U21 Championship
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hidrant
#26 Re: U21 Championship
Nije niko napravio faul.
Ono su normalni dueli.
Isto je bio duel kad je onaj kloc napravio penal.
Nema se sta prigovorit.
Fudbal je muska igra.
Talijani se veceras valjali jedno 10-15 min, ali nista neobicno.
sad reci da cu Talijani bili bolji, a Srbi imali dvije 100%-tne je malo bezobrazno.
Kod Talijana samo Giovinco zna igrat lopte.Ostalo tanks.
Ono su normalni dueli.
Nema se sta prigovorit.
Fudbal je muska igra.
sad reci da cu Talijani bili bolji, a Srbi imali dvije 100%-tne je malo bezobrazno.
- Baltazar_khan
#27 Re: U21 Championship
hidrant wrote: Veceras ce Srbija da pojede Talijane.
Ipak Srbi igraju u mnogo kvalitetnijim momcadima.
Jel te stid više što vazda daješ nebulozne izjave?
-
Tomislav
#28 Re: U21 Championship
Šta li si ti gledao kad su ti talijani bili dva puta bolji?FrancescoTotti wrote:Talijani dva puta bolji ali nece lopta u gol . Nisu imali srece . Hidrant haj reci da nije covjek gurno igraca i onda dao golhidrant wrote:Sto lazes?FrancescoTotti wrote:Englezi dali dva gola nakon ocitih faula nad obradbenim igracima Finske cak su finci mali i terensku prednost i nekoliko finih sansi
Nije ni bitno.
Englezi lagano protiv solidnih Finaca.
Posebno mi je drago sto je pokazano da je fudbalska skola Chelskija smece.
Veceras ce Srbija da pojede Talijane.
Ipak Srbi igraju u mnogo kvalitetnijim momcadima.
-
mikelandjelo
#29 Re: U21 Championship
pa dobro Srbija nije pojela Italiju ali su vrlo lako mogli dobiti Italijane.Baltazar_khan wrote:hidrant wrote: Veceras ce Srbija da pojede Talijane.
Ipak Srbi igraju u mnogo kvalitetnijim momcadima.![]()
Jel te stid više što vazda daješ nebulozne izjave?
Od 70. minute sto sam ja gledo italija nije nista uradila. Trenutno je Srbija uz Englesku i mozda Italiju najveci favorit po meni.
-
Art-Vandaley
#30 Re: U21 Championship
srbija!
- Baltazar_khan
#31 Re: U21 Championship
Ko nokiaArt-Vandaley wrote:srbija!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#32 Re: U21 Championship
Gledao samo zadnjih 30 minuta tekme. Ono sto sam vidio da je srbija bolja bila,i to vidno. Mada i onaj uvijek "objektivni"
komentator na RTRS kaze da su Talijani dosta bolji bili prvo poluvrijeme.
-
FrancescoTotti
#33 Re: U21 Championship
Ko zna mozda hidrant nije vidio utakmice nikako-LIBERO- wrote:Gledao samo zadnjih 30 minuta tekme. Ono sto sam vidio da je srbija bolja bila,i to vidno. Mada i onaj uvijek "objektivni"komentator na RTRS kaze da su Talijani dosta bolji bili prvo poluvrijeme.
- hidrant
#34 Re: U21 Championship
Mozd ti nisi gledao.Ha?FrancescoTotti wrote:Ko zna mozda hidrant nije vidio utakmice nikako
Prvih petnaest minuta utakmica sa dosta tempa, ali onda dolazi do blagog pada i Srbija se nesvjesno malo povukla i tu su
Talijani stvorili dvije sanse.Hej citave dvije sanse!
To su bili oni sutevi Giovinca, koji je, ruku na srce, bio po sredini gola, i ona sansa Ballotelija.
Drugo poluvrijeme ih Srbi unistili u svim segmentima igre.
Tomovic, ali se ne varam, onaj desni bek, nije dao gol sa metar udaljenosti.
To je bila najbolja sansa na utakmici, a Kacar skaricama pogodi stativu.Ono je bila cista perverzija.Kakav pokusaj.
