooo
#141 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
nema me tamo wrote:Gdje brate?JThomas wrote:znači ipak ubice nisu sakrivene, a slučaj zataškan?
Pa ti likovi su dobili preko 200 godina zatvora njih 4, 5 cini mi se..
To je baš skandal..Pogotovo što je je Taton sam skocio..
Kaze leclerc nije se digla uzbuna, a koliko su se digli Francuzi isto toliko su se digli i Srbi..
Ma Leclercova prica je klasicna prica covjeka koji ima preko 35 i nije u tom svijetu..
I samo barata vijestima što mu mediji prezentuju.
Mitovi su poceli. Sam skocio. Sam se ubio. Samsebe sutitro u glavu, bubrege...
-
Martinez_
#142 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Ne sećam se da se u Beogradu javno slavilo to ubistvo (što ne znači da nije, samo ja to ne znam). Znači ne samo da su Vedran i Marko isti već si i ti jednak Zvezdinim navijačima, tebe raduje smrt srpskih a njih bosanskih navijača?zelenjava wrote:Nije, al jest u Beogradu. Garant je Marko suze ronio za Vedranom.Martinez_ wrote:Jel se ovde seirilo i nad smrću Vedrana Puljića?
Jesu isti likovi s tribine al bar mi Vedran ne bi djecu zaklao kao ova govna beogradska. Ili ova "naša" drotovska. Za takve mi je merhamet odstranjen kirurškim putem.
- It_is_a_Leclerc
#143 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
nema me tamo wrote:
Gdje brate?
Pa ti likovi su dobili preko 200 godina zatvora njih 4, 5 cini mi se..
To je baš skandal..Pogotovo što je je Taton sam skocio..
Kaze leclerc nije se digla uzbuna, a koliko su se digli Francuzi isto toliko su se digli i Srbi..
Ma Leclercova prica je klasicna prica covjeka koji ima preko 35 i nije u tom svijetu..
I samo barata vijestima što mu mediji prezentuju.
Pa šta bi trebalo ? Da imam 35 i da mi se život svodi na interpretaciju stihova "Što ste došli, kad ste znali" bez majice ?
I nisam rekao da se nije digla uzbuna. Već baš suprotno. Da se uzbuna digla, i da su zahvljujući tome krivci sankcionisani. Da je ubijen neki Rom ili Albanac, niko se ni počešao ne bi. Kao što se počešao nije ni za Vedranom, pa je ubica, u po' bijela dana, "pobjegao" kroz otvoren prozor i preko državne granice.
- Creasy
#144 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
stakasa wrote:Vala si i ti zreo za banaCreasy wrote:A šta ćeš, valja platu zaraditi...zelenjava wrote:
kad treba degenečiti Pitare i Manijake (ne volim navijačke grupe nikako, pa čak ni naše, da se razumijemo), onda je prvi
Ja za bana, a vi ste fini? Ma more odjebi u skokovima!
Fino sam tražio da se tema zaključa, jer ovde nema normalne diskusije, nego samo likovanje bolesnika zbog smrti 25-ogodišnjeg srpskog mladića. A oni su otišli korak dalje, pa mu montirali neke statuse na FB... Šta reći nego fuj!
- Zeljoooo
#145 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Ne znam sto se naprdjujete sa ovim pandurom.
Nisu narocito poznati po visokom IQ.
- Creasy
#146 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Zeljoooo wrote:Ne znam sto se naprdjujete sa ovim pandurim.
Dosta više...

-
Udbas
#147 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Ne uzimajte pokojnog Vedrana u svoja prljava usta. Ne stavljajte znak jednakosti između njega i pokojnog Marka.
Vedran a i njegova tribina nikada nisu pjevali ni slično onome što je redovan repertoar na četničkom leglu. Nož, žica, pale im se džamije, ubij turčina, baliju , šiptara, hrvata, do godine u kninu, prizrenu kurcu palcu, izvinite što kucam na latinici pišem s posla....
