mah mah dok cekam da se bojler ugrije da se uvalim u kaduamyxy wrote:d2 wrote:
vise slika kasnije, dok izvrsim desant na kadu sa patkicom i popijem andolsretno s andolima...
samo da mahnem još sam živa![]()
bilo je maaaalo drugačije, ali za ponovit samo da dođem do daha
Teta vesna mora biti ova zgodna plavusha u crnom... Pozz!vesna55 wrote:Bilo je super. Evo zasjela i čekam fotkice , Pozdrav svima i nadam se da ćemo svi zajedno imati još prilika za ovakva i slična druženja.
Poslije svega ostaju lijepe uspomene, prekrasne slike i naravno svi mi koji smo se danas družili.
Svima vama ugodno veće![]()
mesh cini da je udar'o ritamdushmanka_sa wrote:A šta je moj mužić radio?
Pa, da... Inače... šTucalo mi se cijeli dan....bavka wrote:mislio na tebe
Samo da vam prijavim da je bilo bolje nego na raftingu ...Moonlight & Magnolia wrote:amyxy
Ah... Prioriteti srećo moja...bavka wrote:ccc...sad vise nisam na prvom mjestu...brak gubi smisao
ma kakva vecera...nisam vise prioritetdushmanka_sa wrote:Ah... Prioriteti srećo moja...bavka wrote:ccc...sad vise nisam na prvom mjestu...brak gubi smisao
Hoćeš li da ti ženica šta spremi za večeru? Znam da si izgubio mnogo kalorija.
.........
Žao mi je što nisam bila, a amyxy tebi će svaki sljedeći dernek biti bolje od raftinga, pod uslovom da nije našminkan.
Btw. Koje nanule si obula?
ja sam vam bila moralna podrska sa druge strane Atlantika! Sljedece godine sam vashaamyxy wrote:Samo da vam prijavim da je bilo bolje nego na raftingu ...Moonlight & Magnolia wrote:amyxy![]()
Cure fulile ste praaaaavo...
![]()
![]()
Ih pa roze, kao i suknjica...dushmanka_sa wrote:Ah... Prioriteti srećo moja...bavka wrote:ccc...sad vise nisam na prvom mjestu...brak gubi smisao
Hoćeš li da ti ženica šta spremi za večeru? Znam da si izgubio mnogo kalorija.
.........
Žao mi je što nisam bila, a amyxy tebi će svaki sljedeći dernek biti bolje od raftinga, pod uslovom da nije našminkan.
Btw. Koje nanule si obula?

cuj ko ce me hranit?amyxy wrote:Kakav razvod?Ko će te hranit?