Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sinoc Madonna u Beogradu, a prije nekoliko dana U2 u Zagrebu, a u Sarajevu ... !
Je li stvarno tolika razlika u standardu, broju stanovnika, a i zanimanju za ovakvu muziku izmedju Sarajeva i ova dva grada? Ima li iko ovdje ko bi mogao dovesti neki pozeljan bend/pjevaca/pjevacicu koji ne mora napuniti Kosevo ili Zetru, ali barem Dom mladih, ali da bude neko ime koje vrijedi u tom muzickom svijetu. Jesmo li stvarno toliko nesposobni, intertni, ili sta vec?
Pogledajte clanak na Index.hr
Nastavlja se niz velikih koncerata: Od Depeche Modea do Backstreet Boysa
NAKON čak dva koncerta irske mega grupe U2, The Sisters Of Mercy, Macy Gray, Kraftwerka, Mobyja, Lilly Allen i mnogih drugih velikih svjetskih imena, Hrvatsku tek očekuju brojne glazbene poslastice. Glazbeni repertoar koji kreće s jesenskim danima trebao bi zadovoljiti raznovrsne ukuse.
Drugi put Hrvatsku će posjetiti skupina The Cult, koja će nastupiti 30. rujna u Domu sportova,a u Tvornici je 6. listopada najavljen koncert finske metal pjevačice Tarje Turunen, nekadašnje članice Nightwisha. One malo "blažeg" ukusa trebalo bi zadovoljiti gostovanjeErosa Ramazzottija 24. listopada u zagrebačkoj Areni gdje će promovirati svoj novi album "Ali e radici".
U Areni će također 27. studenoga nastupiti nekoć megapopularni boy bend Backstreet Boys, kao i iščekivani Depeche Modekoji će 14. veljače 2010., odraditi koncert koji je trebao biti 21. svibnja ove godine. U rujnu, točnije 5. u Tvornicu stižu kalifornijski punkeri The Offspring, Masive Attack se očekuju 6. studenoga u Domu sportova, a Jon Spencer Heavy Trasha17. rujna u Boogaloou.
zimomor wrote:Sinoc Madonna u Beogradu, a prije nekoliko dana U2 u Zagrebu, a u Sarajevu ... !
Je li stvarno tolika razlika u standardu, broju stanovnika, a i zanimanju za ovakvu muziku izmedju Sarajeva i ova dva grada? Ima li iko ovdje ko bi mogao dovesti neki pozeljan bend/pjevaca/pjevacicu koji ne mora napuniti Kosevo ili Zetru, ali barem Dom mladih, ali da bude neko ime koje vrijedi u tom muzickom svijetu. Jesmo li stvarno toliko nesposobni, intertni, ili sta vec?
ma kojeg će nam oni penisa, pored ovakvog deficita , dođu, uzmu pare i odnesu ih.
zimomor wrote:Sinoc Madonna u Beogradu, a prije nekoliko dana U2 u Zagrebu, a u Sarajevu ... !
ma kojeg će nam oni ......, pored ovakvog deficita , dođu, uzmu pare i odnesu ih.
ma kojeg će nam oni ......, pored ovakvog deficita , dođu, uzmu pare i odnesu ih.
a ne racunas na pare koje donesu
nije valjda da mislis da vise donesu nego sto odnesu?
Sve dok postoje likovi kojima je muka od SFF zato sto ne mogu smisliti Eminu Ganic, ili sto im smeta Hotel Europe jer ga je neko imenom i prezimenom obnovio, mi ostajemo provincija...
Kakva smo uvijek i bili, zapravo. Poslije rata smo imali nezasluzenu sansu, i to je bilo to...
nije valjda da mislis da vise donesu nego sto odnesu? [/quote]
U2 je sigurno zagrebu vise donio nego sto je odnio...i pored deficita grad,kanton ima para za prljavog hariya pa sto ne bi mogli naci i za neko svjetsko ime...kakve ja koristi imam sto su pare ovdje i u hariyevim dzepovima...
mahh kod nas mogu dolaziti samo kojekavi d.j-evi...e oni vise odnesu nego sto donesu...
Last edited by mrtva kokoš on 25/08/2009 12:44, edited 2 times in total.
U2 je sigurno zagrebu vise donio nego sto je odnio...i pored deficita grad,kanton ima para za prljavog hariya pa sto ne bi mogli naci i za neko svjetsko ime...kakve ja koristi imam sto su pare ovdje i u hariyevim dzepovima...
mahh kod nas mogu dolaziti samo kojekavi d.j-evi...e oni vise odnesu nego sto donesu...
no coment.
nije li koncert prljavog bio besplatan?
pa kako za koga superhiche. za VIP i bogatu gospodu je bio besplatan, a za nas sitnu buraniju bez VIP passova je bio 20 markica. gdje si kad si trebo sarajevskoj sirotinji superhiche!
a na madonu ne bih ni ja otisao da je dzaba.
edit: a ovo govorite o hariju, ja reko o kazalistu. hahahaha
Last edited by karanana on 25/08/2009 12:50, edited 1 time in total.
u sarajevu nema ozbiljnog promotera.
to je najveći razlog.
pored toga sarajevo nema publiku koja je u dosluhu sa svjetskim trendovima u pop muzici pa bi samo mogla proći neka imena za koja se zna iz "bivših vremena". jedni franz ferdinand koji su u jednom interview-u izjavili da im je san da odsviraju koncert ovdje i čak snime live album "franz ferdinand-live in sarajevo" ne bi ovdje mogli skupiti mislim ni 500 ljudi uz danonoćnu reklamu i socijalne cijene ulaznica.
no coment.
nije li koncert prljavog bio besplatan?
pa kako za koga superhiche. za VIP i bogatu gospodu je bio besplatan, a za nas sitnu buraniju bez VIP passova je bio 20 markica. gdje si kad si trebo sarajevskoj sirotinji superhiche!
Ja otimam od sirotinje i dajem bogatima, jer nema fajde davati siromašnima, parola mi je u mene: para na paru uš na fukaru.
a ti probaj dozvati robin huda, betmena.................
karanana wrote:[
a na madonu ne bih ni ja otisao da je dzaba.
edit: a ovo govorite o hariju, ja reko o kazalistu. hahahaha
jos cu ti jednom ponoviti kakve ja koristi imam ako su pare ovdje u haryijevim dzepovima...pa ti pisi no comment do sutra...
i opet ti kazem nemam nista protiv hariya ali imam protiv toga da grad/kanton daje pare za njegov koncert a nema za neko svjetsko ime...
Last edited by mrtva kokoš on 25/08/2009 13:01, edited 1 time in total.