Ubijen Ivo Pukanić, hrvatski novinar
- Lincoln-Burrows
#1 U Zagrebu bombaški napad
Upravo saznajem za bombaški napad ispred uredništva "NACIONALA" u Zagrebu,
ima i poginulih, ako netko sazna više ili zna neka napiše.
ima i poginulih, ako netko sazna više ili zna neka napiše.
- karanana
#2 Re: U Zagrebu bombaški napad
poginula 2 novinara ispred novinarske skole. ima na hrt teletextu.
- Duhovni Vođa
#3 Re: U Zagrebu bombaški napad
Sarajevcac wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/ivo- ... 07017.aspx
Ivo Pukanić ubijen bombom u automobilu
- burek_in_space
#4 Re: U Zagrebu bombaški napad
Strashno...Sarajevcac wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/ivo- ... 07017.aspx
Ivo Pukanić ubijen bombom u automobilu
-
The__Doctor
#5 Re: U Zagrebu bombaški napad
I kazu da je BiH leglo terorizma na Balkanu....
- Lincoln-Burrows
#7 Re: U Zagrebu bombaški napad
Nije mi drago što se tako mafija obračunava sa svime, ali očito će
trebati "sablja". Ili će sud napraviti svoje (što čisto sumnjam).
trebati "sablja". Ili će sud napraviti svoje (što čisto sumnjam).
-
Raskoljnikov
#8 Re: U Zagrebu bombaški napad
Evo gledah na "novoj"....
Pukanić i novinar Niko Franjić ubijeni...(javno.hr)
Zajebanije nego se moglo pretpostaviti...
Trgovci oružjem-najopasnija mafija
Pukanić i novinar Niko Franjić ubijeni...(javno.hr)
Zajebanije nego se moglo pretpostaviti...
Trgovci oružjem-najopasnija mafija
- DaysleepeR
#9 Re: U Zagrebu bombaški napad
Hrvatska je ogrezla u mafijaškim obračunima
toliko je talova iz rata i poslije rata da se sad sve mora obrisati
neko uklanja dokaze pravo
toliko je talova iz rata i poslije rata da se sad sve mora obrisati
neko uklanja dokaze pravo
-
klixober
#10 Re: U Zagrebu bombaški napad
Nadam se da ce dezurni pljuvaci Sarajeva uvidjeti da se ubistva desavaju svugdje.
- boston_c
#11 Re: U Zagrebu bombaški napad
Stvarno ovo što se dešava u Zagrebu je haos... Ali čitav Balkan je pod kontrolom mafije...danas Zagreb, sutra Beograd, prekosutra Sa...
-
Orbini
#12 Re: U Zagrebu bombaški napad
Jeli to onaj osvjedoceni islamofob koji je jedini na ovim prostorima objavio karikature poslanika i vise puta objavljivao uvredljive tekstove u svom listu. Pa se onomad palila hrvatska zastava na Ferhadiji zbog njega. Ne opravdavam ubistvo, naprotiv - nadam se da iza toga ne stoje - neki nasi krugovi. 
-
klixober
#13 Re: U Zagrebu bombaški napad
Ma nema kome se Pukanic nije zamjerio.Nesto a la Fahro Radoncic kod nas.Kakav god da je bio,nema opravdanja za njegovo ubistvo.Orbini wrote:Jeli to onaj osvjedoceni islamofob koji je jedini na ovim prostorima objavio karikature poslanika i vise puta objavljivao uvredljive tekstove u svom listu. Pa se onomad palila hrvatska zastava na Ferhadiji zbog njega. Ne opravdavam ubistvo, naprotiv - nadam se da iza toga ne stoje - neki nasi krugovi.
- Skyfox
#14 Re: U Zagrebu bombaški napad
Kod njih se zakuhalo pravo... 
- stochar
#15 Re: U Zagrebu bombaški napad
sutra Sarajevo? mislim ja da je Sarajevo jucer i danas... pogledaj samo koliko je kod nas bilo mafijaskih ubistava i smaknuca od kojih ih je vrlo malo rijeseno. od doministra policije, preko onog lika u haustoru kod robne kuce, pa taib, pa celo, pa nekoliko ekspozija upozorenja bez zrtava, a o ubistvima u lukavici i na palama da ne govorimo... tako da pitanje hoce li Sarajevo 'sutra' biti pod kontrolom mafije nema bas smisla, jer mafija ovdje odavno drzi kontrolu.boston_c wrote:Stvarno ovo što se dešava u Zagrebu je haos... Ali čitav Balkan je pod kontrolom mafije...danas Zagreb, sutra Beograd, prekosutra Sa...
-
The__Doctor
#16 Re: U Zagrebu bombaški napad
hdzenjare su neki dan pravile emisiju o sarajevu, vehabijama, terorizmu, njihovoj prijetnji hrvatskoj. Slazem se vehabije jesu problem ali neka prvo u svoje dvoriste pogledaju....komeba wrote:Nadam se da ce dezurni pljuvaci Sarajeva uvidjeti da se ubistva desavaju svugdje.
- Drvosjeca iz Dejcica
#17 Re: U Zagrebu bombaški napad
TV BiH ili Avaz trebaju postaviti naslov "Eskalacija sukoba u Hrvatskoj". 
