U zenama ne dade se meni

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

senzibilni

#1 U zenama ne dade se meni

Post by senzibilni »

Ono .nije se dalo u zenama,prosle su godine, nije da nisam imo curu ,malo nekako .gori od mene vidim setaju trebe snalaze se .ja se nisam znao snaci.
Mene jednostavno nije htjelo,kad sam sam skontam ja sta cu i kakocu ali kad trba to uradit sav zamrem
Valjda zivci.gledam neko jutro jedan majmun voza trebu pravo dobra,on majmun klasicni
Kako to ? Pa se pitam imal iko da mi kaze hocel mene ikad krenut,imal iko na ovom svjetu da to zna
U cemu je fol ljudi moji,imam ja sve i situiran sam dobro ,ali nisam zadovoljan.
Nije da se ja jadam ,ali me cudi sta sam ja od toliko svjeta jedini.zivot mi ne vrjedi nista
Prozivljavam teske dane
Zivi bili
Zoya

#2 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Zoya »

Nemaš dobru spiku. Džaba što si situiran i fin kad nemaš dobru priču. Vjerovatno nisi zanimljiv, dosadan si i to žene odbija.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Tomahawk11 »

Zoya wrote:Nemaš dobru spiku. Džaba što si situiran i fin kad nemaš dobru priču. Vjerovatno nisi zanimljiv, dosadan si i to žene odbija.
Znamo i da ne voli domacu pop-rock muziku :D
Tako da si vjerovatno postavila dobru dijagnozu :thumbup:
Dope_Man

#4 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Dope_Man »

Zoya wrote:Nemaš dobru spiku. Džaba što si situiran i fin kad nemaš dobru priču. Vjerovatno nisi zanimljiv, dosadan si i to žene odbija.
Upravo to, raja se jadi kako je do para, mobitela, auta.. ali nije, sve je dobra spika, dakle opustenost i bacanje supljaka klizavijih od istopljenog putera.

Primjer iz moje okoline: Lik nabildan, posao, BMW.. ali glup ko tocak na tom BMWu i muci se da nafata nesto, nazor ide. Drugi bez iceg od tog, baca spiku samo tako, sa bar 5-6 se u svakom trenutku dopisuje i drzi otvorene opcije, pa kako mu volja naizmjenicno izladje sa nekom i iskoristi sve pogodnosti.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Velkoski »

ne'a ništa gore nego pisat' s njih pet-šest i držat' ih na leru, ne znaš koja više smara u pojedinim trenucima :-?
senzibilni

#6 Re: U zenama ne dade se meni

Post by senzibilni »

Kako dosadan,pa pricamo o Hegelu,Frojdu,Sokratu,Dostojevskom,Mozartu,Prisliju,Sinatri
Mislim da ih to zanima
Bogami mozda si upravu,hm hm hm
Tnx
Fauja Singh

#7 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Fauja Singh »

Pa eto, cim kazes da kad si sam da sve znas sta ces i kako ces, a kad ti se pruzi prilika ti zamres, jasno ti je u cemu je problem.
Nisi opusten i jebe te trema a to se sigurno primjeti, zene osjete nesigurnost a plus sto ti u takvoj situaciji ne mozes imati neku pricu koja bi ih zainteresovala i sa kojom bi ih osvojio.
Jebi ga, moras malo sarma ponuditi, nasmijati ih... e sad kako da ti to izvedes kad si pretpostavljam u ozbiljnijim godinama i kad nisi na vrijeme trenirao pricu s curama... fakat ne znam.
Mislim da trebas naci nacin da se opustis, e sad ti vidi kako, mene npr. alkohol opusti i kad popijem koju casicu osmijeh je tu i zivo me boli hocu li popusiti foru... a i cure po klubovima su ako nista blago pripite i ono lakse je s njima...
meteorit135531

#8 Re: U zenama ne dade se meni

Post by meteorit135531 »

