Uahpšen Amir Pašić Faćo

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mmnarina

#1 Uahpšen Amir Pašić Faćo

Post by mmnarina »

Zaista jeste. Danas. Navodno u Sarajevu. Znate, to je onaj svjedok saradnik sarajevskog tužilaštva koji je malo i pucoa kod Begove dzamije 29.septembra ove godine.
chuchumbamayumbe

#2 Re: Uahpšen Amir Pašić Faćo

Post by chuchumbamayumbe »

mmnarina wrote:Zaista jeste. Danas. Navodno u Sarajevu. Znate, to je onaj svjedok saradnik sarajevskog tužilaštva koji je malo i pucoa kod Begove dzamije 29.septembra ove godine.
...pa zamalo ubio covjeka...
No sikiriki, eto njega vanka za 24 sahata, uz izvinjenje i pushenje qrca sa usisavanjem jaja (VELIKIH)!
basta sljezove boje

#3 Re: Uahpšen Amir Pašić Faćo

Post by basta sljezove boje »

chuchumbamayumbe wrote:
mmnarina wrote:Zaista jeste. Danas. Navodno u Sarajevu. Znate, to je onaj svjedok saradnik sarajevskog tužilaštva koji je malo i pucoa kod Begove dzamije 29.septembra ove godine.
No sikiriki, eto njega vanka za 24 sahata, uz izvinjenje i pushenje qrca sa usisavanjem jaja (VELIKIH)!
i sto javnost treba da shvati iz ovoga?

1. Faco je suradnik policije
2. Faco ima dobrog advokata
3. Faco ce da (pot)plati
4. ostalo
Edin H.

Post by Edin H. »

Cijelo vrijeme vam govorim i konacno je potvrdjeno :-)

Facho je izjavio u Danima da nema nista sa tim i kada je pocela pucnjava on se okrenuo i odsetao :oops:

Nije jos potvrdjeno ali mislim da je otisao na cevape kod Zelje, pa na kolace i bozu kod Ramiza :roll:
vanjki

Post by vanjki »

ma ljudi faco nije kriminalac,ma to je ljudina,nemojte tako!!!!covjek otisao da kupi bingo listic u lutriju kada ono pucaaa.ma nije on ljudi kriv,vjerujte mu. :D :D :D :D :D :D
lolita_xx

Post by lolita_xx »

vanjki wrote:ma ljudi faco nije kriminalac,ma to je ljudina,nemojte tako!!!!covjek otisao da kupi bingo listic u lutriju kada ono pucaaa.ma nije on ljudi kriv,vjerujte mu. :D :D :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol:
chuchumbamayumbe

#7 Re: Uahpšen Amir Pašić Faćo

Post by chuchumbamayumbe »

basta sljezove boje wrote:
chuchumbamayumbe wrote:

3. Faco ce da (pot)plati
4. ostalo
Vjerovatno sve gore navedeno...
"Blago se njemu", ja sutra da klepim pastetu u granapu, odrobij'o bi godinu, brat bratu...
Downunda

#8 Re: Uahpšen Amir Pašić Faćo

Post by Downunda »

chuchumbamayumbe wrote:
basta sljezove boje wrote:
chuchumbamayumbe wrote: ...pa zamalo ubio covjeka...

3. Faco ce da (pot)plati
4. ostalo
Vjerovatno sve gore navedeno...
"Blago se njemu", ja sutra da klepim pastetu u granapu, odrobij'o bi godinu, brat bratu...
Ne sine, nego bi te gazda granapa upucao (pištoljem bez dozvole normalno) sa jedno 6 metaka (ne daj Bože), pa bi on odležao solidnih 45 dana, ali ne zbog ubistva, nego što nije prijavio PDV na paštetu, kontaš?

Welcome to :bih:
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

jao slike na vijestima :lol:

Image

kako sarajevo-x.com zamislja Facu u pritvoru :lol:
Zox

Post by Zox »

Samo da vam javim da sam drugog ucesnika u toj pucnjavi, Alena Grbu, prosle sedmice vidio kako normalno seta gradom.
Ove nove sigurnosne mjere ne djeluju retroaktivno, izgleda...
Alkos

Post by Alkos »

Ako sam ja dobro vidio on radi na vratima jednog od ugostiteljskih objekata na carsiji!Katastrofa!
Post Reply