-
bloncaric10040
#18 Re: U Zagrebu bombaški napad
stochar wrote:sutra Sarajevo? mislim ja da je Sarajevo jucer i danas... pogledaj samo koliko je kod nas bilo mafijaskih ubistava i smaknuca od kojih ih je vrlo malo rijeseno. od doministra policije, preko onog lika u haustoru kod robne kuce, pa taib, pa celo, pa nekoliko ekspozija upozorenja bez zrtava, a o ubistvima u lukavici i na palama da ne govorimo... tako da pitanje hoce li Sarajevo 'sutra' biti pod kontrolom mafije nema bas smisla, jer mafija ovdje odavno drzi kontrolu.boston_c wrote:Stvarno ovo što se dešava u Zagrebu je haos... Ali čitav Balkan je pod kontrolom mafije...danas Zagreb, sutra Beograd, prekosutra Sa...
- Neelix
#19 Re: U Zagrebu bombaški napad
jarane koliko ti chireva vec imas, mozes li izbrojat?stochar wrote:sutra Sarajevo? mislim ja da je Sarajevo jucer i danas... pogledaj samo koliko je kod nas bilo mafijaskih ubistava i smaknuca od kojih ih je vrlo malo rijeseno. od doministra policije, preko onog lika u haustoru kod robne kuce, pa taib, pa celo, pa nekoliko ekspozija upozorenja bez zrtava, a o ubistvima u lukavici i na palama da ne govorimo... tako da pitanje hoce li Sarajevo 'sutra' biti pod kontrolom mafije nema bas smisla, jer mafija ovdje odavno drzi kontrolu.boston_c wrote:Stvarno ovo što se dešava u Zagrebu je haos... Ali čitav Balkan je pod kontrolom mafije...danas Zagreb, sutra Beograd, prekosutra Sa...
-
Raskoljnikov
#20 Re: U Zagrebu bombaški napad
Da, ali ipak su to unutar mafijske likvidacije...čini mi se da je ovo u Zg-u nešto drugačije...stochar wrote:sutra Sarajevo? mislim ja da je Sarajevo jucer i danas... pogledaj samo koliko je kod nas bilo mafijaskih ubistava i smaknuca od kojih ih je vrlo malo rijeseno. od doministra policije, preko onog lika u haustoru kod robne kuce, pa taib, pa celo, pa nekoliko ekspozija upozorenja bez zrtava, a o ubistvima u lukavici i na palama da ne govorimo... tako da pitanje hoce li Sarajevo 'sutra' biti pod kontrolom mafije nema bas smisla, jer mafija ovdje odavno drzi kontrolu.boston_c wrote:Stvarno ovo što se dešava u Zagrebu je haos... Ali čitav Balkan je pod kontrolom mafije...danas Zagreb, sutra Beograd, prekosutra Sa...
btw, policija blokira sve više i više kvartova, ne daju izjave i izgledaju pogubljeno...
Zagi-nedaj se
- boston_c
#21 Re: U Zagrebu bombaški napad
Pa ja sam i rekao da je Sarajevo pod kontrolom mafije kao i Zagreb i Beograd, samo obračuni ovakvog inteziteta kakvi su u Zagrebu u zadnje vrijeme, nisu se još desili u Sa ( egzekucija kćerke mafijaškog advokata i novinara)stochar wrote:sutra Sarajevo? mislim ja da je Sarajevo jucer i danas... pogledaj samo koliko je kod nas bilo mafijaskih ubistava i smaknuca od kojih ih je vrlo malo rijeseno. od doministra policije, preko onog lika u haustoru kod robne kuce, pa taib, pa celo, pa nekoliko ekspozija upozorenja bez zrtava, a o ubistvima u lukavici i na palama da ne govorimo... tako da pitanje hoce li Sarajevo 'sutra' biti pod kontrolom mafije nema bas smisla, jer mafija ovdje odavno drzi kontrolu.boston_c wrote:Stvarno ovo što se dešava u Zagrebu je haos... Ali čitav Balkan je pod kontrolom mafije...danas Zagreb, sutra Beograd, prekosutra Sa...
-
klixober
#22 Re: U Zagrebu bombaški napad
Nesto ne znam da je ijedan bh medij objavio kada je mucki ubijen Luka Ritz u Zagrebu,na slican nacin kao sto je ubijen Denis Mrnjavac u Sarajevu.Zato su HRT i NOVA tv mjesecima blatili Sarajevo.Ne mogu ni zamisliti kakve bi izjave bile da se ovako nesto desilo u Sarajevu,sto od komsijsko/susjedskih medija,sto od dezurnih pljuvaca Sarajeva.
- Luke Perry
#23 Re: U Zagrebu bombaški napad
Jedan atentat na sebe je kazu taj Pukanic izmislio. Ovaj put nije.
- Banksy
#24 Re: U Zagrebu bombaški napad
Sad je i to pitanje ...Luke Perry wrote:Jedan atentat na sebe je kazu taj Pukanic izmislio. Ovaj put nije.
Last edited by Banksy on 23/10/2008 20:11, edited 1 time in total.
- dalmatinka
#25 Re: U Zagrebu bombaški napad
Spomenuli su kad se to dogodilo, nisu spominjali mjesecima. Ima nas koji redovno gledamo informativni program na hrvatskim televizijama, pa molim te ne kuhaj.komeba wrote:Nesto ne znam da je ijedan bh medij objavio kada je mucki ubijen Luka Ritz u Zagrebu,na slican nacin kao sto je ubijen Denis Mrnjavac u Sarajevu.Zato su HRT i NOVA tv mjesecima blatili Sarajevo.Ne mogu ni zamisliti kakve bi izjave bile da se ovako nesto desilo u Sarajevu,sto od komsijsko/susjedskih medija,sto od dezurnih pljuvaca Sarajeva.