Strasni Talijani nisu mogli disati.Valjali se ljudi 10 min.Naravno nije se nista drugo ni ocekivalo.
Uce se ljudi biti picke od djetinstva.
Nece ovi Talijani ni grupe proci.Svedi ce ih unistiti.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#35 Re: U21 Championship
Evo vam sigurice na kladionici, Italija nece izgubit od Swedske i proci ce grupuhidrant wrote:Mozd ti nisi gledao.Ha?FrancescoTotti wrote:Ko zna mozda hidrant nije vidio utakmice nikako
Prvih petnaest minuta utakmica sa dosta tempa, ali onda dolazi do blagog pada i Srbija se nesvjesno malo povukla i tu su
Talijani stvorili dvije sanse.Hej citave dvije sanse!
To su bili oni sutevi Giovinca, koji je, ruku na srce, bio po sredini gola, i ona sansa Ballotelija.
Drugo poluvrijeme ih Srbi unistili u svim segmentima igre.
Tomovic, ali se ne varam, onaj desni bek, nije dao gol sa metar udaljenosti.
To je bila najbolja sansa na utakmici, a Kacar skaricama pogodi stativu.Ono je bila cista perverzija.Kakav pokusaj.![]()
Strasni Talijani nisu mogli disati.Valjali se ljudi 10 min.Naravno nije se nista drugo ni ocekivalo.
Uce se ljudi biti picke od djetinstva.
Nece ovi Talijani ni grupe proci.Svedi ce ih unistiti.
- pump
#36 Re: U21 Championship
da li neko zna u slucaju istog broja bodova u grupi i medjusobnih susreta izjednacenih ,
kako se gleda gol razlika , npr
SVEDSKA 4 BODA I GOL RAZLIKA 8.3
SRBIJA 4 BODA I GOL RAZLIKA 7.2
ITALIJA 4 BODA I GOL RAYLIKA 5.0
I SVE TO naravno U SLUcAJU DA SVI POBJEDE Bjelorusiju i medjusobno odigraju nerijeseno
ko u ovom slucaju ide dalje
hvala
i nesumnjam da ce svedi kao domacini ici dalje
I SVE TO naravno U SLUcAJU DA SVI POBJEDE Bjelorusiju i medjusobno odigraju nerijeseno
hvala
-
FrancescoTotti
#37 Re: U21 Championship
Fudbal je muska igra a ovakve prkrsaje si okarakterisao kradjom na utakmici Celzi - Barcahidrant wrote:Nije niko napravio faul.
Ono su normalni dueli.
Nema se sta prigovorit.
Fudbal je muska igra.
-
vjecnobordo
#38 Re: U21 Championship
Pa normalno se gleda gol razlika. Ko je dao više golova, iam prednost. Znači, bolje je 8-3, nego 5-0. A budi siguran da će Bjelorusi otkinuti nekome bod. Nisu nimalo naivna selekcija, a Švedi su im jučer uz pomoć sudija, nafakaški izjednačujući gol (koji je preokrenuo meč) i publiku utrpali 5.pump wrote:da li neko zna u slucaju istog broja bodova u grupi i medjusobnih susreta izjednacenih ,
hvala
- hidrant
#39 Re: U21 Championship
Nisam ja govorio za te faulove, nego evidentni prekrsaj Alvesa u sesnest i evidentno igranje rukom u dva navrata uFrancescoTotti wrote: Fudbal je muska igra a ovakve prkrsaje si okarakterisao kradjom na utakmici Celzi - Barca![]()
sesnest.
Nisam ja trazio osam penala.Dosta 3-4.
- pump
#40 Re: U21 Championship
a ko je jaci Ibrahimovic ili Piplica _
- Luke Perry
#41 Re: U21 Championship
theo walcott i marko marin sad zasad prilicno nezainteresovano djeluju na EP
- hidrant
#42 Re: U21 Championship
Theo je vanzemaljac za ove spanske kvaziigrace.Luke Perry wrote:theo walcott i marko marin sad zasad prilicno nezainteresovano djeluju na EP
Englezi demonstrirali veceras silu i sa pola snage dobili Spance.