Zavisi sta trazis i koliko si ozbiljan. Zapravo, jel tebi treba djevojka - zena ili ti treba "treba"? da je drajvas po gradu? da je pokazes drugima, ili trazis nesto sto tebi odgovara?
zavisi koliko si sramezljiv, ili koliko si opusten. na muskarce se vrsi pritisak da imaju pare, pa valjda misle da vecinu zena to zanima. Cak i da ih zanima, to ti sigurno nece pokazati na prvom sastanku. :D ili mozda je posrijedi nesto sasvim trece. mozda trazis na krivim mjestima.
Opusti se, i ne zamaraj se. Mozda bi bilo najbolje da se posvetis izgradnji svoje licnosti.
Ne mozes je formirati, jer je vec formirana, ali je mozes unaprijediti.
Ako nemas para, jeftino i kvalitetno se mozes obuci preko ebaya , nadji nesto i na amazonu. Kvalitetna roba, cini mi se. Budi muzevan, i donekle imaj opusten pristup. Ali to i sebi govorim, bitan je stav. Humor donekle, jer ne trebas se glupirati i praviti konja od sebe. Ali generalno, barem sto se meni desavalo, ako osjetis da klikate u onih prvih 5 -10 minuta razgovora, to je to. Tome se posveti, jer misljenja sam da ti neku osobu ne mozes mijenjati, ako ti ne odgovara. Ili , obrnuto.
I bas, ako trazis nesto ozbiljnije, mani se kafane. Vecinom, cure ti traze nesto ozbiljnije, donekle, jer zele da se vezu za nekoga, tako da, ako postavis stvari u svojoj glavi na pravi nacin, pronaci ces neku djevojku.
Sve ovisi koliko ti je godina. Ako imas 26+, onda mozes razmisljati o necemu ozbiljnijem.
Osim , ako nisi neki trol, pa trosim tipkajuci bezveze.
senzibilni

#9 Re: U zenama ne dade se meni

Post by senzibilni »

Trol sam ja maximalno/2 :zid:
senzibilni

#10 Re: U zenama ne dade se meni

Post by senzibilni »

senzibilni wrote:Trol sam ja maximalno/2 :zid:
Sta cu trolat bogati
Gledam svoju poziciju u svjetu ,
Sex je u modi ,mene je ta moda zaobisla,
Mozda ima neko slican meni
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#11 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Matijevic_Vlado »

Nadji si decka
Anestezija

#12 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Anestezija »

ja te nako citir'o :lol:
Fauja Singh

#13 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Fauja Singh »

Imas li drustvo, izlazis li uopste po nekim klubovima. Ako ti se zivot sveo na kuca-pos'o-kuca onda jbg, moras se pokrenuti, izadji i opusti se malo u drustvu, naletit ce nesto...
walter kurtz

#14 Re: U zenama ne dade se meni

Post by walter kurtz »

Probij led sa kurvom :zoka:
vješalica

#15 Re: U zenama ne dade se meni

Post by vješalica »

senzibilni wrote:Ono .nije se dalo u zenama,prosle su godine, nije da nisam imo curu ,malo nekako .gori od mene vidim setaju trebe snalaze se .ja se nisam znao snaci.
Mene jednostavno nije htjelo,kad sam sam skontam ja sta cu i kakocu ali kad trba to uradit sav zamrem
Valjda zivci.gledam neko jutro jedan majmun voza trebu pravo dobra,on majmun klasicni
Kako to ? Pa se pitam imal iko da mi kaze hocel mene ikad krenut,imal iko na ovom svjetu da to zna
U cemu je fol ljudi moji,imam ja sve i situiran sam dobro ,ali nisam zadovoljan.
Nije da se ja jadam ,ali me cudi sta sam ja od toliko svjeta jedini.zivot mi ne vrjedi nista
Prozivljavam teske dane
Zivi bili
trebaš hodže posjetiti
Zoya

