Ubijanje pasa Visoko---- Akteri JKJP RAD Sarajevo

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
ColicCola

#1 Ubijanje pasa Visoko---- Akteri JKJP RAD Sarajevo

Post by ColicCola »

Zelio bih da upozorim da ubijanje pasa je protuzakonito. Vec sam posla mail- ove na mnogobrojne site-ove u svijetu koji se ticu zastiti zivotinja.Mnoge od njih su mi odgovorile kao sto su SAPA iz Zenice , NOA iz Banja Luke i UG SOS iz Sarajeva. Receno mi je da ce biti podnijeta krivicna prijava protiv opstine Visoko. Interesuje me jeste li Vi imali iskustvo sa time i sta Vam se desilo. Srdacan Vam pozdrav....

http://www.sos.ba/index.php?option=com_ ... 1&Itemid=2
Ovdje mozete da procitate mail koji sam ja poslao UG SOS Sarajevo!!!

Ljudi moji da li ovo ima ikakav uticaj!!!
ColicCola

#2 Re: Ubijanje pasa Visoko---- Akteri JKJP RAD Sarajevo

Post by ColicCola »

Oni su prekrsili Zakon o zastitti i dobrobiti zivotinja. Sintori ne postoje od aprila prosle godine. Prijavite ih policiji (clan 39.) i veterinarskoj inspekciji. grad Visoko za neoliko dana mora imati skloniste za zivotinje . Zaprijecena kazna je do 200.000 KM. Vas mail cemo objaviti na nasem www.sos.ba. na tom site-u imate i Zakon.
Uspostavite kontakt i sa hadzijom Menunom koji drzi konje. Bio sam sa njim prije par dana u Visokom . On zna o cemu se radi u vezi Zakona
Friesian

#3 Re: Ubijanje pasa Visoko---- Akteri JKJP RAD Sarajevo

Post by Friesian »

pozdrav.. podrzavam kaciju zalbe... samo naprijed...

p.s. kakve veze hadzija Memnun ima s psima? znam ga licno ali nisam znao da se s tim bavi...
pozdrav
ColicCola

#4 Re: Ubijanje pasa Visoko---- Akteri JKJP RAD Sarajevo

Post by ColicCola »

Ne znam ni ja...Ali mislim da ce on da vodi ovaj centar za udomljavanje pasa koji bi se trebao otvoriti u Visokom... Pa su mi prepopucili da ga kontaktiram...
Dogman

#5 Re: Ubijanje pasa Visoko---- Akteri JKJP RAD Sarajevo

Post by Dogman »

Nemojte imati prevelike nade da ce netko ovdje biti kaznjen, ipak - ovo je trula drzava.
Post Reply