Uapsilo Zikriju
-
L u c i f e r
#3 Re: Uapsilo Zikriju
Po pucanju na americku ambasadu i ranjavanju naseg policajca...npr... 
edit: tako mi i treba kad ne citiram, obrisa čoek post, pisalo je nešto kao pa nisu valjda vehabije poznate po dilanju droge...
edit: tako mi i treba kad ne citiram, obrisa čoek post, pisalo je nešto kao pa nisu valjda vehabije poznate po dilanju droge...
Last edited by L u c i f e r on 01/08/2014 08:57, edited 1 time in total.
-
Nomo
#4 Re: Uapsilo Zikriju
Ja takodje vjerujem da velesrbofasisti cka cetnika stoka nije ubila ove ljude . Naime oni su u zadnjih 100 godina ubili toliko Bih muslimana da su mirni sljedecih 100 godina . dosadilo im . umorili se koljaci . a i ne smiju . A i ne odgovara im . A plase se , govna genocidna . Ne znam ko je ubio ljude ali cetnici bijednici nisu kao sto rekoh .
- Brat
#5 Re: Uapsilo Zikriju
a velikobošnjački nacionalisti istrčali pred rudu i već potpaljivali vatre i oštrili noževe za osvetu chetnicima što nam na blagdan ne daju mira. Kad ono prc.
I još opet drskosti pronalaze u tome da je podmetnuto po ko zna koji put tim mirnim i divnim ljudima koji se odazivaju na ime vehabije. Jebem ti alija majku!
I još opet drskosti pronalaze u tome da je podmetnuto po ko zna koji put tim mirnim i divnim ljudima koji se odazivaju na ime vehabije. Jebem ti alija majku!
-
Pokajnik
#6 Re: Uapsilo Zikriju
Zikija bi mogli da rebnu 40 godina za teško ubistvo.Moraće sebi da nađe neki hobi 
- alanx
#7 Re: Uapsilo Zikriju
Pa dobro lik je vec ranije rokno zenu prije rata (dok je biti komunista bilo cool) i zato je odlezao.
To sto je postao vehabija u zatvoru ocigledno ga nije zaustavilo da nastavi s onim s cim je prije rata poceo.
To sto je postao vehabija u zatvoru ocigledno ga nije zaustavilo da nastavi s onim s cim je prije rata poceo.
- McMoy
#8 Re: Uapsilo Zikriju
Ne znam kako ti poveza ko je šta bio i šta je radio!alanx wrote:Pa dobro lik je vec ranije rokno zenu prije rata (dok je biti komunista bilo cool) i zato je odlezao.
Nezvanično smo saznali da je Almir Redžić tokom života bio problematičan, te da je prije proteklog rata ubio suprugu.
"Tačno je da je ubio ženu, bio je i u zatvoru zbog toga. Nakon toga oženio se drugom ženom, koja ga je ostavila i sada je imao neku curu, tu iz čaršije", kazale su komšije ubijenog Redžića.
Zikrija Krkić iz Prijedora priznao je da je 28. jula u Trnopolju ubio Muharema Balića i Almira Redžića, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti Prijedor.
...
Krkić se dovodi u vezu s pripadnicima vehabijskog pokreta na području Prijedora, a porodica ubijenog Redžića potvrdila je da je on s vehabijama u danima koji su prethodili ubistvo bio u sukobu.
-
dudlov
#9 Uapsilo Zikriju
Ovo nisam očekivao ni u snu. Konto sam da se ubica, sa namjerom, neće pronaći. Skebaše ga, i što je najgore, Zikrija
Last edited by dudlov on 01/08/2014 07:28, edited 1 time in total.
- GAU8
#10 Re: Uapsilo Zikriju
Heroj, a ne ubica... svi smo mi Zikrija

-
dudlov
#11 Re: Uapsilo Zikriju
Kakav crni heroj. Komad budale.GAU8 wrote:Heroj, a ne ubica... svi smo mi Zikrija![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- SanskiBiser
#12 Re: Uapsilo Zikriju
15 godina plafon...izlazi za 8-9...Pokajnik wrote:Zikija bi mogli da rebnu 40 godina za teško ubistvo.Moraće sebi da nađe neki hobi
- GAU8
#13 Re: Uapsilo Zikriju
Ja nisam iznenadjen, jer sam 80% bio siguran da bar jedan od ova dva ubijena lika nije tek tako ubijen vec da je neki krimos.dudlov wrote:Ovo nisam očekivao ni u snu. Konto sam da se ubica, sa namjerom, neće pronaći. Skebaše ga, i što je najgore, Zikrija
Stoga je odmah otpao nacionalni predznak.
Ali da je "vehabija" ubica me ipak malo iznenadilo
- sinuhe
#14 Re: Uapsilo Zikriju
Mora da mu je bogobojazni vehabija prodavao med a ovaj njemu skunk.
- OldMayor
- O'zone
- Globalni moderator
#16 Re: Uapsilo Zikriju
Sad bi trebalo sve one koji su iskoristili ovaj zločin za raspirivanje medjunacionalne mržnje fino utuziti za to djelo. Napokon da se nauci da se ne leti pred rudu sa izjavama.
- uglavnomja
#17 Re: Uapsilo Zikriju
OldMayor wrote:Kvota je bila 25.00
btw. Zikrija je imao posla i u Norveskoj http://www.utrop.no/9070
Nasilnik ostaje nasilnik, gdje god da ga posadis
- O'zone
- Globalni moderator
#18 Re: Uapsilo Zikriju
Koliko vidim iz članka čovjek je preživio Logor i tri strijeljanja, ima psihičke probleme na osnovu toga i nije čudno sto ispoljava agresivnost.