- Zwanziger
#43 Re: U21 Championship
Njemacka-Finska 2:0 (Howedes, Dejagah)
Engleska-Spanija 2:0 (Fraizer Campbell, James Milner)
Danas ocekivani rezultati; Spanija preslaba i sada im treba cudo da prodju u polufinale. Englezi su vec osigurali polufinale. Nijemci jos jednom pokazali da imaju najjacu odbranu na turniru i sada im je dovoljan i remi protiv Engleske da prodju u polufinale. Mesut Özil i Jerome Boateng najbolji u Njemackoj u prva dva meca. Özil danas asistirao za oba gola, Boatenga jos nisu uspjeli proci u prva dva meca
i citam da je Arsenal zainteresovan da ga dovede.
Engleska-Spanija 2:0 (Fraizer Campbell, James Milner)
Danas ocekivani rezultati; Spanija preslaba i sada im treba cudo da prodju u polufinale. Englezi su vec osigurali polufinale. Nijemci jos jednom pokazali da imaju najjacu odbranu na turniru i sada im je dovoljan i remi protiv Engleske da prodju u polufinale. Mesut Özil i Jerome Boateng najbolji u Njemackoj u prva dva meca. Özil danas asistirao za oba gola, Boatenga jos nisu uspjeli proci u prva dva meca
-
FrancescoTotti
#44 Re: U21 Championship
Italija bez problema prosla domacine . Baloteli prestrogo iskljucen . Talijani svojom igrpm melju lagano 
- hidrant
#45 Re: U21 Championship
Iskustvo.
Umalo da ne zajebu stvar, ali The Force ne posustaje.
Umalo da ne zajebu stvar, ali The Force ne posustaje.
-
Art-Vandaley
#46 Re: U21 Championship
dje su sada pljuvaci premiershipa i platini da kazu kako engleska liga dovodjenjem stranaca upropastava njihove mlade igrace haha bas ih dobro upropastava evo ih u finalu eura za mlade...
- ja.neron
#47 Re: U21 Championship
njih samo mogu upropastiti treneri početnici poput Pearce ili Adamsa koji ne znaju kada treba stati na loptu i malo razvući igruArt-Vandaley wrote:dje su sada pljuvaci premiershipa i platini da kazu kako engleska liga dovodjenjem stranaca upropastava njihove mlade igrace haha bas ih dobro upropastava evo ih u finalu eura za mlade...
- swift
#48 Re: U21 Championship
Evo ih u finalu ali na guzove. Svede jedva pobijedili. Ubice ih Talijani u pojam.Art-Vandaley wrote:dje su sada pljuvaci premiershipa i platini da kazu kako engleska liga dovodjenjem stranaca upropastava njihove mlade igrace haha bas ih dobro upropastava evo ih u finalu eura za mlade...
- Lekler
#49 Re: U21 Championship
Njemacka-Engleska...
Finale za pozeljeti,Engleska je favorit ali ja navijam za "svoje" svabe,koji ce u finalu biti bez Marina(povreda) i Dejagah-a(kartoni),do sada najbolji igrac turnira Manuel Neuer ce nadam se ovo odluciti u korist Njemacke
'SCHLAND
Finale za pozeljeti,Engleska je favorit ali ja navijam za "svoje" svabe,koji ce u finalu biti bez Marina(povreda) i Dejagah-a(kartoni),do sada najbolji igrac turnira Manuel Neuer ce nadam se ovo odluciti u korist Njemacke
'SCHLAND
-
Art-Vandaley
#50 Re: U21 Championship
jes mozda nekad kad udju u finaleswift wrote:Evo ih u finalu ali na guzove. Svede jedva pobijedili. Ubice ih Talijani u pojam.Art-Vandaley wrote:dje su sada pljuvaci premiershipa i platini da kazu kako engleska liga dovodjenjem stranaca upropastava njihove mlade igrace haha bas ih dobro upropastava evo ih u finalu eura za mlade...