U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

zimomor

#1 U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by zimomor »

Sinoc Madonna u Beogradu, a prije nekoliko dana U2 u Zagrebu, a u Sarajevu ... !
Je li stvarno tolika razlika u standardu, broju stanovnika, a i zanimanju za ovakvu muziku izmedju Sarajeva i ova dva grada? Ima li iko ovdje ko bi mogao dovesti neki pozeljan bend/pjevaca/pjevacicu koji ne mora napuniti Kosevo ili Zetru, ali barem Dom mladih, ali da bude neko ime koje vrijedi u tom muzickom svijetu. Jesmo li stvarno toliko nesposobni, intertni, ili sta vec?

Pogledajte clanak na Index.hr

Nastavlja se niz velikih koncerata: Od Depeche Modea do Backstreet Boysa

NAKON čak dva koncerta irske mega grupe U2, The Sisters Of Mercy, Macy Gray, Kraftwerka, Mobyja, Lilly Allen i mnogih drugih velikih svjetskih imena, Hrvatsku tek očekuju brojne glazbene poslastice. Glazbeni repertoar koji kreće s jesenskim danima trebao bi zadovoljiti raznovrsne ukuse.

Drugi put Hrvatsku će posjetiti skupina The Cult, koja će nastupiti 30. rujna u Domu sportova,a u Tvornici je 6. listopada najavljen koncert finske metal pjevačice Tarje Turunen, nekadašnje članice Nightwisha. One malo "blažeg" ukusa trebalo bi zadovoljiti gostovanje Erosa Ramazzottija 24. listopada u zagrebačkoj Areni gdje će promovirati svoj novi album "Ali e radici".

U Areni će također 27. studenoga nastupiti nekoć megapopularni boy bend Backstreet Boys, kao i iščekivani Depeche Mode koji će 14. veljače 2010., odraditi koncert koji je trebao biti 21. svibnja ove godine. U rujnu, točnije 5. u Tvornicu stižu kalifornijski punkeri The Offspring, Masive Attack se očekuju 6. studenoga u Domu sportova, a Jon Spencer Heavy Trasha 17. rujna u Boogaloou.

http://www.index.hr/xmag/clanak/nastavl ... 47348.aspx
karanana

#2 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by karanana »

Hari Mata Hari, SFF....
sve regionalni spektakl godine do regionalnog spektakla godine. fuj. cim cujem nesto ala "najveci regionalni" muka mi.
Super Hik

#3 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Super Hik »

zimomor wrote:Sinoc Madonna u Beogradu, a prije nekoliko dana U2 u Zagrebu, a u Sarajevu ... !
Je li stvarno tolika razlika u standardu, broju stanovnika, a i zanimanju za ovakvu muziku izmedju Sarajeva i ova dva grada? Ima li iko ovdje ko bi mogao dovesti neki pozeljan bend/pjevaca/pjevacicu koji ne mora napuniti Kosevo ili Zetru, ali barem Dom mladih, ali da bude neko ime koje vrijedi u tom muzickom svijetu. Jesmo li stvarno toliko nesposobni, intertni, ili sta vec?

ma kojeg će nam oni penisa, pored ovakvog deficita , dođu, uzmu pare i odnesu ih. :roll:
mrtva kokoš

#4 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by mrtva kokoš »

Super Hik wrote:
zimomor wrote:Sinoc Madonna u Beogradu, a prije nekoliko dana U2 u Zagrebu, a u Sarajevu ... !

ma kojeg će nam oni ......, pored ovakvog deficita , dođu, uzmu pare i odnesu ih. :roll:
a ne racunas na pare koje donesu :roll:
Super Hik

#5 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Super Hik »

Splinter wrote:
Super Hik wrote:

ma kojeg će nam oni ......, pored ovakvog deficita , dođu, uzmu pare i odnesu ih. :roll:
a ne racunas na pare koje donesu :roll:
nije valjda da mislis da vise donesu nego sto odnesu? :shock:
ins

#6 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by ins »

Sve dok postoje likovi kojima je muka od SFF zato sto ne mogu smisliti Eminu Ganic, ili sto im smeta Hotel Europe jer ga je neko imenom i prezimenom obnovio, mi ostajemo provincija...

Kakva smo uvijek i bili, zapravo. Poslije rata smo imali nezasluzenu sansu, i to je bilo to... :skoljka:
jedna

#7 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by jedna »

A što striktno u Sarajevu? Bio je Lenny u Banja Luci, pa čini mi se da posjeta i nije bila...hmmm...neka
alica.k

#8 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by alica.k »

bogami mi imamo vogoscanske i novogradske dane...meni dosta
Super Hik

#9 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Super Hik »

alica.k wrote:bogami mi imamo vogoscanske i novogradske dane...meni dosta
tako je, a ima i ona čevljanska korida. :D
Loulou

#10 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Loulou »

Super Hik wrote:
:D
BaileyS

#11 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by BaileyS »

Uvijek je bilo i bice jos dugo...

