ubijen boris govedarica
- saviola
#1 ubijen boris govedarica
Boris Govedarica (26) ubijen je večeras u Istočnom Sarajevu, potvrdila je Srni šef Biroa MUP-a RS za odnose s javnošću Tamara Despenić.Ona je navela da je ubistvo izvršeno u 21.15 časova hicima iz vatrenog oružja."Na lice mjesta izašli su tužilac i pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo da se uvjere u činjenično stanje", dodala je Despenićeva. Prema izjavama očevidaca, nepoznati napadač je prišao automobilu koji je stajao na semaforu u blizini tržnog centra "Tom" i ispalio više hitaca iz automatskog naoružanja u lice koje se nalazilo u vozilu, a zatim se odvezao u pravcu Federacije BiH.
Boris Govedarica bio je osumnjičen za ubistvo bračnog para Todorović na Palama.
On je dovođen i u vezu sa nedavnim ubistvom Mladena Čehe i Marijane Kovačević na Jahorini.
Boris Govedarica bio je osumnjičen za ubistvo bračnog para Todorović na Palama.
On je dovođen i u vezu sa nedavnim ubistvom Mladena Čehe i Marijane Kovačević na Jahorini.
- Gile Šampion
A znači to se desilo haman na Dobrinji 1 , a ne na Palama kako sam ja skontao jel?
Haj aferim,uglavnom sto ih je manje to bolje...samo nek se rokaju...
- chuchumbamayumbe
Dobro je sinoc zarafalalo, cuo ja na Alipasinom.Gile Šampion wrote:A znači to se desilo haman na Dobrinji 1 , a ne na Palama kako sam ja skontao jel?
Ja mislim da su shljushtrili dva okvira u lika, toliko je rafalalo.
- repeater
i, kako si poslije toga zaspao ??chuchumbamayumbe wrote:Dobro je sinoc zarafalalo, cuo ja na Alipasinom.Gile Šampion wrote:A znači to se desilo haman na Dobrinji 1 , a ne na Palama kako sam ja skontao jel?
bez daljnjeg??
- chuchumbamayumbe
sex, naravno.repeater wrote:i, kako si poslije toga zaspao ??chuchumbamayumbe wrote:Dobro je sinoc zarafalalo, cuo ja na Alipasinom.Gile Šampion wrote:A znači to se desilo haman na Dobrinji 1 , a ne na Palama kako sam ja skontao jel?
bez daljnjeg??
A ti?