koncert iznenadjenja
http://www.sarajevo-x.com/showtime/muzi ... /090809061
da li je moguceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hoces reci da mu je predgrupafixer wrote:dolazi na koncert Harija - provjereno
Da, Ministar je platio i njima i Seji Kalacu da budu predgrupaCompos_Sui wrote:hoces reci da mu je predgrupafixer wrote:dolazi na koncert Harija - provjereno![]()
![]()
salu na stranu...NE DIRAJTE MI U U2![]()
![]()
![]()
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DOLAZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Evo, svi clanovi banda kleche i dane provodimo u molitvi kako ne bismo dobili minus od izvjesnog forumasha zvanog Her Flick, jer, minus od njega bio bi veliki minus za band i to bi sigurno unistilo nasu karijeru!"Her Flick wrote:ma to ga hai zovno kao spesl gest star
miro (sff) i bono su raja i bono ce doci na bazene da koju zasvira za sarajvsku elitu i sminku
ko nema sff akreditaciju i okovratnicu nece moci uci
no salu na stranu, ako fakat dodju i budu svirali u nekom cumezu ili samo za probranu raju to ce im biti jedan veeeeeeeeeeeliki minus od mene
Bio bi baš assh.le da se pojavi u klubu gdje će samo jet fucking set moći ući sa specijalnim pozivnicama. Onda vijest ne bi trebala biti Bono dolazi u Sarajevo, nego Bono dolazi Purivatri na rođendan...stochar wrote:"Evo, svi clanovi banda kleche i dane provodimo u molitvi kako ne bismo dobili minus od izvjesnog forumasha zvanog Her Flick, jer, minus od njega bio bi veliki minus za band i to bi sigurno unistilo nasu karijeru!"Her Flick wrote:ma to ga hai zovno kao spesl gest star
miro (sff) i bono su raja i bono ce doci na bazene da koju zasvira za sarajvsku elitu i sminku
ko nema sff akreditaciju i okovratnicu nece moci uci
no salu na stranu, ako fakat dodju i budu svirali u nekom cumezu ili samo za probranu raju to ce im biti jedan veeeeeeeeeeeliki minus od mene
(Bono Vox, News Of The World)