Prije rata standardna ruta je bila Ljubljana - Zagreb - Beograd mada su Sarajevo i Skoplje duplo veci od Ljubljane.
Skyfox

#12 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Skyfox »

Super Hik wrote:
i porodicni dani u Willsu :-?

ma svi kontaju zasto ici u manji grad (SA) kad svi zainteresovani mogu i hoce doc u veci (BG, ZG) vjerovatno se vode nekim slicnim razmisljanjem...
mrtva kokoš

#13 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by mrtva kokoš »

Splinter wrote:
Super Hik wrote:

nije valjda da mislis da vise donesu nego sto odnesu? :shock:[/quote]

U2 je sigurno zagrebu vise donio nego sto je odnio...i pored deficita grad,kanton ima para za prljavog hariya :-) pa sto ne bi mogli naci i za neko svjetsko ime...kakve ja koristi imam sto su pare ovdje i u hariyevim dzepovima...
mahh kod nas mogu dolaziti samo kojekavi d.j-evi...e oni vise odnesu nego sto donesu...
Last edited by mrtva kokoš on 25/08/2009 12:44, edited 2 times in total.
Edmond

#14 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Edmond »

:)
Super Hik

#15 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Super Hik »

Splinter wrote:[

U2 je sigurno zagrebu vise donio nego sto je odnio...i pored deficita grad,kanton ima para za prljavog hariya :-) pa sto ne bi mogli naci i za neko svjetsko ime...kakve ja koristi imam sto su pare ovdje i u hariyevim dzepovima...
mahh kod nas mogu dolaziti samo kojekavi d.j-evi...e oni vise odnesu nego sto donesu...
no coment.

nije li koncert prljavog bio besplatan?
trinaesti

#16 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by trinaesti »

tema bi trebala nositi naziv:

U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, u Zenici Moj Ummete, a u Sarajevu ... ?
shin

#17 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by shin »

Na Maddonu ne bih otisao ni da je djaba.

U2 ne valja kurcu poslije Pop albuma.

Ocekujem paljbu 8)
karanana

#18 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by karanana »

Super Hik wrote:

no coment.

pa kako za koga superhiche. za VIP i bogatu gospodu je bio besplatan, a za nas sitnu buraniju bez VIP passova je bio 20 markica. gdje si kad si trebo sarajevskoj sirotinji superhiche!

a na madonu ne bih ni ja otisao da je dzaba.

edit: a ovo govorite o hariju, ja reko o kazalistu. hahahaha
Last edited by karanana on 25/08/2009 12:50, edited 1 time in total.
escobar_

#19 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by escobar_ »

Seka Aleksić? :lol: :lol:
zomri

#20 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by zomri »

u sarajevu nema ozbiljnog promotera.
to je najveći razlog.
pored toga sarajevo nema publiku koja je u dosluhu sa svjetskim trendovima u pop muzici pa bi samo mogla proći neka imena za koja se zna iz "bivših vremena". jedni franz ferdinand koji su u jednom interview-u izjavili da im je san da odsviraju koncert ovdje i čak snime live album "franz ferdinand-live in sarajevo" ne bi ovdje mogli skupiti mislim ni 500 ljudi uz danonoćnu reklamu i socijalne cijene ulaznica.

šupak evrope - to smo mi.
Super Hik

#21 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Super Hik »

karanana wrote:
Super Hik wrote:

no coment.

pa kako za koga superhiche. za VIP i bogatu gospodu je bio besplatan, a za nas sitnu buraniju bez VIP passova je bio 20 markica. gdje si kad si trebo sarajevskoj sirotinji superhiche!
Ja otimam od sirotinje i dajem bogatima, jer nema fajde davati siromašnima, parola mi je u mene: para na paru uš na fukaru. :D :D

a ti probaj dozvati robin huda, betmena................. :lol:
Super Hik

#22 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Super Hik »

karanana wrote:[

a na madonu ne bih ni ja otisao da je dzaba.

edit: a ovo govorite o hariju, ja reko o kazalistu. hahahaha
:lol: :lol: :lol: :lol:
Klodovik

#23 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Klodovik »

Da znaju da će napuniti stadion i dobro zaraditi, došli bi. Ovako... nema ih ko dovesti, malen grad, teško doći do njega (re infrastruktura) itd.
Boom71

#24 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by Boom71 »

Nije fol u "donio ili odnio".
Fol je sto smo ne interesantni ili ne bitni.

Pa da mogu ja bih licno platio da dodju neke Imena u Grad,cisto da nam bar daju neku atmosferu da smo neki faktor i to.

Sta treba da Bono dodje i da mu "nasi" otmu pasos koji je zasluzeno dobio !

Majko moja....

:roll:
mrtva kokoš

#25 Re: U2 u Zagrebu, Madonna u Beogradu, a u Sarajevu ... ?

Post by mrtva kokoš »

jos cu ti jednom ponoviti kakve ja koristi imam ako su pare ovdje u haryijevim dzepovima...pa ti pisi no comment do sutra...
i opet ti kazem nemam nista protiv hariya ali imam protiv toga da grad/kanton daje pare za njegov koncert a nema za neko svjetsko ime...
Last edited by mrtva kokoš on 25/08/2009 13:01, edited 1 time in total.
Post Reply