Dakle, ne zaustavljamo se na raftingu, idemo i prema drugim sportovima.
Citiram našeg suputnika iz Titanica:
Ja sam za, a znam da ni vi nemate ništa protiv.Meri_ wrote:Uh, sto mozete pisati... tri dana treba za citanje.
dakle,
VOZDRA RAJA
pocastvovan sam druzenjem na raftingu s ekipom forumasa pa, red je da se i ja prijavim. Da ne bude zabune Meri je anagram od Emir, dakle musko, ha ha ha.
Inace, rafting je bio fenomenalan. Ekipa za deset, zezancija i sve ostalo. Zao mi je sto nisam isao biciklom (spektakularno je vidjeti zoru i izlazak sunca na Visocici) ali to cemo drugi put. Kupanje, pitka voda cijelim putem, cevapi i ona plaza su izvrsni, sve pohvale organizatorima (drugi put nosim kafu i fotoaparat). Dobro, moglo je biti malo vise adrenalina (idemo obavezno u maju iduce godine kad je vodostaj zesci), ali draz je davala cinjenica da imamo supalj camac koji pumpamo cijelim putem, ha ha ha.
Ona prica o biciklistickom druzenju forumasa uopste nije neostvariva. Za pocetak to moze biti lagana tura do Kozije cuprije i onda iznad, starom Cirinom prugom (iz filma Walter brani Sarajevo; sad je tamo divan put a ne pruga). Za ovo ne treba nikakva kondicija, to voze i djeca od 11 godina. Osim toga, moze se otici na Igman, npr. od Velikog polja do PD Hrasnicki stan (cilj je grah), kroz prekrasnu sumu. Takodje moze bez kondicije i prethodnog treninga.
Posto je Bavka redovniji ovdje, a vidim da je pobrao simpatije zenskog dijela publike, predlazem njega za koordinatora. Prevoz cemo lako, to mogu ja preuzeti na sebe. Napomena: biciklizam ne kosta nista ko ima bicikl, ko nema najam je cca 10 KM (mozemo dobiti i jeftinije na grupu). Grah kosta 3 KM i - to je to.
A onda mozemo probati skakanje padobranom, grupno, ha ha ha
Bacamo se na organizaciju.