Delije su jedna fašistička organizacija!!! davno su oni pretali biti samo navijačka skupina. Marku neka je pokoj duši, a ona govna četnička sa "severa"
nek se kurca napuše.
Vedran a i njegova tribina nikada nisu pjevali ni slično onome što je redovan repertoar na četničkom leglu. Nož, žica, pale im se džamije, ubij turčina, baliju , šiptara, hrvata, do godine u kninu, prizrenu kurcu palcu, izvinite što kucam na latinici pišem s posla....
Delije su jedna fašistička organizacija!!! davno su oni pretali biti samo navijačka skupina. Marku neka je pokoj duši, a ona govna četnička sa "severa"
nek se kurca napuše.
-
Pol_Pot
#148 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Dobro ba, ako ti se ne sviđa razguli s teme. Pusti nas kojima odgovara da diplamo.Creasy wrote:Zeljoooo wrote:Ne znam sto se naprdjujete sa ovim pandurim.
![]()
Dosta više...
- escobar__
#149 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Aferim. Nit šta dodat, nit oduzet.It_is_a_Leclerc wrote:Kako su bengine Bošnje poletjele da patetičnim RIP-ovanjem po tribinama i sličnim obitavalištima odaju počast pripadniku jedne ultranacionalističke, fašističke navijačke grupe, koju je svojevremeno predovodio i Arkan. I uopće nije bitno da li je rečeni mrtvac pisao status na Facebooku ili je to uradio neko ko to smatra jako pametnim i zabavnim, jer da je živ, Marko ne bi rekao ništa drugačije,a sve što bi mogao ponuditi ovima iz Tuzle što mu odaju počast je metak u glavu, nož u bubreg, ili nešto slično iz arsenala dobrosusjedskih odnosa beogradske navijače scene koja se ogleda u ovom i sličnom ološu. Al' dobro. Navikli smo mi da su Bošnje narod sa memorijom paramecijuma.
Bris Taton je ubijen u Beogradu, na pravdi Boga. Osrednji čovjek, finih manira, došao da gleda utakmicu, i ubio ga neki "Marko" sa beogradskog asvalta. Država Srbija je uradila sve što je u njenoj moći da ubice sakrije, slučaj zataška. Sa druge strane, ovaj Marko je u Tursku išao s namjerom da izazove nemire, i svo kmečenje koje nas ovih dana sljeduje sa istoka, nije ništa drugo do čista patetika.
O navijačkoj sceni ja zaista nemam pozitivno mišljenje. Smatram, ipak, da se u zemlji sa ovolikim brojem nezaposlene omladine, svi ti nerealizirani ljudi, bez posla, osigurane egzistencije, uplaćenog zdravstvenog, bez fakulteta, sa dvije marke u džepu, i lažnim profilom na Facebooku moraju negdje dokazati, pa makar to bile i tribine na utakmici neke brdsko-planinske lige.
-
zelenjava
#150 Re: Ubijen navijač Zvezde u Turskoj!
Mene apsolutno raduje sve loše što zadesi pripadnike četničkih organizacija, a od Delija četničkije nema. Ta grupa je bila srž regrutovanja četničkih zločinačkih jedinica 90-ih, i srž je regrutovanja četničkih organizacija danas. Da im se sruši Sever, i pogine ih 20 000 na njemu, bolila bi me taki, realno.Martinez_ wrote:Ne sećam se da se u Beogradu javno slavilo to ubistvo (što ne znači da nije, samo ja to ne znam). Znači ne samo da su Vedran i Marko isti već si i ti jednak Zvezdinim navijačima, tebe raduje smrt srpskih a njih bosanskih navijača?zelenjava wrote:Nije, al jest u Beogradu. Garant je Marko suze ronio za Vedranom.Martinez_ wrote:Jel se ovde seirilo i nad smrću Vedrana Puljića?
Skroz sam pogrešna adresa za neka moralna naprđivanja oko toga.
Last edited by zelenjava on 24/11/2014 20:31, edited 1 time in total.