- O'zone
- Globalni moderator
#19 Re: Uapsilo Zikriju
Ramiz Salkić: Policija mora hitno otkriti ubice dvojica muškaraca iz Trnopolja
29. juli 2014. u 11:59
Potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Ramiz Salkić pozvao je policiju u tom bh. entitetu da što prije riješi dvostruko ubistvo u Trnopolju kod Prijedora, a povratnike na strpljenje i sabur.
M. B. (62) i A. R. (48) iz Trnopolja kod Prijedora ubijeni su sinoć u kafiću "San" u Trnopolju, kod Prijedora, a istraga o ovom slučaju je još u toku.
"To je strašan događaj, posebno jer se dvostruko ubistvo desilo na Bajram, što kod Bošnjaka budi posebne emocije i osjećaje. Strašno je i to što se desilo u Trnopolju, gdje je bio logor i počinjeni stravični zločini nad Bošnjacima i Hrvatima", rekao je Salkić u izjavi za Fena.
Sve ovo, naglasio je, šalje i lošu poruku za povratnike.
"Razgovarao sam s nekim ljudima s prijedorskog područja. Oni tvrde da je nemoguće da je neko od Bošnjaka počinio ovo dvostruko ubistvo na Bajram. Izričite sumnje imaju da se sve to dogodilo na nacionalnoj osnovi i zbog toga bi bilo dobro da policija što prije uradi svoj posao, pronađe počinioca da bi se ove sumnje otklonile", rekao je potpredsjednik parlamenta RS-a Ramiz Salkić.
Radiosarajevo.ba
Kozarac zanijemio: Ovo nijedan Bošnjak nije mogao uraditi
Odbornik u Skupštini Grada Prijedora, Nedžad Bešić, za Klix.ba je kazao da je ovo ružna bajramska poruka za bošnjačke povratnike u ovoj regiji.
"Čitav Kozarac je zanijemio. Ljudi ne vide nijedan razlog za ovako brutalno ubistvo, pogotovo jer su ubijeni ljudi koji su bili vrijedni radnici i koji zasigurno nikom ništa nisu bili dužni", rekao je Bešić.
Na upit o odgovornim za zločin, kazao je:
"Sasvim je jasno da nijedan Bošnjak ne bi nešto ovako napravio, sve upućuje na to da je ubica srpske nacionalnosti. Smatram da je ovo pomno planirano, jer je ubistvo počinjeno automatskim oružjem kada su ova dvojica ljudi ostala sama u kafani. Vlasnik kafane je nešto ranije otišao kući i ostavio ih u kafani, a kada je čuo pucnje, vratio se i našao ih mrtve te pozvao policiju", ispričao je Bešić.
- drndalo
#20 Re: Uapsilo Zikriju
Hm, 3 streljanja....? Na stranu sto je neko lose nisanio onda, i to 3x, ali sada kada ima barem 3 ubijene osobe na svojoj dusi, jel misli da je najzad "izjednacio", i da nema potrebe za buducim zrtvama...?
- ultima_palabra
#21 Re: Uapsilo Zikriju
O'zone wrote:Sad bi trebalo sve one koji su iskoristili ovaj zločin za raspirivanje medjunacionalne mržnje fino utuziti za to djelo. Napokon da se nauci da se ne leti pred rudu sa izjavama.
Žene su čudo... čim čuje da je neku tukao, zlostavljao ili čak i ubio, navlaži se u sekundiNezvanično smo saznali da je Almir Redžić tokom života bio problematičan, te da je prije proteklog rata ubio suprugu.
"Tačno je da je ubio ženu, bio je i u zatvoru zbog toga. Nakon toga oženio se drugom ženom, koja ga je ostavila i sada je imao neku curu, tu iz čaršije", kazale su komšije ubijenog Redžića.
- area51
#22 Re: Uapsilo Zikriju
Sad mu ne gine Foča i "blanjanje" 
- OldMayor
#23 Re: Uapsilo Zikriju
A ovu teleću glavu treba uhapsit.

Eto majmuna.“Kontaktirao sam ljude na terenu, dvojica povratnika su sjedila u mjesnoj kafani. Neko je došao i jednostavno ih ubio, bez ikakve rasprave. Prema prvim indicijama, zločin su izvršile osobe srpske nacionalnosti. To je, nažalost, jako uznemirujuće. Pogotovo jer je Trnopolje mjesto stradanja mnogih Bošnjaka i Hrvata. Tu je bio stravičan logor. Nažalost, ovaj događaj potvrđuje da tamo ima još uvijek mnogo onih koji su spremni da ubijaju one koji su drugačiji”, rekao je Salkić za Klix.ba.
- GAU8
#24 Re: Uapsilo Zikriju
Manipulator pokvareniOldMayor wrote:A ovu teleću glavu treba uhapsit.
Eto majmuna.“Kontaktirao sam ljude na terenu, dvojica povratnika su sjedila u mjesnoj kafani. Neko je došao i jednostavno ih ubio, bez ikakve rasprave. Prema prvim indicijama, zločin su izvršile osobe srpske nacionalnosti. To je, nažalost, jako uznemirujuće. Pogotovo jer je Trnopolje mjesto stradanja mnogih Bošnjaka i Hrvata. Tu je bio stravičan logor. Nažalost, ovaj događaj potvrđuje da tamo ima još uvijek mnogo onih koji su spremni da ubijaju one koji su drugačiji”, rekao je Salkić za Klix.ba.
- alanx
#25 Re: Uapsilo Zikriju
NIje mu los profil:
https://www.facebook.com/zikrija.krkic
https://www.facebook.com/zikrija.krkic