#16 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Zoya »

Anestezija wrote:
ja te nako citir'o :lol:
Image
spreca

#17 Re: U zenama ne dade se meni

Post by spreca »

senzibilni wrote:Ono .nije se dalo u zenama,prosle su godine, nije da nisam imo curu ,malo nekako .gori od mene vidim setaju trebe snalaze se .ja se nisam znao snaci.
Prozivljavam teske dane
Zivi bili
Hoces pistolj
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#18 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Truba »

nazalost sve se svodi na to da

ili znas sa zenama
ili
ne znas

ucit se ne moze, a popraviti stanje max za 15-20%
stabilnim poslom stanom i platom mozes naci nesto ozbiljno kad vam oboma dogori fitilj

ili placaj ko moj jaran iz konzuma...
HAVANA

#19 Re: U zenama ne dade se meni

Post by HAVANA »

spreca wrote:
Prozivljavam teske dane
Zivi bili
Hoces pistolj
:violina: Topom cu te gadjat
moja mala
vidim li nekad
da si s drugim stala

Kupit cu si top
kad tad, kad tad
i onda bit cu tvoj
kad tad, kad tad

Za dan dva, mozda tri
mozda pet, mozda sto
ne znam broj
ali znam da bit cu tvoj

Kupit cu si tenk
kad tad, kad tad
da te vozim njim
kad tad, kad tad

Za dan dva, mozda tri
mozda pet, mozda sto
ne znam broj
ali znam da bit cu tvoj

Dat cu ti neba za sne
dat cu ti ljubav i sve
kad budem tvoj
kad budem tvoj
MikroBelaj

#20 Re: U zenama ne dade se meni

Post by MikroBelaj »

Da ne ispadne sve sami jebaci ovde,evo da ti ja kazem kako sam se otkravljivo krajem 80-ih,lijepo popijem koju vekiju,i jezik oplete ko da sam kakav holivudski pro ,uspjesi se nizu ko na traci,...a kad uhvatis onda deres grasevinu za duzi uzitak :D,oj da bi opet ponovo :D
almir90

#21 Re: U zenama ne dade se meni

Post by almir90 »

Ma nemoj čaba gubiti vrijeme i patiti se sa ženama, belaji su to veliki. :-D Dosta smo se mi prilagođavali njima, neka se sad one prilagođavaju nama. :D
thegrey

#22 Re: U zenama ne dade se meni

Post by thegrey »

senzibilni wrote:
Kako dosadan,pa pricamo o Hegelu,Frojdu,Sokratu,Dostojevskom,Mozartu,Prisliju,Sinatri
Mislim da ih to zanima
Bogami mozda si upravu,hm hm hm
Tnx
trol...
MisterNo1

#23 Re: U zenama ne dade se meni

Post by MisterNo1 »

Imaš li neki kompleks? Ima li nešto što te sputava u pokušaju komuniciranja?
senzibilni

#24 Re: U zenama ne dade se meni

Post by senzibilni »

Nema sta ,sve je lijepo receno
Ali je osjecaj da si ne prihvacen , mislim kad te ono nece
Poraz za porazom,dodije pa dignes ruke,odustanes i vise ti se neda ni prilaziti.Ako si bas toliko tvrdoglav da ti je to svedno ides opet dalje,
Ja nisam taj ,meni dovoljno poraza za sva vremena.
Opet ispast budala,opet se sikirat ,opet se sramotit,opet bit supak,Tesko Tesko
Onda ona zavist drugim sto imaju uspjeha,ona je najgora
Mrzim one sto znaju sa zenama,mrzim i gotovo.razumijem ja da ima i drugih stvari u zivotu,
Ali nekako sa zenama je naj naj.
; zanela me tvoja lepota;
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#25 Re: U zenama ne dade se meni

Post by Truba »

Nek te tjesi sto vecina zena ne zna s takvima
Koji znaju sa zenama
Post Reply