Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dvadeset i šest godina nakon svojih početaka, irska rock-grupa U2 postala je prava institucija: div čiji bi se novi album trebao prodati u više od 12 miliona primjeraka i humanitarna organizacija koja brani siromašne u svijetu.
"Bili su vrlo kolebljivi i nespretni kada sam se počeo baviti s njima 1978. godine. Nisu bili baš dobri", rekao je peti 'mušketir' grupe, menadžer Paul McGuinness.
"Imali su dobar duh, malo znanja i nisu vjerovali da će postati veliki", dodao je govoreći o novom albumu “How to Dismantle an Atomic Bomb”, koji će biti objavljen 22. novembra.
Tvrdi kako je to "njihovo dosad najbolje djelo". "Oni snimaju ploče već 25 godina i mogu se usporediti. Album Rolling Stonesa danas se prodaje u dva miliona primjeraka, dok je posljednji album U2 prodan u 13 miliona", rekao je McGuinness.
Konacno
Da ga je uzeti na pricu da dodje u Sarajevo...eeee to bi bio koncert
Ma nista to,neznam kada sam zadnji puit skinuo pjesmu sa neta, a u zivotu sam koliko se sjecam kupio samo jedancd koji je bio pirat i to zasto nisam mog`o nigdje naci original....
nostalgicar wrote:Ma nista to,neznam kada sam zadnji puit skinuo pjesmu sa neta, a u zivotu sam koliko se sjecam kupio samo jedancd koji je bio pirat i to zasto nisam mog`o nigdje naci original....
nostalgicar wrote:Ma nista to,neznam kada sam zadnji puit skinuo pjesmu sa neta, a u zivotu sam koliko se sjecam kupio samo jedancd koji je bio pirat i to zasto nisam mog`o nigdje naci original....